pardon da tüm bunlara nasıl müsade ediyorsunuz?
yani olayın en başında evinizi otel gibi kullanmaya, tüm maaşı ona vermeye vs nasıl razı oldunuz? gözünüz bağlandı heralde.
Açıkcası ilk günden beri uğraşıyorum evleri ayırmak için. Etmediğimiz kavga dövüş kalmadı. Eşim asla ayrılmam diyordu sonra baktı ki onlar parasını yiyor biz sığıntı gibi, bişeyin sahibide olamayacak, ayırdı kendisi. Kendi paramı kendim biriktiricem dedi. Siz parayı yiyosunuz beni bugün kapıya koysanız üstümdeki ceketle kalırım dedi.Maasi annesine vermek ne demek yahu? Cocuk gibi gidip harclik mi istiyordunuz birseyler alacaginiz zaman?
Samimi filan olmayin esiniz yine maasini vermeye kalkabilir. Valla bilemedim, cok sabretmissiniz artik herkese duracagi yeri gosterin.
Şuan değil maalesef ,ilerde bi ihtimal var ama zamanla diyor esim.Ayrı eve çıkman mümkün mu?
Açıkcası ilk günden beri uğraşıyorum evleri ayırmak için. Etmediğimiz kavga dövüş kalmadı. Eşim asla ayrılmam diyordu sonra baktı ki onlar parasını yiyor biz sığıntı gibi, bişeyin sahibide olamayacak, ayırdı kendisi. Kendi paramı kendim biriktiricem dedi. Siz parayı yiyosunuz beni bugün kapıya koysanız üstümdeki ceketle kalırım dedi.
Kendiside anladı yani.. ama diyorum ya
İçimi huzursuz eden bişey var ne oldugunu bilmedğim
Bizim özel ihtiyaç olsun canımız bişey istediği zaman vs eşim ek işe gidiyordu öyle karşılıyorduk..Maasi annesine vermek ne demek yahu? Cocuk gibi gidip harclik mi istiyordunuz birseyler alacaginiz zaman?
Samimi filan olmayin esiniz yine maasini vermeye kalkabilir. Valla bilemedim, cok sabretmissiniz artik herkese duracagi yeri gosterin.
Tabi ki vardı da kimse maaşı bana verecek vs demedi. Hepsi sonradan olan şeyler ben sadece altlı üstlü oturacağımı kabul ederek evlendim. Kv sonradan resmen oyun cevirdi. Bu yüzden içim huzursuz zaten..e evlenmeden önce bu durumdan haberiniz yok muydu?
Bizim özel ihtiyaç olsun canımız bişey istediği zaman vs eşim ek işe gidiyordu öyle karşılıyorduk..
Mesele hangi konularda..İnşallah gözünüz iyice açılır çünkü ne sizin ne eşinizin tam açılmamış şu an bile.. Biran önce taşının ordan.
Tabi ki vardı da kimse maaşı bana verecek vs demedi. Hepsi sonradan olan şeyler ben sadece altlı üstlü oturacağımı kabul ederek evlendim. Kv sonradan resmen oyun cevirdi. Bu yüzden içim huzursuz zaten..
Onun maaşı olmasa aç kalırlarmış . 3 kardesi okuyor 2si üniversite biri lise.Esin niye parayi annesine vermek icin sizinle bu kadar kavga ediyordu acaba? Ne dusunuyordu hic sordunuz? Cidden merak ettim hangi akilla,dusunceyle insan bunu yapar? Calis kazan annene ver ustune bjsey canin istediginde alabilmek icin ek iş yap. Bu neyin kafasi cidden.
Kv samimi filan olmayin gelip gitse de iyice arsizliga vurur.
Onun maaşı olmasa aç kalırlarmış . 3 kardesi okuyor 2si üniversite biri lise.
Bankada 100 milyardan fazla parası var kv nin. Altınları var neler neler. Hiçte aç kalmazlar ama belki her ay köşeye 2 milyar atamaz. Oda benim sorunum degil onlar beni düsündümü bu zamana kadar..
Zaten kardeslerine destek oluruz dedim zorda kalmazlar..
Banada öyle geliyor. Ama aynı düzene dönerse asla yapamam. insanın gözü kapanıyor gerçekten iyi sabretmişim.kv oyun çevirmemiş ki eşiniz oyun çevirmiş. bence yaırn bi gün yine aynısı olur. allah kolaylık versin. nasıl müdase ettiniz 3 sene hiç anlamadım. ben 1. ayda toplardım eşyalarımı.
Hangi konuda demeniz bile gösteriyor durumu... Hangi konusu mu var kuzum.. Evlenmeyi bilmiş adamın parasını annesine vermesi ne demek? Bir kez yapsa eşim şoka girerim. Altlı üstlü oturmak...? Hem de o fıtratta insanlarla... Kv çok iyidir yine de yılda 3 4 kezden fazla görüşmemeye çalışırım ki tadımız hep güzel olsun.. Onca laftan sonra hala evinize girmesi... Kv.dem bana çingene diyecek değil evime sokmak adımı testurla anar bir daha. Benim harcadigim parayi görümcem soramaz mesela ... Ne alaka olurum. Sizi (eşiniz ve sen) çok sessiz pasif bulmuşlar. Ama şunu da söylemeden gecemicem anneci adamın düzeldiğini görmedim, çocukluktan farklı bi bağlanma otorite kurma şekli çünkü o annenin yaptığı. Çocukluktan ruha işleyen şeyin düzelmesi çok zor.Mesele hangi konularda..
Şuan için maalesef Çünkü hicbiseyimiz yok, eşim birseyler yapmaya calısıyor ama onunda zamanı var.. ev varken kiraya da gidilmez diyor..
Ya iyide o eşimin tercihiydi ve artık değişti durum. İnsan bazı şeyleri zamanla anlıyor vermeseydi annesine koskoca adam cocuk gibi davranıyorsa benim elimden ne gelir ki. Allah akıl fikir verdi işte :) ayrıldığına göre.bankadaki 100 milyarı neyle yaptılar sizce? kendi çalışması ile dğeil tabi sizden tırtıkladıkları ile. siz de dışarı çıkıp dondurma yemek için eşinizi ek işe yolluyorsunuz. allah akıl fikir versin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?