Yaprak Dökümü - Kanal D

bence, kitaba göre konuşmuyorum kafamdan geçenleri yazıcam zaten senaristlerde kitaba göre yapmıyolar senaryoları.. yoksa reşat nuri mezardan mı yolluyo senaryoları bilmiyorum ama dizi şöyle olucak;

necla ve cem ayrılıcak, necla kendini okula vericek kendi halinde bir hayat sürücek
leyla ve oğuz evlenicek birde bebeleri olucak, neclayla hiç barışmıcaklar öyyle küs küs yaşıcaklar
sabır taşı fikret diktatör olucak, cevriyeyi mum edicek
ayşe piskopat olucak pisikolojisi yerle bir olduğundan hayata tutunamıcak
sedefle şevket evlenemicek sedef çok ünlü modacı olunca şevketi beğenmicek:)
nehirle çaycı kumrular gibi bir hayat sürücekler
ferhunde mithatın karısı , çocuklarının anası olucak, dizini kırıp oturucak
oğuz hacca gidip tövbe edicek kendini hayır işlerine adıcak
hayriye hala evde kahvaltı hazırlayıp , yemek derdine düşücek
ve ali rıza bey kesinlikle kalpten gitmicek , hatta hiç ölmicek hatta dizide herkes ölücek ali rıza hepsini gömücek..

senaryoya bak sırnaşık şey
sedef sevketi beenmesin bi zammet nası öpüştü ya :nazar:
ferhunde dizini kırıp oturmaz ota poka karısır başka halt yer :nazar:
ali rıza hepsini gömsün kaydirigubbakcemile3

gülşenin kocasına da el atar diye bekliyorum ben

aslında o da bir seçenek
çünkü gülşen vasıfsız bir oyuncuydu o dizide ferhudenin peşinden savruluyordu
birden onu evlendirmek kocasını falan araya sokmak neden ki dimi fisfisfis

levent ve şevketden yüz bulamayınca ona mı sarıcak yoksa amanınnn
gülşennn kız kocana ship çıkkk Çok üzgünüm çoook

bence, kitaba göre konuşmuyorum kafamdan geçenleri yazıcam zaten senaristlerde kitaba göre yapmıyolar senaryoları.. yoksa reşat nuri mezardan mı yolluyo senaryoları bilmiyorum ama dizi şöyle olucak;

necla ve cem ayrılıcak, necla kendini okula vericek kendi halinde bir hayat sürücek
leyla ve oğuz evlenicek birde bebeleri olucak, neclayla hiç barışmıcaklar öyyle küs küs yaşıcaklar
sabır taşı fikret diktatör olucak, cevriyeyi mum edicek
ayşe piskopat olucak pisikolojisi yerle bir olduğundan hayata tutunamıcak
sedefle şevket evlenemicek sedef çok ünlü modacı olunca şevketi beğenmicek:)
nehirle çaycı kumrular gibi bir hayat sürücekler
ferhunde mithatın karısı , çocuklarının anası olucak, dizini kırıp oturucak
oğuz hacca gidip tövbe edicek kendini hayır işlerine adıcak
hayriye hala evde kahvaltı hazırlayıp , yemek derdine düşücek
ve ali rıza bey kesinlikle kalpten gitmicek , hatta hiç ölmicek hatta dizide herkes ölücek ali rıza hepsini gömücek..

ayy ne güldüm valla :roflol:

necla ile cem in ayrılmasını hiç istemiyorum..
leyla ev oğuz evlenecek gibi gözüküyorlar zaten bu bölümünü dün maç olduğu için babam sayesinde seyredemedim ama reklamların da leyla hamileydi galiba...
Neclayla artık bundan sonra nasıl barışırlar hiç bilemiyorum..
Fikretin cevriyeyi muma çevirmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım ya da cevriyeye koca bulması lazım:1hug:
Ayşe konusuna gelince katılıyorum kesin psikopat olucak bu gidişle ama bi aileye bi deli yetmez mi???
Sedef ile Şevket bence evelnicekler.. tahminimce Sedef dediğin gii ünlü bi modacı olucak,Şevkette mütahit olucak ailesinin hayatını kurtarıcak...
Nehirle,Çaycıya da katılıyorum onlar mutlu bi hayat yaşıycak gibiler..
Ferhunde nin de uslanacağını sanmam o daha çok Leventler bulucaktır..
Oğuz'un hacca gitmesine gülmekten yarıldım yopk böyle bişey:roflol:
geri kalanlara da katılıyorum hayriye ve ali rıza yakaydirigubbakcemile5 ali rıza hep bu bölüm de adam kalpten gidicek deyip ve ölmediğini gördümse o adam senaryo da hayatta ölmez turp gibi maşallah..

