- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
-
- Konu Sahibi Mayflower75
Ben de gördüm gerçekten, gören başka tanıdıklarım da var, eşimde birkaç yıl önce gördü, hatta biz bir ara ufo olayına o kadar çok kafa yoruyorduk ki :)) anlatırken bile gülerim geliyor 6-7 yıl evvel yine gece ve balkondayım çamaşır asıyorum, karşımız dağ bir ışık yanıp yanıp sönüyor ama öyle güçlü bir ışık ki tarif edemem, dağ ıssız ve hiçbir yerleşim yok, gittim eşime söyledim, o da gördü o yoğun ışığı, valla mune araba farı desem değil, evlerden yansıyan ışık desem değil bu nedir falan diyor bir yandan a videosunu çekmeye başladı, ben gideceğim bu ışığın oraya dedi, ben olmaz ya kötü birşeyse diye engel olmaya çalışıyorum, sonuçta uzaylıysa kocamı kaçıracaklar
Jandarmayı ara dedim, o bölgeye jandarma bakıyordu, jandarma geldi anaaa dediler bu ne böyle, kesin uzaylı falan, bir gittiler dizi film çekiliyormuş, o ışıklar gece ortalığı aydınlatsın diye konmuş dev projektörlermiş
Jandarma, eşim ve ben hayal kırıklığına uğramıştık
Haarp 'ın gerçekliğine inanıyorum, kurulduğu yer itibariyle de bana mantıklı geliyor, Alaska'da olmadık bölgelerde bir takım deneyler yapılıyor.HAARP diyorlardıya bir ara
Çok kişi o aralar bazı ışıklar gördüğünden bahsetmiş
Gökyüzünün renginin değiştiğinden vs
HAARP gercekse ben her seye inanırım ucan spagetti canavarına bile
Hahaha aynen banada oyle oldu hatta sonunda icimdem su turkuyu söyledim;
Ayy bi ürpertiyle okuyodum sonu nereye bağlanacak diye ne çıktı
Bence ogrenilir.Uzum uzume baka baka kararir sozu klasik olacak ama bence bu duruma uygun.
Nasil ki birisi guldugunde etrafina pozitif enerji yayiyorsa sinirli anindada negatif oluyoruz.
Duygular insandan insana gecer.Birgun insandan robota gecmeme ihtimali de yok degil
Ben uyarı yapacaktım, büyülü konular yasak konun kapanır diyeHahaha aynen banada oyle oldu hatta sonunda icimdem su turkuyu söyledim;
Kiz ben sana dimedimmi garsiki daglar jenderme jenderme;-)))
Ayy bi ürpertiyle okuyodum sonu nereye bağlanacak diye ne çıktı
Hayallerimi yiktin turna ama..ben onlari bizden her acidan ustun varliklar olarak hayal ediyorum.Hatta beni kaciracaklar en yeni teknolojik aletleriyle beni bastan yaratacaklar.Kilolar gidecek,saclar bakimli estetik olmusum ohhh süper guzel bir kadinim..hemde bedava..Bunu biz dunyalilara iyi niyetlerini göstermek icin yapacaklardı..sense yiktin hayallerimi uhu uhu uhuuuu!Bence de var. Ama kimse onların bizden daha geri medeniyette olduğunu söyleyemez.
Belki çok zeki, uzaktan bizim çabalarımızı izleyip
“ şunlara bakın nihahaha” diye diye dalga geçiyorlar.
Veya tamamen beyinsiz varlıklar başka gezegenlerdeki yaşamdan habersizler.
Varlar ama iletişim asla yok bana göre
Yapay zeka uyariyor ve banliyormus oda korksun benceBen uyarı yapacaktım, büyülü konular yasak konun kapanır diye
Tabi yaratıcı tarafından verilen birşey var o ayrı, ama yine de öğrenilebilir bir kavram. PKK dağlarda büyütürken ölüm Makinesi gibi hiç bir acıma merhameti öğretmeden yetiştiriyor.İşte öğrenilen sey duygular mi yoksa duygu sonucu verilen tepkiler mi?
Elimin altında 2 bebek olunca o da kafamı kurcaliyor :)
Sinirlendigimde farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum.
Farklı bir şeyde sinirlenen oğlum da dişlerini sıkıyor.
