Sözlerinize katiiiyorum..benimde başimdan gecti..affetmek cözüm deyil ..aldatan yine aldatiyor..ben 2 cocuklan ayrildim 18 yil önce ve hala yaşiyorum ..ve pişman deyilim ..aslaaa...tek pismanligim affedip tekrar salak yerine konulmak..tekrar yaralanmakAttan dusenin halini attan dusen anlar misali... seni oyle iyi anliyorum ki...
Hep oyle derler yakalaninca "bir daha olmayacak, soz" ama oyle olmaz. Sadece daha temkinli davranirlar hepsi bu.
Duzelir mi dersen, asla... sakin kanma timsah gozyaslarina.
Aldatma kisilik bozuklugudur. O kisilik duzelmeyecek. Bugun tekefonda yazismis, firsat bulunca isi fiiliyata da dokecek.
Sukret ki erken farketmissin cocuk olmadan. Bosanmak en mantikli cozum. Gecmis olsun.
Aynen olaya cok psikolojik yaklamis ama isler öyle degil ne yazikki yaninda kaldigi her sürece adamin bu kadin ben ne yapsam gitmiyor hissini güclendircek. Ben o evliligi sürdürmenin bi faydasi olmadigini düsünüyorm. Begenilme hissiymis pes yani adam resmmen cinsell dürtüleri konntrol edemiyor. Er yada gec bu evlilik biter malesefYuhh diyorum
Bide uzun uzun yazmışsınız bu nedir yahu aldatmak karaktersizlik de bu daha büyük karaktersizlik... seviyorum ayrılamam diyen kadına saygı duyarım da yok aldatıldıysan adamı sev koru kolla şımart diyeni anlayamam. Anlayamayayım da hiç ...
arkadaş o sözleri yazmadan önce yoga yapmiş galiba..Yuhh diyorum
Bide uzun uzun yazmışsınız bu nedir yahu aldatmak karaktersizlik de bu daha büyük karaktersizlik... seviyorum ayrılamam diyen kadına saygı duyarım da yok aldatıldıysan adamı sev koru kolla şımart diyeni anlayamam. Anlayamayayım da hiç ...
Güzel ve ilgili yorumunuz için teşekkür ederim. Çok aydınlatti beni.çok anlamlı şeyler yazmışsınızÖncelikle sakin olun. Siz değerli,özel ve şüphesiz güzel bir kadınsınız. Herkes farkli tepkiler verebilir bu olayin karşısında ama emin olun ne kendinizi birakmak, ne degersiz hissetmek ne bir sey yokmuş gibi davranmak , ne başka bir şeye sarılmak ne eşinize bağırmak vs hicbiri çözüm olmayacak. Şimdi sadece toparlanın ve kararsızlıga bir aon verin. Ve şöyle yapin boyle yapin dememi yanlis anlamazsaniz soyle yapin ; esinize yaptiginin basit insanlara göre bir tutum olduğunu, kendinizin nikahlı eşi ve sahibi olduğunuzu, yaptığı şeyin ne kadar çirkin ve aile kurumuna yönelik hakaret olduğunu birbir sakin sakin anlatin. Ama sakinliginiz ve olgun tutumunuz cok onemli olacak. Ve hayatindaki tek gercek kadinin kendiniz oldugunu bildiginizi, düşük kadınlarla yaşadigi seylerin sadece onu küçülttüğünü söyleyin. Hicbir sekilde bagirmayin tartismayin hakaret etmeyin. Ayrilacagim da demeyin. Sanki bu olay baskasinin basina gelmis gibi izleyin. Açiklama yapmasina ozur dilemesine de izin vermeyin. Hic onemli degilmis gibi hic etkilenmemissiniz gibi yapin. Size uc aylik evliliginize bunu yaparken esiniz bir cesit intikam duygusu icindeydi kendini kendine kanitlamak icin zavallica cirpiniyordu. Ne yaparsa yapsin begenilme arzularina hakim olamiyordu. Ama siz olmadan da yapamiyordu. Esas kadin sizdiniz . Sizden alip vazgecemedikleri