- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 647
- 31
Kayınv nereli cok merak ettim :) ayrca cideen buyuk oyuna gelmissin allah yardımcınız olsun kendi ogluna beddua eden anadan ana olmaz hu bir ikincisi sakın taviz verme gerekrse kotu gelin ol ole beddualrla yuva yıkılmaz allah sorar hesabını ona emin ol eden bulur o gorumcenide aşşala karısmasın markete felan hayırdır bunlar iyice esini ele avuca almıs cok kolay sanki hersey insan evladım mutlu olsun dye ugrasır sunlara bakKızlar selam. Size gene akıl danışmaya geldim kısaca özetlemeye çalışıcam.
Şimdi ben kv ile altlı üstlüyüm. 3 senelik evliyim. 6 ay öncesine kadar yeme içme birdi. Maaşıda annesine veriyordu eşim. Gelir giderler kvdendi. Herşeyin de lafını yaparlardı. Sanki eşim çalışmıyor da biz onlardan geçiniyoruz gibi davranırlardı.
Zaten evin reisi ben ne dersem o olur kafasında. Evime yatmadan yatmaya iniyordum.
Neyse eşimle babası bi konudan kavga etti normalde de pek anlaşamıyorlar ama annesine düşkün eşim.
Neyse eşim kv yi aradı, baya rest çekti. Kv cok bozuldu . Konuşmanın sonunda" bidahada ne ver bana ne al senin kesen ayrı benim ki ayrı " dedi ama kesinlikle evleri ayırmak için değil . Her kavgada böyle blöf yapıyor çünkü eşimin gene götürüp vereceğinden emin. Bende hiç çıkmadım o gunden sonra. Neyse olayın üstüne 3 gün sonra tam da maaş günüydü eşimde vermedi. Çünkü anladı bazı şeyleri. O işin sonu yok dedi
Kv baktı maaş gelmiyor bi şok oldu, bana geldi, Annemle ben muska yapmşız, annem onun ocağını yıkmış annem bu eve gelmeyecekmiş,ev onun muş. Ben doldurmuşum eşimi. Bu zamana kadar bana yemek pişirmiş evimin eşyasını ödemiş hepsi haram olsun muş!(eşimin maaşıyla ödediler) Daha neler neler. Bağırıp çağırdı komşular bile duymuş
Bende ,burası benim esimin evi bende senin gelininim bura benimde evim tabiki gelecek kimsenin de gunahını alma oglun kendi yaptı dedim . Yaaa kendi şeyine laf söylenince nası da dilin açılıyo felan dedi baya tartıştık.
Eşime küfürler beddualar etti.
Ama eşim 1 ay sonra onlarla barıştı. Evler ayrı gene tabi ki annesidir barışsın. Ben bayramlarda ve başka mecburiyetler haricinde asla kv nin yanına gitmiyorum.
Kendisi arada bi geliyor çocuk gibi azarlıyor beni. Örneklere girip konuyu uzatmak istemiyorum ama gözünün üstünde niye kaşın var derecesinde sataşıyor. Bağırıyor. beni sindirmek amacı. Hani evlerde ayrıldı ya hem nefret var içinde,hemde beni sindiriyor ki onun dediği olsun. Benim ağzım açılmasın. Ben o kadınla 5 dakika yanyana gelsem gidince sinirimden ağlıyorum kızlar.
Neyse ben o dediği lafları unutamıyorum. Bu olaydan önce ve sonrada,eşime arkamdan söylediği birsürü şey duydum ve aşırı soğudum.
'Evi temizlemiyor vs. gibi. Aldığı maaşı sorup ' iyi işte git o pinti çingenene ver" demeleri..
Hele sürekli beni azarlaması..
Onunla asla eskisi gibi samimi olup evime girmesini saatlerce oturmasını istemiyorum. Hele aklında tekrar birleşmek vs geçiyorsa asla direk boşanırım bu kadar netim. Artık onlara muhtac yasayamam.
