bende begendim canim guzel gorunuyordu..zengin olunca sac,kiyafet dogal olarak degisti guzelesti gaciii şakkıdı cemde yine nejladan yana oldu..:1closedeyes:
Bence cem necladan yana olmadi sadece kurnazlik yapti isini bildi,
necla yemek hazirlamaya giderken bakislarini gormedin mi,
bence artik cem neclayi parmagindan oynatacak.
Ya kizlar ben hala alisamadim ya su yeni sevkete. senağlama
farketmedimm:1no2: arada bir kk da oldugum icin kacirmis olabilirimmcem alttan alinca sasirdim..ozaman yola devam neclaya yuz vermeye gelmezz simarikk:1closedeyes: yeni sevket olmuyor eskiside fazla sessiz gelirdi ama hakkini veriyormus sevketin..dun sedefle opusurken komik gorunuyorlardi sedefin yuzu kucucuk sevketin ki buyuk duruyordu..:bbo: kamerada diplerine girmisti belkide ondandirrşakkıdı
belkide diger sevketin ruhunu katmaya calistigi icin dogal durmuyor..dizeye bir suru yeni kisi geldi ama bu kadarda batmadi goze..yeni sevkette bi sorun varr:jeyyar: 1 yil surecekse senaryo nasil olacak acaba yani herkes yeni hayatinda yeni maceralar mi yasayacak??
bitsede kurtulsak
önümzdeki sezonda devam edceklermişkaydirigubbakcemile3 incek romandan kaç sezon bölümü çıkardılar ya -tatlicadiarzu-
öfff sıktı bu dizi hala devam etsin diye zorlama senaryolar yazıolar
etinden sütünden faydalanıyorlar tabi bitirirmi adamlar
denizin anananesi kim la :1shok:o denizin ananesinin yanındaki tavırları neydi öyle gıcık oldum...
Bence cem necladan yana olmadi sadece kurnazlik yapti isini bildi,
necla yemek hazirlamaya giderken bakislarini gormedin mi,
bence artik cem neclayi parmagindan oynatacak.
Ya kizlar ben hala alisamadim ya su yeni sevkete. senağlama
eskiden çarşamba sabahı başlardım akşama yaprak dökümü var biran önce akşam olsada eve gidip koltuğa yayılsamda yaprak dökümü izlesem demeye
artık aa bugün yaprak dökümü var dimi diyorum çoğu zaman ya geç acıyorum yada dizinin ortasında başka kanala geçiyorum bazende hiç bakmıyorum
Evet cok degisik bakti yani kafasinda kurdugu birsey var bence sonunda akillaniyor gibi ya hadi hayirlisi.
Evet eski sevket sessizdi ama sessiz haliyle bile bize duygularini dusuncelerini yansitirdi bu adam odun gibi konusmayinca ne dusundugu belli bile degil, belki de digerine bukadar alistigimiz icin oyle geliyor bilmiyorum benim gibi dusunen arkadaslar var mi.