vardi. Aşk yada baska duyguyu sormayin ne kendinize ne ona. Çünkü aşk kisiden kisiye degisir. Yaptigi rezilliklere ragmen sizinle evlenmesi baglanma ihtiyacini ve size olan baglanma istegini gosterir. Ama dugun hazirliklari sirasinda baska kadinlarla konusmasi daha cok begenilmek kabul gormek icin zavallica ne kadar cirpindigini gosterir. O icindeki basitlik ve siz arasinda sikisip kalmis. Terk ederseniz haklisiniz. Ama terk etmez ona sahip cikip begenilme hissini besler , asilce agirliginizi koyarsaniz o bekledigi tepkileri alamayip duvara toslar. Bekliyor ki tartisma olsun siz aglayin onu bosayin vs. Ama icinize gömün kendinize guvenin ve ona adim atin. Onu kendinize hayran birakir ve dimdik durarak mahvedersiniz esas. Onu anladiginizi soyleyin. Onu begendiginizi sevdiginizi ve basit kadinlarla basit isler cevirse bile bir sans daha tanidiginizi soyleyin ve hic umursamayin. Belli etmeden de takip edin. Tabii kendini belli etmesi icin rahat birakin guvenmesini saglayin. Kusursuz bir güven ve saygiya anlayisa ragmen şımarirsa yahut bir yanlisini gorurseniz derhal boşayin. 1 kimseyle gorusmemis ve baska bir is karistirmamis sadece duygusal ve ergenlikten cikamamasindan kaynakli bazi davranislara girismis 2 belli ki size hem ihtiyaci var hem seviyor ve 3.sü kim ne derse desin aile boyle yikilip gecilmez. Kendini tanimasina sizi tanimasina izin verin dogru noktalarda birbirinizi anlarsaniz baska hata yapilmaz belki de. Sans verin ve bu yolu izleyin derim nacizane. Mutlu gunler Allah kolaylik versin.
Sorun cinsellikte evet. Sapkınlık derecesinde. Öyle ahlaksız konuşmalar var kiAynen olaya cok psikolojik yaklamis ama isler öyle degil ne yazikki yaninda kaldigi her sürece adamin bu kadin ben ne yapsam gitmiyor hissini güclendircek. Ben o evliligi sürdürmenin bi faydasi olmadigini düsünüyorm. Begenilme hissiymis pes yani adam resmmen cinsell dürtüleri konntrol edemiyor. Er yada gec bu evlilik biter malesef
Aynı yerde çalıştıkKonu sahibi.eylülcemre.merak ettigim birsey var siz nasil tanistiniz şu an hala evli oldugunuz sahizla...
Bu yorumu begendiginize göre ayrilmicaksiniz allah sabir versin size öyle bi adamla yasamak icinGüzel ve ilgili yorumunuz için teşekkür ederim. Çok aydınlatti beni.çok anlamlı şeyler yazmışsınız
Bunu yazan murat bosoglunun karısı olmalıYuhh diyorum
Sözlerinize katiiiyorum..benimde başimdan gecti..affetmek cözüm deyil ..aldatan yine aldatiyor..ben 2 cocuklan ayrildim 18 yil önce ve hala yaşiyorum ..ve pişman deyilim ..aslaaa...tek pismanligim affedip tekrar salak yerine konulmak..tekrar yaralanmak
Affedenlarin genel durumu bu. Tekrar yaralanmak ayni aciyla ve yeni bir sans verdikleri icin kendilerini omur boyu suclamak. Aptal yerine koyuyorlar cunku insani. Oysa bizler cocuk ve yuva icin katlaniyoruz. Adamlarsa ikinci sansta kendilerinden vazgecemedigimizi dusunuyorlar. Ikinci sans sadece onlari bulunmaz hint kumasi yapip totolarini kaldirmaktan baska birsey degil aslinda.Sözlerinize katiiiyorum..benimde başimdan gecti..affetmek cözüm deyil ..aldatan yine aldatiyor..ben 2 cocuklan ayrildim 18 yil önce ve hala yaşiyorum ..ve pişman deyilim ..aslaaa...tek pismanligim affedip tekrar salak yerine konulmak..tekrar yaralanmak
