Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Attan dusenin halini attan dusen anlar misali... seni oyle iyi anliyorum ki...
Hep oyle derler yakalaninca "bir daha olmayacak, soz" ama oyle olmaz. Sadece daha temkinli davranirlar hepsi bu.
Duzelir mi dersen, asla... sakin kanma timsah gozyaslarina.
Aldatma kisilik bozuklugudur. O kisilik duzelmeyecek. Bugun tekefonda yazismis, firsat bulunca isi fiiliyata da dokecek.
Sukret ki erken farketmissin cocuk olmadan. Bosanmak en mantikli cozum. Gecmis olsun.

Sözlerinize katiiiyorum..benimde başimdan gecti..affetmek cözüm deyil ..aldatan yine aldatiyor..ben 2 cocuklan ayrildim 18 yil önce ve hala yaşiyorum ..ve pişman deyilim ..aslaaa...tek pismanligim affedip tekrar salak yerine konulmak..tekrar yaralanmak

Aynen olaya cok psikolojik yaklamis ama isler öyle degil ne yazikki yaninda kaldigi her sürece adamin bu kadin ben ne yapsam gitmiyor hissini güclendircek. Ben o evliligi sürdürmenin bi faydasi olmadigini düsünüyorm. Begenilme hissiymis pes yani adam resmmen cinsell dürtüleri konntrol edemiyor. Er yada gec bu evlilik biter malesef

arkadaş o sözleri yazmadan önce yoga yapmiş galiba..

Güzel ve ilgili yorumunuz için teşekkür ederim. Çok aydınlatti beni.çok anlamlı şeyler yazmışsınız

Sorun cinsellikte evet. Sapkınlık derecesinde. Öyle ahlaksız konuşmalar var ki

Bunu yazan murat bosoglunun karısı olmalı

Affedenlarin genel durumu bu. Tekrar yaralanmak ayni aciyla ve yeni bir sans verdikleri icin kendilerini omur boyu suclamak. Aptal yerine koyuyorlar cunku insani. Oysa bizler cocuk ve yuva icin katlaniyoruz. Adamlarsa ikinci sansta kendilerinden vazgecemedigimizi dusunuyorlar. Ikinci sans sadece onlari bulunmaz hint kumasi yapip totolarini kaldirmaktan baska birsey degil aslinda.
Neyse konu sahibi de birgun dogru karari verecektir.

Bu yazdiklarimi ibret olarak algilayin...ben bosandiktan sonra duydum bu sözleri...ilk evli oldugum sahiz kahvehanede biriylen konuşurken bi arkadasin kocasi kulak vermiş...evli ve cocuklu adamin biri ben birine asik oldum..karimi aldattim neyapacagimi bilmiyorum diye anlatiyormus o bosndigim sahiza...oda...boşver hayatini yaşa.gönĺün ne istiyorsa öyle yaşa..bak bende aldattim..karim beni affetti...erkek adamiz..falan sözler etmiş..

Sizin verdiğiniz su tavsiyeler aldatan erkeğe ödül olur

bulusmasa ne olurki fikri zikri belli adamin ben fikrimi soyliyim asla affetmem bide cok aranmis cok konusulmus alismis artik affetseniz bile rahat olabilecekmisiniz

bu uzun ama erkektir yapar affet gibi bomboş ifadeler barındıran yoruma

Güzel ve ilgili yorumunuz için teşekkür ederim. Çok aydınlatti beni.çok anlamlı şeyler yazmışsınız

böyle anlamlı bir teşekkür eden ve aydınlanma yaşayan bir konu sahibi var

lütfen dağılalım arkadaşlar

Daha 3 aylık evlisin canım hemen bitirme sakın sonuçta kimseyle birlikte olmamış.
Bence kocana bağır çağır icinindok aklına geleni söyle rahatla gerekirse ağla.
Sonra o telefonu al çatır çatır kır parcapincik et o facebook şifrelerini herşeyi al şifrelere dair.
Ve konuş birdaha asla yapmicam sözünü al tekrarlanması halinde ayrılacağını herkese rezil edeceğini soyle.
Denedim ve başarılı oldum kadınlarla knsma değildi ama benzer biseydi

Kendimizi hep konu sahibi yerine koyarak değil bu sefer eşinin yerine koyarak empati yapalım.ben nisanliyim diyelim ve sürekli başka erkeklerle cinsel muhabbetler yapıyorum,ne kadar chat sayfası varsa uyeyim.biriden sıkılınca diğer adamla konuşuyorum,kamera aciyorum, çıplak resim atıyorum türlu türlu sapkınlıklar.nisanlim da ona son derece sadık olduğumu düşünüyor.ona da ilgiyi veriyorum ki, durumu cakmasin.evleniyoruz 3 aylık evliyken kocam ikinci telefonu yakalıyor.telefonda bir dünya rezil konuşmalar, sapkınlıklar.esim yıkılıyor tabi ve diyelim ki eşim sizin erkek kardesiniz.ona nasıl bir tavsiyede bulunurdunuz?

Bir kere yapan her zaman yapar. Yasak tatlıdır. Çocugun yokboşver aılemın onay vermesını vermemesını. Boşver sevmeyı cocuk oldu ıkı tane yıne ogrendın o zmn gıdebılecek mısın aılenın yanına, hayır. O yuzden basından sil aklından. Boşan.

Okurken ağladım yazdıklarınızı. Benden 10 yaş büyük bu adam. Babam asla olmz dedi ama ben çok sevdim. İki gündür ağlıyorum sürekli. Çöktüm ben
Benim de ailem hiç istememişti ama basiretimiz mi bağlanıyor, deneyimsiz saf olduğumuz için mi bazı şeyleri göremiyoruz bilmiyorum. Böyle olması gerekiyormuş, bu da bizim kaderimiz sınavımızmış deyip kabullenmek gerekiyor. O kadar iyi anlıyorum ki o çökmüşlük hissini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…