Yaprak Dökümü - Kanal D

aaa..şaşırdım şimdi...dizinin sonu hakkında kimse yorum yazmamış...bence en güzel sahneydi mithat'ın ferhundenin fotoğrafını bulması....haksız mıyım...:1shok:

Gelecek bölümün fragmanını izledim ama.. Mithata yalan söylüyo Ferhunda. Onlar beni değil Sedefi gelin istiyorlardı diye...
Mithat ta Şevketle Sedefi öpüşürken görecek...Şeniz

Gelecek bölümün fragmanını izledim ama.. Mithata yalan söylüyo Ferhunda. Onlar beni değil Sedefi gelin istiyorlardı diye...

yani mithat ferhundenin o ailenin gelini olduğunu bilecek yine de kabullenecek mi diyosun...olur olur bu dizide herşey olur..gerçek hayatta neler oluyo...zaten belli ki ferhunde o evin sahibesi olacak mithatla evlenip...bi de şunu öğrendim ferhunde levent ile gerçekte sevgiliymiş...dizi aşkları mı önce mi tanışmışlar acaba....kaydirigubbakcemile

Dizi aşkıdır canım herhalde... Bunlar oynarke aşık oluyolar birbirlerine. Hazır sette yan yanayken fırsatı kaçırmıyorlar bence. Baksana Binbir gecedeki Onur karısından ayrıldı, Şehrazatla beraber....
Kimin eli kimin cebinde artizlik zor zanaat anacumCADIARZU

ferhunde de ne mal oldugunu biliyor kendinin..kadin sadece senaryodan ibarett...

neclaya acıyorum kocası deger vermiyo ona..senağlama
bi sen acıyıon :1closedeyes:
aaa..şaşırdım şimdi...dizinin sonu hakkında kimse yorum yazmamış...bence en güzel sahneydi mithat'ın ferhundenin fotoğrafını bulması....haksız mıyım...:1shok:
aynen :lepi:

şimdi de mithat ferhundeye inanır

Ben sedefle sevketin opusmesinee sasrimadim cunki hatirliyomusunuz gecen yaz firagmanlarda sedef evleniyodu kina gecesi yapiylardi ben sevketle evlenecegini dusunmustum ve bi yakinlasma bekliyodum zaten

ıyy çok kötü -tatlicadiarzu-
eski şevket olsa neyse yakışıyolardı yenisiylen bi pok yapılmii
yeni sefketın tel konusmaları ne ka gıcık şaban gibin

ne ezik büzük bi oyuncu yauuu..gülüyorum ve hiç yakıştıramıyorum..lülülülülülülülülülülülü
öbür şevket biraz daha ciddiydi..şaban haaa..:roflol::roflol:

bence, kitaba göre konuşmuyorum kafamdan geçenleri yazıcam zaten senaristlerde kitaba göre yapmıyolar senaryoları.. yoksa reşat nuri mezardan mı yolluyo senaryoları bilmiyorum ama dizi şöyle olucak;

necla ve cem ayrılıcak, necla kendini okula vericek kendi halinde bir hayat sürücek
leyla ve oğuz evlenicek birde bebeleri olucak, neclayla hiç barışmıcaklar öyyle küs küs yaşıcaklar
sabır taşı fikret diktatör olucak, cevriyeyi mum edicek
ayşe piskopat olucak pisikolojisi yerle bir olduğundan hayata tutunamıcak
sedefle şevket evlenemicek sedef çok ünlü modacı olunca şevketi beğenmicek:)
nehirle çaycı kumrular gibi bir hayat sürücekler
ferhunde mithatın karısı , çocuklarının anası olucak, dizini kırıp oturucak
oğuz hacca gidip tövbe edicek kendini hayır işlerine adıcak
hayriye hala evde kahvaltı hazırlayıp , yemek derdine düşücek
ve ali rıza bey kesinlikle kalpten gitmicek , hatta hiç ölmicek hatta dizide herkes ölücek ali rıza hepsini gömücek..

Ben sedefle sevketin opusmesinee sasrimadim cunki hatirliyomusunuz gecen yaz firagmanlarda sedef evleniyodu kina gecesi yapiylardi ben sevketle evlenecegini dusunmustum ve bi yakinlasma bekliyodum zaten

bu sene bi düğün yaparlar belki kaydirigubbakcemile
ama eski şevket olsaydı keşke :sm_confused:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol: :roflol: :roflol:

Çok iyimser yazmışın canımcım... Nejla okula devam edecek...kafamçokkarıştı
Yok canım Nejla kötü yola düşer bu gidişle....

Ferhunde dizini kırıp oturacak....:1shok: Dizideki her erkeği deneyip yolmadıktan sonra rahat etmez o sana söliim

ayy koptum süper yorum demek oğuz haca gidecek tövbe edecek :))))))))))))) bide bir sorum olacaktı ali rıza bizide gömecekmii :)))))))))))))))

gömmezmii valla benim torunumun torununu gömer,

bu kadar badire atlattı bu kadar ahlaksızlık gördü
adamınkalbi hala saat gibi tıkır tıkır işliyoo
çok afedersiniz ama hemde o kutup ayısı cüssesiylee
pes diyorum pess

valla necla değilde leylayı ben daha yollu görüyorum bu konuda
neclanın bir mesleği var okulunu bitirip mimarlık yapıcak bence
onda o soğukluk o gurur varken haytta alçaltmaz başını. dik kafalı.
gerçi bu konuda alçaltmasında..

ferhundeden kaçan erkek kaldımı şekerim,
he kaldı ama onlardanda iş çıkmaz fukaralar ferhundeye az gelirler( çaycı- gülşenin kocası falan)

gülşenin kocasına da el atar diye bekliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…