Yaprak Dökümü - Kanal D

mithat koşmuş ferhundeye.ferhunde de sedefe boşandıktan sonra kaç kere kapıma geldi kaç kere yatağıma girmek istedi biliyo musun diyo..gıcık...

mithat koşmuş ferhundeye.ferhunde de sedefe boşandıktan sonra kaç kere kapıma geldi kaç kere yatağıma girmek istedi biliyo musun diyo..gıcık...

Çatlıyo çatlıyo kriz gecirecek Şevket elden gidiyo diye.:roflol:
Valla ben çok sevindim Sedef'le yakınlaşmasına :icecream:

ferhundenin hakkindan bir tek levent geldi bulmus saflari oynatiyor hepsini..deli olacam bir daha ki bolum iyice yoldan cikmis bu ne yaaa haftayaaa izlemiyorummm...iyice sacmaladilar..bu sezon bitmezse seneye ne olur kimbilir.naniknanik

bu sezon bıtmıyor kızlar.. önumuzdekısezonda kalbım sıkışa sıkışa izleyeceğim..
dizi bır dönem daha uzatıldı....haberınız olsun..

yaprak dökümü:)
--------------------yoksa alirıza nın kıslarının dökümüm anlamadıkkk
--------------her şey tadındaaa bitmelii
desenize kışın yine misafir kabul edemeceyizzz NEYıYEMıŞŞ YAPRAK DÖKÜMÜ VAR ONDAAA:)

fragmandaki fikrete gidipte orda kalamayışı fikretin baba benide götür deyişi romandan alıntı...

ewet oralari kitaptan ama sacma olan su fikretin kocasi iyiydi aile islerine karismazdi..simdi bir anda kotu yaptilar..

Tahsinde değişmek üzere yazık ali rıza resmen kovulmuş ama fragmanda fikret benide götür burdan diyor,bu arada ali rızada kadın gibi en ufak bi tartışmada hemen evi terkediyor şu ali rızanın alınganlığındanda fenalık geldi artık,yapraklar iyice dökülmeye başladı geçen sezon bu bahar sonbaharımız olacak demişlerdi ama para tatlı işte böyle diye diye yıllarca bitmeyecek sanırım:)

evet ya ali rıza bey de çok alınganlık yapıyo. leylaaaaaaaaa buldum seni :jeyyar::jeyyar:

bundan sonrasi dahada guc olacak mithat beyin ferhundeye zaafi var ferhundede bunu kullanacak..aileye ikisi birlikte kotuluk yapacaklar..zaten iyilik yapanida gormedik..laelaelaelaelae

vay vaaayy ferhude hanıma bahh mithat beyide aldı ağınaa....ya kıslaarr bişi dicem dün necla (fahriye evcen yani ben bu iki kardeşin adını karıştırıorumdakaydirigubbakcemile3) ayy dünki bölümde gözüme ayrı bi güsel göründü vallaaa..simsiyah saçları pembe ruju mavi gömleğiyle ne kadar göz alıcıydı...

vay vaaayy ferhude hanıma bahh mithat beyide aldı ağınaa....ya kıslaarr bişi dicem dün necla (fahriye evcen yani ben bu iki kardeşin adını karıştırıorumdakaydirigubbakcemile3) ayy dünki bölümde gözüme ayrı bi güsel göründü vallaaa..simsiyah saçları pembe ruju mavi gömleğiyle ne kadar göz alıcıydı...

bende begendim canim guzel gorunuyordu..zengin olunca sac,kiyafet dogal olarak degisti guzelesti gaciii şakkıdı cemde yine nejladan yana oldu..:1closedeyes:

gıcık ferhunde :1closedeyes:
insanlıktan çıkmışsınn
yeter o aileyle uğraştığın be :nazar:
mithatın gözünden düşeceksin bi gün ama ne zaman gamyoncuiremsu

YAPRAK DÖKÜMÜ BİTTİ AMA UZATIYORLAR

Sinema eleştirmeni Atilla Dorsay, Kanal D’de yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinin, romandan çıkarak uzatıldığı eleştirisini yaptı ve mirasçılarına da para verilerek itiraz etmemelerinin sağlandığını öne sürdü.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Kanaltürk’te Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sundukları "Orada Neler Oluyor?" programına konuk olan Atilla Dorsay, Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan ’Yaprak Dökümü’ dizisinin
uzatıldığını söyledi.

Dizi için "İlginç bir dizi" yorumunu yapan Dorsay, Reşat Nuri Güntekin’in romanının çok da uzun olmadığını belirterek "Küçücük bir romandır o kalın değildir. O romanı yazıp yazıp gönderiyorlar hala. Mirasçıları da ses çıkarmıyor. Çünkü devamlı para gönderiyorlar. Roman bitti artık. Daha ne anlatıyorlar bilmiyorum" diye konuştu.

Jüri kompleksle hareket etti

Atilla Dorsay, Altın Portakal jürisini de eleştirerek kompleksli hareket ettiklerini ve yaratıcı sinema örneklerine karşı bir tavır aldıklarını söyledi.

Festivalde bazı sanatçıların öksüz bırakıldığını belirten Atilla Dorsay, "Bu jüri aşağı yukarı bir kompleksle hareket etti bence. Yaratıcı sinema örneklerine karşı bir tavır aldılar. ’Bir Ticaret Masalı=Pazar’ filmi seyircinin seveceği bir film... Büyük bir festivalin jürisi seyirciye göre karar veremez" diye konuştu.

Jürinin, Tuncel Kurtiz’in etkisinde kaldığına inandığını ifade eden Dorsay, "Sinema çok geniş bir alan. Herkes herşeyi sevmez. Festivalde genellikle mizahı olmayan dramatik filmler ödül aldı. Tuncel Kurtiz, böyle filmleri sever. O jürideki insanların bazıları da böyleydi" dedi.

Festivalin Türkiye’nin tanıtımına önemli bir katkısı olduğunun da altını çizen Dorsay, Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da aldığı ödüle rağmen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde öne çıkan bir ödül almamasıyla ilgili olarak "Cannes gibi bir festivalin gölgesinde kalmamak için mi ’Üç Maymun’a ödül verilmedi?" sorusuna da "Olabilir" yanıtını verdi.

Hıncal Uluç’a katılmıyorum

Dorsay, Hıncal Uluç’un ’Vicdan’ filmiyle ilgili yaptığı eleştirileri için de "Hıncal’ın sinema anlamındaki hiç bir görüşüne katılmıyorum" diye konuştu.

5 ödül alan ’Vicdan’ filminin aldığı bütün ödülleri hakettiğini söyleyen Atilla Dorsay, ödüllerin bir kaç filmde toplanmasını da eleştirerek "Türk sinemasının patlama yaptığı bir yılda ödüller bir kaç filmde toplandı. SİYAD ödüllerinde böyle bir sonuç çıkmayabilirdi. 50 kişi kapalı oy veriyoruz. Ama bu jüri kendi arasında tartışabiliyor. Onlar verebilirdi" diye konuştu.

ferhunde evlenecek mithatla ev için kesin
evet necla dün çok güzeldi bende farkettim
tahsinmi degişiyor yoksa fikret iyice agresifleşiyormu acep

X