Yapay Zeka

Ayy bi ürpertiyle okuyodum sonu nereye bağlanacak diye ne çıktı

HAARP diyorlardıya bir ara
Çok kişi o aralar bazı ışıklar gördüğünden bahsetmiş
Gökyüzünün renginin değiştiğinden vs
HAARP gercekse ben her seye inanırım ucan spagetti canavarına bile
Haarp 'ın gerçekliğine inanıyorum, kurulduğu yer itibariyle de bana mantıklı geliyor, Alaska'da olmadık bölgelerde bir takım deneyler yapılıyor.

İşte öğrenilen sey duygular mi yoksa duygu sonucu verilen tepkiler mi?
Elimin altında 2 bebek olunca o da kafamı kurcaliyor :)
Sinirlendigimde farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum.
Farklı bir şeyde sinirlenen oğlum da dişlerini sıkıyor.
Davranışı benden öğrendi ama sinirlenmeyi nereden ogrendi?
Yada 3 aylık bebeğe agucuk gugucuk yap, sevildigini anlıyor ve gülümsüyor. Taklit mi ediyor? İçinden mi geliyor?

Ayy bi ürpertiyle okuyodum sonu nereye bağlanacak diye ne çıktı

Ya keşke o gece bizim halimizi kameraya çekseymişiz, eşim evin ışıklarını kapatıyor, balkonda kuytu bir yere konuşlandık, hayır yani uzaylı olsa selam dünyalı dese korkudan bayılmayacakmışız gibi, uzaylı görsek salavat getirip kaçacağız ama bir cengaverlik bir kahramanlık, artist artist video çekmeler

Hayallerimi yiktin turna ama..ben onlari bizden her acidan ustun varliklar olarak hayal ediyorum.Hatta beni kaciracaklar en yeni teknolojik aletleriyle beni bastan yaratacaklar.Kilolar gidecek,saclar bakimli estetik olmusum ohhh süper guzel bir kadinim..hemde bedava..Bunu biz dunyalilara iyi niyetlerini göstermek icin yapacaklardı..sense yiktin hayallerimi uhu uhu uhuuuu!

Tabi yaratıcı tarafından verilen birşey var o ayrı, ama yine de öğrenilebilir bir kavram. PKK dağlarda büyütürken ölüm Makinesi gibi hiç bir acıma merhameti öğretmeden yetiştiriyor.
Sadece içten gelen olsaydı bir yerde tık derlerlerdi. Napıyorum bu zavallı kadınlara bebeklere derlerdi.
Öğrenmedikleri için uygulamaları da yok.

İyi niyet göstermek istiyorlarsa dünyayı onlar yönetsinler. Bence daha adil olur herşey :)

Her ikisi de olabilir belki, bebekler belli yaşa kadar çevresindeki kişileri gözlemler, mimiklerimize kadar incelerler, mesela 6 aylık bir bebeğe çirkin ol diyorsun yüzünü şekilden şekile sokuyor, bence 1 yaşa kadar yaptıkları gördüklerini taklit ama sonrasında zaten doğarken var olan korku, endişe, sinir vb duygularını ebeveynlerini gözlemleyerek geliştiriyor olabilirler.

Icinden geliyor gibi..ama ogrenebilme yetenegi de var bence hepsi..
Ayyy beynim uyustu valla ))

Yanınıza taş birikimi de yaptınız mı? Merhaba dediklerinde taş atacaksınız adettendir

Ben de duyguların %80 kadarının öğrenebilir olduğunu kalanın da yaratilistan geldiğini düşünüyorum.

Öğrenilebilir kısmı öğrenir ama yaraticidan gelen kısmı nasıl yapar? 100 kişinin verdigi tepkiyi analiz edip mi oluşturur?
O zaman robotların da Milliyeti olur. Çünkü hangi 100 kisi?
Yada %80 duygu bize yeter diyip kalanı eksik bıraksak ne olur?

Duyan da ben öğretecegim sancak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…