Öncelikle sakin olun. Siz değerli,özel ve şüphesiz güzel bir kadınsınız. Herkes farkli tepkiler verebilir bu olayin karşısında ama emin olun ne kendinizi birakmak, ne degersiz hissetmek ne bir sey yokmuş gibi davranmak , ne başka bir şeye sarılmak ne eşinize bağırmak vs hicbiri çözüm olmayacak. Şimdi sadece toparlanın ve kararsızlıga bir aon verin. Ve şöyle yapin boyle yapin dememi yanlis anlamazsaniz soyle yapin ; esinize yaptiginin basit insanlara göre bir tutum olduğunu, kendinizin nikahlı eşi ve sahibi olduğunuzu, yaptığı şeyin ne kadar çirkin ve aile kurumuna yönelik hakaret olduğunu birbir sakin sakin anlatin. Ama sakinliginiz ve olgun tutumunuz cok onemli olacak. Ve hayatindaki tek gercek kadinin kendiniz oldugunu bildiginizi, düşük kadınlarla yaşadigi seylerin sadece onu küçülttüğünü söyleyin. Hicbir sekilde bagirmayin tartismayin hakaret etmeyin. Ayrilacagim da demeyin. Sanki bu olay baskasinin basina gelmis gibi izleyin. Açiklama yapmasina ozur dilemesine de izin vermeyin. Hic onemli degilmis gibi hic etkilenmemissiniz gibi yapin. Size uc aylik evliliginize bunu yaparken esiniz bir cesit intikam duygusu icindeydi kendini kendine kanitlamak icin zavallica cirpiniyordu. Ne yaparsa yapsin begenilme arzularina hakim olamiyordu. Ama siz olmadan da yapamiyordu. Esas kadin sizdiniz . Sizden alip vazgecemedikleri vardi. Aşk yada baska duyguyu sormayin ne kendinize ne ona. Çünkü aşk kisiden kisiye degisir. Yaptigi rezilliklere ragmen sizinle evlenmesi baglanma ihtiyacini ve size olan baglanma istegini gosterir. Ama dugun hazirliklari sirasinda baska kadinlarla konusmasi daha cok begenilmek kabul gormek icin zavallica ne kadar cirpindigini gosterir. O icindeki basitlik ve siz arasinda sikisip kalmis. Terk ederseniz haklisiniz. Ama terk etmez ona sahip cikip begenilme hissini besler , asilce agirliginizi koyarsaniz o bekledigi tepkileri alamayip duvara toslar. Bekliyor ki tartisma olsun siz aglayin onu bosayin vs. Ama icinize gömün kendinize guvenin ve ona adim atin. Onu kendinize hayran birakir ve dimdik durarak mahvedersiniz esas. Onu anladiginizi soyleyin. Onu begendiginizi sevdiginizi ve basit kadinlarla basit isler cevirse bile bir sans daha tanidiginizi soyleyin ve hic umursamayin. Belli etmeden de takip edin. Tabii kendini belli etmesi icin rahat birakin guvenmesini saglayin. Kusursuz bir güven ve saygiya anlayisa ragmen şımarirsa yahut bir yanlisini gorurseniz derhal boşayin. 1 kimseyle gorusmemis ve baska bir is karistirmamis sadece duygusal ve ergenlikten cikamamasindan kaynakli bazi davranislara girismis 2 belli ki size hem ihtiyaci var hem seviyor ve 3.sü kim ne derse desin aile boyle yikilip gecilmez. Kendini tanimasina sizi tanimasina izin verin dogru noktalarda birbirinizi anlarsaniz baska hata yapilmaz belki de. Sans verin ve bu yolu izleyin derim nacizane. Mutlu gunler Allah kolaylik versin.
