- 20 Ocak 2010
- 44.994
- 151.131
- 43
-
- Konu Sahibi Mayflower75
Bittin sen yapay zeka işaretledi seni
Bizden mi yapay zekadan mıdoğru söyle bak, en çok hangimizden
Tribine tribine tribine bandim bedavami sandın para vidim aldimAynen, bibim hemen anladi vaziyeti, yildiz tilbe hesabi
Benim çocuklar benim beyni yedi, %1 bilemedin 1,5 anca var bendeDini kısımlara girmek istemedim, yüzeysel haliyle aklımın erdiğince yazdım, derinlemesine irdelersek hepimiz bir konu başlığına yönlendirilsek farklı derecelerde algılar ve analiz edebiliriz, oysa hepimizde aynı ağırlıkta beyin var ama bizden üstün olan bizi öyle bir programlamış ki ben %2'lik kısmını, siz %20'lik kısmını öğrenebiliyorsunuz, belki KaraTurna ve May %100'ünü öğrenebiliyor.
Beyin sürekli kendini yenileyebilen de bir organ ayrıca, kapasitesini arttırmakta mümkün ama mümkün mü bakalım ? Karmaşık ve derin bir konu sizin bahsettiğiniz.
Peki madem, ben de sana karsi bos degilimTribine tribine tribine bandim bedavami sandın para vidim aldim)) Yesinler tribini tatlis mucuksss
Bende hic yok.o yuzden actim aslinda bu konuyu..oyle fena kiskaniyorum ki su yapay zekayi anlatamam.Tum derdim bu aslinda bu yuzden yok olmalilarBenim çocuklar benim beyni yedi, %1 bilemedin 1,5 anca var bende
Sana yapay zeka alacayım, dokunmatikPeki madem, ben de sana karsi bos degilim
Biliyordum biliyordum iste itiraf dedigin böyle olur kalp kalp kalp))Peki madem, ben de sana karsi bos degilim
Korkma birşey olmaz biz dostuzsen sorunca korkudan yerime mıhlandım
Beni konu dışından banlamazsin degil miBu arada teşekkür etmezsem içimde kalır, konu gerçekten konuşulması, üstünde düşünülüp tartışılması gereken bir konu, uzun zamandır yazarken bu kadar çok gülmemiştim, hem güldüm hem konuşulmaya değer bir konuda fikirleri okudum, çok keyifliydi, benim gibi beyni error vermiş doğal zekaya bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim
Bizde katildigin icin cok tesekkur eder sizi yine aramizda gormekten zevk duyarız sevgili Mune.Kalp kalp kalp)Bu arada teşekkür etmezsem içimde kalır, konu gerçekten konuşulması, üstünde düşünülüp tartışılması gereken bir konu, uzun zamandır yazarken bu kadar çok gülmemiştim, hem güldüm hem konuşulmaya değer bir konuda fikirleri okudum, çok keyifliydi, benim gibi beyni error vermiş doğal zekaya bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim
O zaman büssürü kalp kalp kalpKorkma birşey olmaz biz dostuz
Biliyordum biliyordum iste itiraf dedigin böyle olur kalp kalp kalp))
Bende kıskanıyorum. Hatta bunu ilk bulan düşünen şahsı hiç söylemiyim ne kadar kıskandığımıBende hic yok.o yuzden actim aslinda bu konuyu..oyle fena kiskaniyorum ki su yapay zekayi anlatamam.Tum derdim bu aslinda bu yuzden yok olmalilar))
Bu arada teşekkür etmezsem içimde kalır, konu gerçekten konuşulması, üstünde düşünülüp tartışılması gereken bir konu, uzun zamandır yazarken bu kadar çok gülmemiştim, hem güldüm hem konuşulmaya değer bir konuda fikirleri okudum, çok keyifliydi, benim gibi beyni error vermiş doğal zekaya bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim
Konu bdvde değil, o yüzden uyarı almazsın ama diğer bölümler için söz veremeyeceğimBeni konu dışından banlamazsin degil mi
Yap bi guzellik be mune abla
Bizde katildigin icin cok tesekkur eder sizi yine aramizda gormekten zevk duyarız sevgili Mune.Kalp kalp kalp)
Sorun yok, ben uslu bir kızımKonu bdvde değil, o yüzden uyarı almazsın ama diğer bölümler için söz veremeyeceğim
O zevk bana ait
Amin canim cok sagolun bende kendi adima cok memnun oldum.Ne guzel fikir alisverisi ve espiriler yaptik cok hos bir sohbet oldu..sana ve katilan herkese cok tesekkur ederim.Bende kıskanıyorum. Hatta bunu ilk bulan düşünen şahsı hiç söylemiyim ne kadar kıskandığımı
Aynı şeyleri yazacaktım tabi bu kadar edebi olmayacaktı kesin
Güllüm çok güzel konu ve muhabbetti. Konuyu açan ellerin dert görmesin.
Ve yorumlaştığımız diğer arkadaşlar
Haha sagol canim bayildim bu cingilaŞunu da bırakayım bu da topiğin cingılı olsun