Onun amacı türlü bahanelerle 100-200 eşimden ala ala,yavas yavaş eski düzene dönmek olabilir. Her markete gittiğimizde de görümcem ne kadar tuttu 200 tuttumu vs diye soruyor onuda anlamiyorum.
Ama içim onlardan yana acayip huzursuz. Şuan düzenimiz çok iyi, ama eminim onlar biyerde bişey yapacak. Uni. Okuyan 2 kardesine zaten biz destek olucaz. Ama diğer türlü kvye verilmesini asla istemiyorum.
Eşimse bi tartışmamızda bikere yanlarına gitmediğimi vs ima etti. Onunda Baya içine dert oluyor görüşmemem.
İlk zamanlar kıyamet kopsa girmiyordu evime kv ama simdi girip çıkıyor nadiren. Eminim eskisi gibi oturcak gelip gene yakında.
Sizce unutmalı mıyım? Eskisi gibi gelmeye başlarsa tavırlı mı olmalıyım? Yoksa unutup gene samimiyetimle devam mı etmeliyim ... yerimde olsanız ne yaparsınız.. ben bu kadına nasıl davranmalıyım. Daha anlatmadığım çok şey var kızlar...
Unutmam, unutturmam.
Sizde artık ağzını açıp kendinizi savunun.
Canim onlar seni ogullarina oyuncak bebek niyetine almislar sanki. Evlilik boyle bir sey degil. Cok garip iliskiler.
Ben olsam umrumda olmazdı ,bana dokunmasın da ..yalnız sen bu durumdan rahatsizsan kayinvalidene söyleyip ,yolunu keseceksin . Neden böyle bir açgözlülük yapıyor ? Para gelmiyorsa , parayla alınan şeyleri mi götüreyim diyor ,açığı kapatmak için ? Çok çirkin ! İster verilir ,kendi kendine almak nasıl bir yüzsüzlük ?! Ayrıca esin çalışıp para kazandığı halde o paraya el süremiyor, ek iş yaparak ihtiyaç karsiliyordunuz! !! Bu nasıl bir kafa ? Neden ? Çok acayip ya ,benim aklım almadı ..
Bide iyilikleride oldu bana... Nankör değilim işte silip atamıyorum onlar gibi. Doğumumda evimi temizledi görümcem,kv 40 gün 3 çeşit yemek yaptı salatama yoğurduna süt yapacak ne varsa yukardan aşağı indirdiler... misafirleri ağırladılar.. 10 gün bizde uyudu gece yatarken bebek uyanınca beni yerimden kaldırmadı kucağıma verdi.. kızımı yıkadı.. tamam belki hafif bi mecburiyette vardı ama yaptılar sonuçta. Bunlar sanırım beni mahcup eden onlara karşı. Çirkefleşemiyorum normalde böyle bi insan değildim..Iyi de destek olmak demek alip butun maasi eline saymak degildir ki. Aç ölecek bir durum olsa bile o zaman evlenmeyecek ailesine bakacak bitti. 3 sene evli kalmaniz hayret verici. Hala daha eskisi gibi samimi olsam mi diyorsunuz... ahha hh
Aynen yaa. Aslında banada batıyor görümce ama art niyetli gelmediği için bişey demiyorum fazla. Ne bileyim sorarken sanki art niyetli değil gibi. Samimiyiz bide kardes gibi. Uzakta okuyor tatillerde geliyor bitek.Kayınv nereli cok merak ettim :) ayrca cideen buyuk oyuna gelmissin allah yardımcınız olsun kendi ogluna beddua eden anadan ana olmaz hu bir ikincisi sakın taviz verme gerekrse kotu gelin ol ole beddualrla yuva yıkılmaz allah sorar hesabını ona emin ol eden bulur o gorumcenide aşşala karısmasın markete felan hayırdır bunlar iyice esini ele avuca almıs cok kolay sanki hersey insan evladım mutlu olsun dye ugrasır sunlara bak
Maşallah tipik dogu zihniyeti oglan bziim icin yaşar bziim icin ölür gelin dıs kapının dıs mandalı bunu bde kadın yapıyor allah bldigi gbş yapsın o kadını uamrım zehrini daha fazla salmaz size kendi mutlulugun icin eşini avcuna almaya bak senAynen yaa. Aslında banada batıyor görümce ama art niyetli gelmediği için bişey demiyorum fazla. Ne bileyim sorarken sanki art niyetli değil gibi. Samimiyiz bide kardes gibi. Uzakta okuyor tatillerde geliyor bitek.
