Yaprak Dökümü - Kanal D

bende begendim canim guzel gorunuyordu..zengin olunca sac,kiyafet dogal olarak degisti guzelesti gaciii şakkıdı cemde yine nejladan yana oldu..:1closedeyes:

Bence cem necladan yana olmadi sadece kurnazlik yapti isini bildi,
necla yemek hazirlamaya giderken bakislarini gormedin mi,
bence artik cem neclayi parmagindan oynatacak.

Ya kizlar ben hala alisamadim ya su yeni sevkete. senağlama

ewet deniz o gun neden oyleydi belkide ananesi uzulmesin diyedir..fikret zaten gicikti herkesin hayatina karisan laf sokusturan herseyi babasina anasina yetistiren bir tipti..cevriyecigime de olmasi gerektigi gibi davraniyor samimi degill..samimiyetsizlik belkide artik sinirlerini germistirrrlaelaelaelaelae cevriyecim hakli mi degil ama fikrette cok sinir be anacimm:roflol: kalcak o da leylanin eline dusecek gorecek kafa tutmayiikaydirigubbakcemile

farketmedimm:1no2: arada bir kk da oldugum icin kacirmis olabilirimm cem alttan alinca sasirdim..ozaman yola devam neclaya yuz vermeye gelmezz simarikk:1closedeyes: yeni sevket olmuyor eskiside fazla sessiz gelirdi ama hakkini veriyormus sevketin..dun sedefle opusurken komik gorunuyorlardi sedefin yuzu kucucuk sevketin ki buyuk duruyordu..:bbo: kamerada diplerine girmisti belkide ondandirrşakkıdı

Evet cok degisik bakti yani kafasinda kurdugu birsey var bence sonunda akillaniyor gibi ya hadi hayirlisi.

Evet eski sevket sessizdi ama sessiz haliyle bile bize duygularini dusuncelerini yansitirdi bu adam odun gibi konusmayinca ne dusundugu belli bile degil, belki de digerine bukadar alistigimiz icin oyle geliyor bilmiyorum benim gibi dusunen arkadaslar var mi.

belkide diger sevketin ruhunu katmaya calistigi icin dogal durmuyor..dizeye bir suru yeni kisi geldi ama bu kadarda batmadi goze..yeni sevkette bi sorun varr:jeyyar: 1 yil surecekse senaryo nasil olacak acaba yani herkes yeni hayatinda yeni maceralar mi yasayacak??

Keskee bence iyicene slowmotion bir dizi olacak bir sahneyi kac bolume bolusturecekler. klava:

bu dizide ipin ucunu kaçırmış durumda.çok sevdiğim yaprak dökümü dizisinde soğumak üzereyim.iyice saçmaladılar artık güzel bir final yapsınlar yaa.içimi karartmaya başladı artık:hiç mutlu bir gün yok yahuuu.aman neyse rafa kaldıracam bu diyide dün izlemedim zati...

ben bayadir koptum eskiden baglardi simdi nete takiliyorum kulaklar orada..hic guzel enerji vermiyor halk seviyor boyle drami saniyorlar am sevmiyoruz...kanal d ve dizileri bunalimdaaa:roflol:

önümzdeki sezonda devam edceklermişkaydirigubbakcemile3 incek romandan kaç sezon bölümü çıkardılar ya -tatlicadiarzu-

öfff sıktı bu dizi hala devam etsin diye zorlama senaryolar yazıolar
etinden sütünden faydalanıyorlar tabi bitirirmi adamlar

yaaa izleyemedim ben

geçen yazdığım senaryodan bişeyler oldumu kaydirigubbakcemile3

oğuz hacca gittimi

ayşe psikopat oldumu delikafadulden

eskiden çarşamba sabahı başlardım akşama yaprak dökümü var biran önce akşam olsada eve gidip koltuğa yayılsamda yaprak dökümü izlesem demeye
artık aa bugün yaprak dökümü var dimi diyorum çoğu zaman ya geç acıyorum yada dizinin ortasında başka kanala geçiyorum bazende hiç bakmıyorum
okadar baydı yani
heyecan denen şey kalmadı saçmalıktan başka bişey olmadı
artık bitse dedikçe uzatıyorlar
güzelim diziyi ne hale getirdiler
bişeyide tadında bıraksalar

herkes eski kocasına dönüyor sonunda ferhunde ve şevkete tekrar birlikte olursa hiç şaşırmıcam hata bekliyorum böyle bişeyi leyla bile oğuza döndüğüne göre...

o denizin ananesinin yanındaki tavırları neydi öyle gıcık oldum...
denizin anananesi kim la :1shok:

şefketle sedef öpüşürlerken çok üzüldüm çok

Bence de tadında bıraksalar iyi olacak..Uzatmak için gereksiz senaryolar eklenince insanı sıkıyor.Daha ne olabilir ki leyla Oğuza döndü,Necla para hırsından dolayı evliliğini sürdürür.Şevketle Sedef evlenir,Ferhunde de Mithat la evlenir tamam işte...
Ben en çok Neyir Hanımla Ahmet beyin evleneceklerine seviniyorum.Dizideki en temiz aşk bence onlarınkiii...a.s

eskiden yaşasın bugün yaprak dökümü var derdim
şimdi ıyyyyy yaprak dökümü var bugün diyorum
herşey tadında bitmeli bence
iyi para kazanıyorlar bu işten diye bu kadar sakız etmeleri hiç hoş olmuyor
bu sezon bile bu kadar sıktıysa önümüzdeki sezonu hiç çekemem
büyük bir ihtimalle de izlemem

kızlar bu bölümün ortasına kadar izleyebildim

alirıza şevkete gidip
inşaatta yatıyım diyodu
sonra ne oldu sonuna kadar biriniz özetleyin bana noluuyyyyyy:çok üzgünüm:

birde yeni bölümde neler olucak kıslar
çok şeymi soruyorum

ben dizinin çekildiği evin sahibiyle konuştuğumda eski şevketten ne çok çektiklerini anlattı.herşey hazır, 80 kişi oturmuş onu bekliyolarmış.ya gelmiyomuş sete ya geç geliyomuş.gelse de saç sakal birbirine karışmış vaziyette geliyomuş.dizideki son günlerinde ayakta bile duracak durumda değilmiş.hep oturarak çektiler onun bölümlerini dedi adam.dizideki laflarını unutuyomuş kafası hiç yerinde değilmiş,2 kelimeyi bi araya getiremiyomuş.çok çekmişler ondan.kaç defa şans vermişler ama olmamış akıllanmamış.çok yazık etti kendine çokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…