Davranışı benden öğrendi ama sinirlenmeyi nereden ogrendi?
Yada 3 aylık bebeğe agucuk gugucuk yap, sevildigini anlıyor ve gülümsüyor. Taklit mi ediyor? İçinden mi geliyor?
İyi niyet göstermek istiyorlarsa dünyayı onlar yönetsinler. Bence daha adil olur herşey :)Hayallerimi yiktin turna ama..ben onlari bizden her acidan ustun varliklar olarak hayal ediyorum.Hatta beni kaciracaklar en yeni teknolojik aletleriyle beni bastan yaratacaklar.Kilolar gidecek,saclar bakimli estetik olmusum ohhh süper guzel bir kadinim..hemde bedava..Bunu biz dunyalilara iyi niyetlerini göstermek icin yapacaklardı..sense yiktin hayallerimi uhu uhu uhuuuu!
Her ikisi de olabilir belki, bebekler belli yaşa kadar çevresindeki kişileri gözlemler, mimiklerimize kadar incelerler, mesela 6 aylık bir bebeğe çirkin ol diyorsun yüzünü şekilden şekile sokuyor, bence 1 yaşa kadar yaptıkları gördüklerini taklit ama sonrasında zaten doğarken var olan korku, endişe, sinir vb duygularını ebeveynlerini gözlemleyerek geliştiriyor olabilirler.İşte öğrenilen sey duygular mi yoksa duygu sonucu verilen tepkiler mi?
Yada 3 aylık bebeğe agucuk gugucuk yap, sevildigini anlıyor ve gülümsüyor. Taklit mi ediyor? İçinden mi geliyor?
Icinden geliyor gibi..ama ogrenebilme yetenegi de var bence hepsi..İşte öğrenilen sey duygular mi yoksa duygu sonucu verilen tepkiler mi?
Yanınıza taş birikimi de yaptınız mı? Merhaba dediklerinde taş atacaksınız adettendir
Ya keşke o gece bizim halimizi kameraya çekseymişiz, eşim evin ışıklarını kapatıyor, balkonda kuytu bir yere konuşlandık, hayır yani uzaylı olsa selam dünyalı dese korkudan bayılmayacakmışız gibi, uzaylı görsek salavat getirip kaçacağız ama bir cengaverlik bir kahramanlık, artist artist video çekmeler
Bak onu unutmuştuk, bir daha ki sefere artık, ne de olsa beni balkonda görmeye dayanamayıp hemen geliyorlarYanınıza taş birikimi de yaptınız mı? Merhaba dediklerinde taş atacaksınız adettendir
Yok vermem dunyami kimsciklere iste sadece guzellestirip gitsinler bizi ve cevreyi yeter..bizden uzak Allaha yakinİyi niyet göstermek istiyorlarsa dünyayı onlar yönetsinler. Bence daha adil olur herşey :)
NASA henüz seni keşfedemedi, paratoner muneBak onu unutmuştuk, bir daha ki sefere artık, ne de olsa beni balkonda görmeye dayanamayıp hemen geliyorlar
Benide davet edermisin sizin balkonaNASA henüz seni keşfedemedi, paratoner mune
NASA henüz seni keşfedemedi, paratoner mune
Senin adını kağıda yazıp benim balkona koyarım
Tabi yaratıcı tarafından verilen birşey var o ayrı, ama yine de öğrenilebilir bir kavram. PKK dağlarda büyütürken ölüm Makinesi gibi hiç bir acıma merhameti öğretmeden yetiştiriyor.
Sadece içten gelen olsaydı bir yerde tık derlerlerdi. Napıyorum bu zavallı kadınlara bebeklere derlerdi.
Öğrenmedikleri için uygulamaları da yok.
Her ikisi de olabilir belki, bebekler belli yaşa kadar çevresindeki kişileri gözlemler, mimiklerimize kadar incelerler, mesela 6 aylık bir bebeğe çirkin ol diyorsun yüzünü şekilden şekile sokuyor, bence 1 yaşa kadar yaptıkları gördüklerini taklit ediyorlar ama sonrasında zaten doğarken var olan korku, endişe, sinir vb duygularını ebeveynlerini gözlemleyerek geliştiriyor olabilirler.