Gercekten sırf huzur bozulsun diye ugrasıyolar inan ki. Doğulu kv canım...
Kesinlkle öyle canim. Oglan bunlardan ayrılmaz kafasindalar işte. Amin amiin. İnan ki dili zehirli yılan gibi eşimide benide zehirliyor Allaha havale ediyorum benden uzak olsun..Maşallah tipik dogu zihniyeti oglan bziim icin yaşar bziim icin ölür gelin dıs kapının dıs mandalı bunu bde kadın yapıyor allah bldigi gbş yapsın o kadını uamrım zehrini daha fazla salmaz size kendi mutlulugun icin eşini avcuna almaya bak sen
Nasil bu kadar sabirli sessiz ve kusura bakmayin ezik olabiliyorsunuz size ve ailenize edilen hakaretleri nasıl unutup eskisi gibi olayım mi diyorsunuz sizi sindirmeye çalışmıyor sizi sindirmiş zatenKızlar selam. Size gene akıl danışmaya geldim kısaca özetlemeye çalışıcam.
Şimdi ben kv ile altlı üstlüyüm. 3 senelik evliyim. 6 ay öncesine kadar yeme içme birdi. Maaşıda annesine veriyordu eşim. Gelir giderler kvdendi. Herşeyin de lafını yaparlardı. Sanki eşim çalışmıyor da biz onlardan geçiniyoruz gibi davranırlardı.
Zaten evin reisi ben ne dersem o olur kafasında. Evime yatmadan yatmaya iniyordum.
Neyse eşimle babası bi konudan kavga etti normalde de pek anlaşamıyorlar ama annesine düşkün eşim.
Neyse eşim kv yi aradı, baya rest çekti. Kv cok bozuldu . Konuşmanın sonunda" bidahada ne ver bana ne al senin kesen ayrı benim ki ayrı " dedi ama kesinlikle evleri ayırmak için değil . Her kavgada böyle blöf yapıyor çünkü eşimin gene götürüp vereceğinden emin. Bende hiç çıkmadım o gunden sonra. Neyse olayın üstüne 3 gün sonra tam da maaş günüydü eşimde vermedi. Çünkü anladı bazı şeyleri. O işin sonu yok dedi
Kv baktı maaş gelmiyor bi şok oldu, bana geldi, Annemle ben muska yapmşız, annem onun ocağını yıkmış annem bu eve gelmeyecekmiş,ev onun muş. Ben doldurmuşum eşimi. Bu zamana kadar bana yemek pişirmiş evimin eşyasını ödemiş hepsi haram olsun muş!(eşimin maaşıyla ödediler) Daha neler neler. Bağırıp çağırdı komşular bile duymuş
Bende ,burası benim esimin evi bende senin gelininim bura benimde evim tabiki gelecek kimsenin de gunahını alma oglun kendi yaptı dedim . Yaaa kendi şeyine laf söylenince nası da dilin açılıyo felan dedi baya tartıştık.
Eşime küfürler beddualar etti.
Ama eşim 1 ay sonra onlarla barıştı. Evler ayrı gene tabi ki annesidir barışsın. Ben bayramlarda ve başka mecburiyetler haricinde asla kv nin yanına gitmiyorum.
Kendisi arada bi geliyor çocuk gibi azarlıyor beni. Örneklere girip konuyu uzatmak istemiyorum ama gözünün üstünde niye kaşın var derecesinde sataşıyor. Bağırıyor. beni sindirmek amacı. Hani evlerde ayrıldı ya hem nefret var içinde,hemde beni sindiriyor ki onun dediği olsun. Benim ağzım açılmasın. Ben o kadınla 5 dakika yanyana gelsem gidince sinirimden ağlıyorum kızlar.