bulusmasa ne olurki fikri zikri belli adamin ben fikrimi soyliyim asla affetmem bide cok aranmis cok konusulmus alismis artik affetseniz bile rahat olabilecekmisinizMerhaba hanımlar. 10 aydır resmi 3 aydır da fiili olarak evliyim. Eşim benden 10 yaşa yakın büyük ve biz 3 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik. Çok severek evlendik. Ya da ben öyle sanmışım. Dün kitap okurken birden içimden esimin evrak çantasına bakmak geldi. Gittim açtım. İçinden telefon buldum. Zaten o an anladım bir şeylerin ters gittiğini. Bir sürü kadınla yazismalar vardı. Bir sürü arama vardı. Hatta kadınlar buna çıplak resmini atmış. Eşim de bizim evimizde çekilen resimleri atmış. Hepsi açık. Konuşmalar çok müstehcen. Yetmedi bana bu telefonda facebook Uygulaması var ona girdim. Ne göreyim. Orda da bir hesap açılmış sahte. Yaklaşık 2013 yılından beri çeşitli kadınlarla konuşmalar var. Bu yakladığim kadınların bazıları ile biz evlendikten sonra konuşmaya başlamış. Buluşma olmadı diyor. Dışarda kalmadı hiç. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Buluşma imkanı yok evet. Hatta kadınların çoğu yurt dışında yaşayan tipler. Numaralarını arkadaşlık sitelerinden bulmuş.
Şimdi size sorayım. Ben daha 3 aylık evliyim. Eşimle aynı kamuda aynı ilçede çalışıyoruz. Babamın gönülsüzce evet dediği bir evlilikti bu. Ama bütün ailem çok seviyordu eşimi.
Ben ne yapacağım. Ağlıyor saatlerdir. Asla buluşmadım. Bir daha olmayacak diye. Seni çok mutlu edecem falan diyor ama benim en sevdiğim en güvendiğim ve asla aldatmaz dediğim adam yaptı bunları bana. Biz düğün için esya ev bakarken, gelinlik bakarken benim olmadığım zamanlarda hep aramış kadınları. Konuşmuş. Oysa ben beni çok sevdiğini düşünüyordum. Arkadaşım avukat. Hemen açarım davayı. Telefonda dedil olur. Tek celsede boşanırsın diyor. Ben yüzüne defalarca söyledim esimin. Benim asla affetmeyeceğim şey beni aldatman dedim daha önce. O da olur mu hiç falan diyordu. Niye yapayım diyordu. Ama yapmış. başka kadınlarla konuşuyordun madem neden benimle evlendin diyorum. Seni çok seviyorum diyor sürekli. Allah şahit bu zamana kadar yani öğrendiğim güne kadar da hep bu adam beni çok seviyor dedim. Hiç hissetmedim aldatıldığımı.
Bir şey daha var. Eşim bu telefonu yakın bir arkadaşı ile almış. Birlikte yazmışlar bazı kadınlara. Bu adam evli ve 4 çocuğu var. O kadına daha çok yazık. Eşimde o adamda çok sevilen, herkesin ben bu adama kefilim dedikleri insanlar.
Benim dünyam başıma yıkıldı ben sağlıklı karar veremiyorum. Yardım edin bana.
