Yaprak Dökümü - Kanal D

Bakalım bu akşam neler olucak
haftaya sezonun son bölümüdür heralde
bi bomba patlatırlar kesin o bombada kimde patlıcak acaba :1closedeyes:

ben beylerbeyinde oturuyorum.yaprak dökümü evinin önünden geçerdim hep ama gezmek hiç kısmet olmamıştı.dün gezdim.ev sahibiyle konuştum.şuanda Ali Rıza beyin hastane sahneleri çekiliyo dedi.adamcağız yine hastanelik olmuş.ev de harabe gibi.adamın kedileri köpeği falan var.evin içinde dolaşıyolar.mutfak falan çok berbat...hiç umduğum gibi değildi....

dizi de çok güzel gözüküyor ama ev.hele o adam alt katı yaptırdıktan sonra bambaşka oldu

aaa daha yeni tadilatlar oldu temizlemiyolar mı çekimden sonra acaba :uhm:

ya bişey sorcam necla evden hakkı olan parayı almamış mıydı
annesine param yok dedi
bide leyla da aldı mı o paradan :uhm:

ali riza bey iyice tuhaflasti insaatta yatmakta ne?? necla para aldi mi bende bilmiyorumm demekki almamis

dizi de çok güzel gözüküyor ama ev.hele o adam alt katı yaptırdıktan sonra bambaşka oldu

aaa daha yeni tadilatlar oldu temizlemiyolar mı çekimden sonra acaba :uhm:

alt kat iyi olmuş orayı kapatmışlar zaten.yeni eşyaları bi kenara çekmişler.gezilmiyo orası.alt kat fena değil şimdi. ama üst kat harabe.heryer toz içinde.perdeler kimbilir kaç yıldır yıkanmamış...

Ne pis insan şu Ferhunde ya, nasıl içine oturduysa iftira ata ata kusamadı nefretini

cevriye hanım nasıldı ah türkan, vah türkan :roflol:

ferhundeyle ikisi şeytana pabucunu ters giydirirler

heee bi de leylayla oğuzun evi de ali rızaların evinin hemen aşağısında.100m bile yok aralarında.sedeflerin evi de karşılarında değil.taaa kavacıkta:)

en sonunda bu leylanın eline düşecekleri için herhalde bu leyla bukadar dışlanma modunda laflarda aynen öyle gözümüze sokuyorlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…