Neyse ben o dediği lafları unutamıyorum. Bu olaydan önce ve sonrada,eşime arkamdan söylediği birsürü şey duydum ve aşırı soğudum.
'Evi temizlemiyor vs. gibi. Aldığı maaşı sorup ' iyi işte git o pinti çingenene ver" demeleri..
Hele sürekli beni azarlaması..
Onunla asla eskisi gibi samimi olup evime girmesini saatlerce oturmasını istemiyorum. Hele aklında tekrar birleşmek vs geçiyorsa asla direk boşanırım bu kadar netim. Artık onlara muhtac yasayamam.
Onun amacı türlü bahanelerle 100-200 eşimden ala ala,yavas yavaş eski düzene dönmek olabilir. Her markete gittiğimizde de görümcem ne kadar tuttu 200 tuttumu vs diye soruyor onuda anlamiyorum.
Ama içim onlardan yana acayip huzursuz. Şuan düzenimiz çok iyi, ama eminim onlar biyerde bişey yapacak. Uni. Okuyan 2 kardesine zaten biz destek olucaz. Ama diğer türlü kvye verilmesini asla istemiyorum.
Eşimse bi tartışmamızda bikere yanlarına gitmediğimi vs ima etti. Onunda Baya içine dert oluyor görüşmemem.
İlk zamanlar kıyamet kopsa girmiyordu evime kv ama simdi girip çıkıyor nadiren. Eminim eskisi gibi oturcak gelip gene yakında.
Sizce unutmalı mıyım? Eskisi gibi gelmeye başlarsa tavırlı mı olmalıyım? Yoksa unutup gene samimiyetimle devam mı etmeliyim ... yerimde olsanız ne yaparsınız.. ben bu kadına nasıl davranmalıyım. Daha anlatmadığım çok şey var kızlar...
Gerci o da doğru.15 yaşında ergenler dahi parasını annesinin eline saymaz yahu.
Aslında bu durum düzeldi O konuda sıkıntı yok yani:) kardesleri okula gidince onlara kendisi destek olucak. Ama maaşı vermiyor annesine artık kendi geçimimizi kendimiz yapıyorz ama en ufak seyde de ailesiyle görüsmememi yüzüme vuruyor. Ve annesini istemiyorm evime gelmesini torun vs sevme bahanesiyle... çünkü her geldiğinde morelimi bozuyor..Sonuna kadar okumadim
Esine de ki, artik maasi annene vermiyorsun
Evlendigini annen de sen de anlayin artik
Senin ayri bir evin ve hayatin var
Bunlar olmazsa bosanicam.deyim
Baska turlu duzelmez bu durum
Eşime bi ev hergun temizlenmez mi vs dediğinde eşim dedi ki zaten hergün temizliyor evin nesi pis araya ben çamurlu ayakkabımla giriyorum ondan olmuştur dedi. Kv " sen ne biçim erkeksin yakında bez olur o yerleri silersin dedi. Eşimde bi anda bağırdı "ya sen artık ne olmuşsun kafayı da yemişsin herşeyin en iyisini biliyosunuz ya herşeye konuşuyosunuz diyip kapıyı çarptı. Zaten yemişim evet herseyi biliyom dedi kv de.Kv eşinize sizin hakkınızda çingene falan dediğinde eşinizin tepkisi ne oldu? Ben olsam yüzüne bakmam o kadının. Bana bunları söyleyen kv’ye hiç birşey olmamış gibi davranan kocanın da yüzüne bakmam. Bu kadar pasif olan kocamdan da soğurum zaten
Yaşlar kaç merak ettim açıkçası? Ne yapıyorsunuz eşinizle dışarı gezmeye falan gettiğinizde annesinden izin mi alıyorsunuz? Kredi kartı ekstrelerini falan da kontrol eder o kadın.