Öncelikle sakin olun. Siz değerli,özel ve şüphesiz güzel bir kadınsınız. Herkes farkli tepkiler verebilir bu olayin karşısında ama emin olun ne kendinizi birakmak, ne degersiz hissetmek ne bir sey yokmuş gibi davranmak , ne başka bir şeye sarılmak ne eşinize bağırmak vs hicbiri çözüm olmayacak. Şimdi sadece toparlanın ve kararsızlıga bir aon verin. Ve şöyle yapin boyle yapin dememi yanlis anlamazsaniz soyle yapin ; esinize yaptiginin basit insanlara göre bir tutum olduğunu, kendinizin nikahlı eşi ve sahibi olduğunuzu, yaptığı şeyin ne kadar çirkin ve aile kurumuna yönelik hakaret olduğunu birbir sakin sakin anlatin. Ama sakinliginiz ve olgun tutumunuz cok onemli olacak. Ve hayatindaki tek gercek kadinin kendiniz oldugunu bildiginizi, düşük kadınlarla yaşadigi seylerin sadece onu küçülttüğünü söyleyin. Hicbir sekilde bagirmayin tartismayin hakaret etmeyin. Ayrilacagim da demeyin. Sanki bu olay baskasinin basina gelmis gibi izleyin. Açiklama yapmasina ozur dilemesine de izin vermeyin. Hic onemli degilmis gibi hic etkilenmemissiniz gibi yapin. Size uc aylik evliliginize bunu yaparken esiniz bir cesit intikam duygusu icindeydi kendini kendine kanitlamak icin zavallica cirpiniyordu. Ne yaparsa yapsin begenilme arzularina hakim olamiyordu. Ama siz olmadan da yapamiyordu. Esas kadin sizdiniz . Sizden alip vazgecemedikleri vardi. Aşk yada baska duyguyu sormayin ne kendinize ne ona. Çünkü aşk kisiden kisiye degisir. Yaptigi rezilliklere ragmen sizinle evlenmesi baglanma ihtiyacini ve size olan baglanma istegini gosterir. Ama dugun hazirliklari sirasinda baska kadinlarla konusmasi daha cok begenilmek kabul gormek icin zavallica ne kadar cirpindigini gosterir. O icindeki basitlik ve siz arasinda sikisip kalmis. Terk ederseniz haklisiniz. Ama terk etmez ona sahip cikip begenilme hissini besler , asilce agirliginizi koyarsaniz o bekledigi tepkileri alamayip duvara toslar. Bekliyor ki tartisma olsun siz aglayin onu bosayin vs. Ama icinize gömün kendinize guvenin ve ona adim atin. Onu kendinize hayran birakir ve dimdik durarak mahvedersiniz esas. Onu anladiginizi soyleyin. Onu begendiginizi sevdiginizi ve basit kadinlarla basit isler cevirse bile bir sans daha tanidiginizi soyleyin ve hic umursamayin. Belli etmeden de takip edin. Tabii kendini belli etmesi icin rahat birakin guvenmesini saglayin. Kusursuz bir güven ve saygiya anlayisa ragmen şımarirsa yahut bir yanlisini gorurseniz derhal boşayin. 1 kimseyle gorusmemis ve baska bir is karistirmamis sadece duygusal ve ergenlikten cikamamasindan kaynakli bazi davranislara girismis 2 belli ki size hem ihtiyaci var hem seviyor ve 3.sü kim ne derse desin aile boyle yikilip gecilmez. Kendini tanimasina sizi tanimasina izin verin dogru noktalarda birbirinizi anlarsaniz baska hata yapilmaz belki de. Sans verin ve bu yolu izleyin derim nacizane. Mutlu gunler Allah kolaylik versin.
Güzel ve ilgili yorumunuz için teşekkür ederim. Çok aydınlatti beni.çok anlamlı şeyler yazmışsınız
Evet bencede dagilalim boşa zaman kaybi...bu uzun ama erkektir yapar affet gibi bomboş ifadeler barındıran yoruma
böyle anlamlı bir teşekkür eden ve aydınlanma yaşayan bir konu sahibi var
lütfen dağılalım arkadaşlar