aslında o da bir seçenek
çünkü gülşen vasıfsız bir oyuncuydu o dizide ferhudenin peşinden savruluyordu
birden onu evlendirmek kocasını falan araya sokmak neden ki dimi fisfisfis

levent ve şevketden yüz bulamayınca ona mı sarıcak yoksa amanınnn
gülşennn kız kocana ship çıkkk Çok üzgünüm çoook

Ben baştan beri bekliyordum Ferhunde nin,Gülşen'in kocasına saracağına ama hala bişey olmadığına göre bilmiyorum artık..

Artık bitirsinler şu diziyi ya uzattıkça b.ku çıktı.Sonunu görmeden de izlemeyi bırakamıyorum da.Ama sıktılar haniiiiiiii!

peki son bölümde neclanın yaptığını doğru buluyormusunuz kızlar?

hayriye hanım arkasını döner dönmez gözyaşı dökmeye başladıya , inanın içim sızladı kendi annemi düşündüm ve gururumu

annem için gurur yaparmıyım ben be, annemin hakkını ne yapsam ödeyemezken kocamla aram bozuk diye para isteyemicem sanki kocamın durumu yok

ceme koyar sanki , anasına babasına verdiği 3 kuruşluk para..

cem memnun bile olur, neclanın erdemli iyiniyetli bir insan olmasını istiyor zaten
paraya önem vermeyen bir insan olmasını istiyor

annem o durumlarda olucak ben de;

-anne benim cemle aram biliyosun pek iyi değil o yüzden şimdi isteyemem dicem gururmu düşünücem dikkafalılığımı konuşturucam..

ASLA!

peki son bölümde neclanın yaptığını doğru buluyormusunuz kızlar?

hayriye hanım arkasını döner dönmez gözyaşı dökmeye başladıya , inanın içim sızladı kendi annemi düşündüm ve gururumu

annem için gurur yaparmıyım ben be, annemin hakkını ne yapsam ödeyemezken kocamla aram bozuk diye para isteyemicem sanki kocamın durumu yok

ceme koyar sanki , anasına babasına verdiği 3 kuruşluk para..

cem memnun bile olur, neclanın erdemli iyiniyetli bir insan olmasını istiyor zaten
paraya önem vermeyen bir insan olmasını istiyor

annem o durumlarda olucak ben de;

-anne benim cemle aram biliyosun pek iyi değil o yüzden şimdi isteyemem dicem gururmu düşünücem dikkafalılığımı konuşturucam..

ASLA!

Maç yüzünden tam izleyemedim o kısmını canım.Annesi para mı istedi Necla'dan?

evet canım neclaya gittii
kızım biliyosun durumumuzu ben babandan gizli geldim bi miktar borç verebilirmisin dedi mümkünse..

neclada vermek isterdim ama biliyosun anne cemle iyi değiliz dedi isteyemem dedi ağlaya ağlaya gitti kadıncağız

evet canım neclaya gittii
kızım biliyosun durumumuzu ben babandan gizli geldim bi miktar borç verebilirmisin dedi mümkünse..

neclada vermek isterdim ama biliyosun anne cemle iyi değiliz dedi isteyemem dedi ağlaya ağlaya gitti kadıncağız

Şımarık ne oldum delisi oldu zaten.Kötü yola düşmek üzere olduğu zmanları çabuk unutmuş.Böyle zamanda ailesine sırt çeviren insandan ne beklenir ki?

giderken 3-5 kuruş tutuşturdu hayriyenin eline ama almadı hayriye iyi yaptı..

seninde durumun ortada dedi! anlayana

Ama cem vermezdiki o parayı nejlaya çok soguk nejla haklıydı bi yönden

ama hayriyeye bende ağladım. yazık.ne hallere düştüler.senağlama

necladan neffffffffffffrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeet ediyom görmemişliğinden dolayı :nazar:

neclanın evden gittiğini sanan cem neclayı görünce evde sevindi
sonra neden araları bozuldu böyle soğuk davranıyo cem anlamadım bilen varmöı bii mi kaçırdım yoksa

Ferhunde'yi bile Necla'dan daha çok seviyorum ben de.Karı yediği naneleri hemen unutup Leyla'ya karşı milleti nasıl kışkırtmaya çalıştı.

X