Ay keşke deseydim. Ağzıma geleni saydırmadığm için çok pişmanım ama bilmiyorum ya hep içime atiyorum oda ondan korktugumu sanıyor heraldeMuska yaptırdın diyen kv ye "evet aynen böyle devam edersen canına kast edecek başka muskalar da yaparım" deseydiniz de bi yüreğine inseydi. Bundan sonra muska diye iftira atamazdı. Kendisi de biliyor muska falan yaptırmadığınızı. Sakın altta kalmayın tehdit edin.
Ay çok teşekkür ederim yaa:) inanın beni dışardaki insanlar kv nin kendi akrabaları bile çok sever güzel kibar gelinim derler. Sessiz kendi halinde biriyim ve saygılıyım herkese.. Ama kv bana resmen düşman..Ay ne kadar iyi naif bir gelinsiniz siz
Rabbim bize de nasip etsin sizin gibi birini
Evde 2 bekar var
Burada kaynana ile konu açan çoğu kişiye
Ay benimki de dert mi dedirtecek bir konu
Allah sabır versin yardımcınız olsun İnşallah
Tek çare taşınmak
İyiliği olmuş ama yaptığı kötülükler ile kıyasla devede kulak
Kusura bakmayın ama çok çirkef kaynananız var
Allah kendi evinizde oturduğunuz günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Saygılar sevgiler
Çok sağolun yorumunuz için. Ya aslında artık evler ayrı, maaş felan da vermiyor bende hic gitmiyorum onlarin evine. Orda eskiyi anlatmıstım. Ama gene de derdim ve içimdeki huzursuzluk gitmiyorBekar insanlar dahi artık maaşını ailesine vermiyorken evli insanların bunu yapması normal değil. Bu şekilde bir aile olamazsınız, bir aileye bağlı bağımsızlığı olmayan fertler olursunuz. Kendinize ait bir hayat kurmanız gerektiğini eşinize tatlı dille sürekli anlatın, gerekirse kadınlığınızı kullanarak taşınmaya ikna edin ama bunları yaparken boşanma lafını ağzınıza almayın. Evler uzak olunca da zaten bayramda seyranda gidersiniz. Ailesiyle aranız olmasa da eşinizin gönlünü hoş tutmak sizin elinizde eminim ki dile getirmese de o da ailesinin yanlışlarını görüyordur. Allah size sabır eşinize basiret versin.
Bizde 3 üniversite okutuyoruz kimseden tek kuruş istemem niye okadar parası varken veriyorsunuzki mesafeli ol kendini ezdirme sen para biriktir çık o evden kendilrin olsun evleri zehir zıkım etikten sonraOnun maaşı olmasa aç kalırlarmış . 3 kardesi okuyor 2si üniversite biri lise.
Bankada 100 milyardan fazla parası var kv nin. Altınları var neler neler. Hiçte aç kalmazlar ama belki her ay köşeye 2 milyar atamaz. Oda benim sorunum degil onlar beni düsündümü bu zamana kadar..
Zaten kardeslerine destek oluruz dedim zorda kalmazlar..
Çok sağolun yorumunuz için. Ya aslında artık evler ayrı, maaş felan da vermiyor bende hic gitmiyorum onlarin evine. Orda eskiyi anlatmıstım. Ama gene de derdim ve içimdeki huzursuzluk gitmiyor
Bence muska konusunda yaptırıyorum daha beterini yaparım ölmez sürünürsün falan deyin. Ciddiyim. Bidaha muskali iftira atmamayi öğrenir.Ay keşke deseydim. Ağzıma geleni saydırmadığm için çok pişmanım ama bilmiyorum ya hep içime atiyorum oda ondan korktugumu sanıyor heralde
Saygıyı bozmadan inceden inceden laf sokunAy çok teşekkür ederim yaa:) inanın beni dışardaki insanlar kv nin kendi akrabaları bile çok sever güzel kibar gelinim derler. Sessiz kendi halinde biriyim ve saygılıyım herkese.. Ama kv bana resmen düşman..
Bi kötüğümde olmadı ki..
artık nasıl başedicem bilmiyorum... bütün iyiliğini unutup her lafına karsılık vermek istiyorum çünkü ezik hissediyorum kendimi artık ...
Sanırsın kumasıyım :)