Yaprak Dökümü - Kanal D

ewet nejla sonradan gorme,parayi,luksu seviyor..ama burada hakli objectif bakarsak hayriye haimda suc senin kizin ogrenci koca eline bakiyor kocasiyla arasi kotu leyla yuzunden buna ragmen git kocandan iste diyor resmen..hadi abisi,babasi esinden istese tamam..cemde artik sorun istemiyorum demis yuzune bile bakmazken annemler para istiyor mu deseydi??burada yazan bircok kadin gercek hayatta kocasiyla arasi bozulmasin diye mevzu para olmadigi halde ailesini 2. plana atarken nejlanin bu yaptigi yerden goge kadar hakli oluyor....

ferhunde bu kez duvara tosladı
yapayalnız kaldı:1closedeyes:

en iyi arkadaşıda evlenince farkettinizmi onu bile çok kıskandı
önce şevkete gitti,baktıki leventten hayır yokkaydirigubbakcemile3

sonrada mithata koştu mu koşmadımı orasını izleyemedim ama
o saftriktemn başka kimse almaz artık ferhundeyi:roflol:

levent tuncer evlendiği kızın adı aslımıydı hatırlıyamadım babasından aldıkların yetmedimi falan diye söyledi ferhundeye ferhunde paramı aldı levent tuncerin karısının babasından merak ettim yada levent tuncere öyle söylediler oda inandı ferhundeninde sicili malum pek temiz değil inanmakta zorlanmamıştır o yüzden ferhundeye öyle davranıyor aslında levent tuncerde seviyor ferhundeyi bakışlarından belli aşkla bakıyordu ferhundeye

Evet aldı,yanlış hatırlamıyorsam 500.000 tl aldı.

Aslı'nın babasından aldı parayı hatta Levent'de biraz alay etmişti.97. bölümle 98.bölümde geçiyor.Ama miktardan net emin değilim.

O saftirik de Şevket'le Ferhunde'nin düğün resimlerini gördü şans eseri..

sans neden hep ferhunde den yana yine kendini inandiracak bir av buldu bu kadin bunu hep yapiyorrnaniknanik

Aslı'nın babasından aldı parayı hatta Levent'de biraz alay etmişti.97. bölümle 98.bölümde geçiyor.Ama miktardan net emin değilim.

ferhundeye inanamıyorum aşkınıda paraylamı sattı birde levent tuncere kızıyor ne hakla kızıyorsa şimdi kedi gibi dönüyo ortalıkta tabi yalnız kalır herkesten para kopartmaya çalışıyor ya konağı alan adamla evlenir yada aslının babasını ayartır bu gidişle

YA anlam veremiyorum yüzsüzlüğe ferhunde hala hala hala leventin ona verdiği arabayı kullanıyo allahım ya

levent ne iyi yaptı ama helal olsun ,bütün gece dolandı durdu etrafında ferhunde karısı da onun için geldi sanıyo.adamın amacı belli oldu ,ferhunde de yüzünü okşayıp yok geçmiş yok hatıralar derken adam çıkarıverdi kağıdı :)) döt gibi kaldı hatun kaydirigubbakcemile3

neclanın sütten çıkma ak kaşık gibi dolaşmasına sinir oluyorum. sanki leylanın kocasını kapıp kaçan o değil. ali rıza bey bu konuda haksızlık yapıyor. neclayı affettiyse laylayı da affetmeli. ve kızı ameliyata girdi sadece aradı. gitmesi lazımdı.

bide dikkat ettiniz mi hayriye hanım neclanın evinden çıkarken allah rahatlık versin dedi!

necla zenginlik içinde yüzerken anne ve babasına yardım etmiyor. parası yokmuş.
umarım şevket elindeki parayı da batırmaz.

diziyi çok seviyorum ama artık bu sene bitmeli çok uzadı 3 senedir seneyede olursa bayagı sıkar heralde artıkk

kızlar necla hayriyeye ne parası verdi
hayriye parayı aldımı almadımı
oaryı tam izleyemedim
bir dedizinin sonunda neler oldu

kızlar necla hayriyeye ne parası verdi
hayriye parayı aldımı almadımı
oaryı tam izleyemedim
bir dedizinin sonunda neler oldu

hayriye borç istemeye gitti neclada cemle aramız bozuk ondan para isteyemem dedi sonra neclada birazcık varmış sanırm 100-200 lira onu vermek istedi hayriye almadı
sonra aglayarak eve gitti hayriyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…