Kendimizi hep konu sahibi yerine koyarak değil bu sefer eşinin yerine koyarak empati yapalım.ben nisanliyim diyelim ve sürekli başka erkeklerle cinsel muhabbetler yapıyorum,ne kadar chat sayfası varsa uyeyim.biriden sıkılınca diğer adamla konuşuyorum,kamera aciyorum, çıplak resim atıyorum türlu türlu sapkınlıklar.nisanlim da ona son derece sadık olduğumu düşünüyor.ona da ilgiyi veriyorum ki, durumu cakmasin.evleniyoruz 3 aylık evliyken kocam ikinci telefonu yakalıyor.telefonda bir dünya rezil konuşmalar, sapkınlıklar.esim yıkılıyor tabi ve diyelim ki eşim sizin erkek kardesiniz.ona nasıl bir tavsiyede bulunurdunuz?Öncelikle sakin olun. Siz değerli,özel ve şüphesiz güzel bir kadınsınız. Herkes farkli tepkiler verebilir bu olayin karşısında ama emin olun ne kendinizi birakmak, ne degersiz hissetmek ne bir sey yokmuş gibi davranmak , ne başka bir şeye sarılmak ne eşinize bağırmak vs hicbiri çözüm olmayacak. Şimdi sadece toparlanın ve kararsızlıga bir aon verin. Ve şöyle yapin boyle yapin dememi yanlis anlamazsaniz soyle yapin ; esinize yaptiginin basit insanlara göre bir tutum olduğunu, kendinizin nikahlı eşi ve sahibi olduğunuzu, yaptığı şeyin ne kadar çirkin ve aile kurumuna yönelik hakaret olduğunu birbir sakin sakin anlatin. Ama sakinliginiz ve olgun tutumunuz cok onemli olacak. Ve hayatindaki tek gercek kadinin kendiniz oldugunu bildiginizi, düşük kadınlarla yaşadigi seylerin sadece onu küçülttüğünü söyleyin. Hicbir sekilde bagirmayin tartismayin hakaret etmeyin. Ayrilacagim da demeyin. Sanki bu olay baskasinin basina gelmis gibi izleyin. Açiklama yapmasina ozur dilemesine de izin vermeyin. Hic onemli degilmis gibi hic etkilenmemissiniz gibi yapin. Size uc aylik evliliginize bunu yaparken esiniz bir cesit intikam duygusu icindeydi kendini kendine kanitlamak icin zavallica cirpiniyordu. Ne yaparsa yapsin begenilme arzularina hakim olamiyordu. Ama siz olmadan da yapamiyordu. Esas kadin sizdiniz . Sizden alip vazgecemedikleri vardi. Aşk yada baska duyguyu sormayin ne kendinize ne ona. Çünkü aşk kisiden kisiye degisir. Yaptigi rezilliklere ragmen sizinle evlenmesi baglanma ihtiyacini ve size olan baglanma istegini gosterir. Ama dugun hazirliklari sirasinda baska kadinlarla konusmasi daha cok begenilmek kabul gormek icin zavallica ne kadar cirpindigini gosterir. O icindeki basitlik ve siz arasinda sikisip kalmis. Terk ederseniz haklisiniz. Ama terk etmez ona sahip cikip begenilme hissini besler , asilce agirliginizi koyarsaniz o bekledigi tepkileri alamayip duvara toslar. Bekliyor ki tartisma olsun siz aglayin onu bosayin vs. Ama icinize gömün kendinize guvenin ve ona adim atin. Onu kendinize hayran birakir ve dimdik durarak mahvedersiniz esas. Onu anladiginizi soyleyin. Onu begendiginizi sevdiginizi ve basit kadinlarla basit isler cevirse bile bir sans daha tanidiginizi soyleyin ve hic umursamayin. Belli etmeden de takip edin. Tabii kendini belli etmesi icin rahat birakin guvenmesini saglayin. Kusursuz bir güven ve saygiya anlayisa ragmen şımarirsa yahut bir yanlisini gorurseniz derhal boşayin. 1 kimseyle gorusmemis ve baska bir is karistirmamis sadece duygusal ve ergenlikten cikamamasindan kaynakli bazi davranislara girismis 2 belli ki size hem ihtiyaci var hem seviyor ve 3.sü kim ne derse desin aile boyle yikilip gecilmez. Kendini tanimasina sizi tanimasina izin verin dogru noktalarda birbirinizi anlarsaniz baska hata yapilmaz belki de. Sans verin ve bu yolu izleyin derim nacizane. Mutlu gunler Allah kolaylik versin.
Benim de ailem hiç istememişti ama basiretimiz mi bağlanıyor, deneyimsiz saf olduğumuz için mi bazı şeyleri göremiyoruz bilmiyorum. Böyle olması gerekiyormuş, bu da bizim kaderimiz sınavımızmış deyip kabullenmek gerekiyor. O kadar iyi anlıyorum ki o çökmüşlük hissiniOkurken ağladım yazdıklarınızı. Benden 10 yaş büyük bu adam. Babam asla olmz dedi ama ben çok sevdim. İki gündür ağlıyorum sürekli. Çöktüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?