- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.204
- Konu Sahibi Mayflower75
Ohh super hayallerime bir adim yaklastim iste bakin))Senin adını kağıda yazıp benim balkona koyarım
Beni maymuna cevirip gondermezler insallah bak simdi dusunmeye basladim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh super hayallerime bir adim yaklastim iste bakin))Senin adını kağıda yazıp benim balkona koyarım
Aç Flash tv’yi ,yıka beyinlerini ,kaç ordan
Ay deme 51. bölgeye alırlar ne yaparım orada, net yok, kimseyle iletişim yok, uzaylılarla sohbette bir yere kadar, 51 okey falan biliyorlar mıdır acaba, en azından okey oynarız vakit geçer
Haha sen onlarida bir sekilde banlarsin))
Ay deme 51. bölgeye alırlar ne yaparım orada, net yok, kimseyle iletişim yok, uzaylılarla sohbette bir yere kadar, 51 okey falan biliyorlar mıdır acaba, en azından okey oynarız vakit geçer
Benim yerime sen gel lavanta, ben bayılıcam uykusuzluktan. Çeneme vurduDemek bensiz şen şakrak bir muhabbete girdiniz, hmm
Filme başlsmışsınız :))
Duygusal zeka yada duygular konusunda merak ettiğim bir şey öğrenilebilir olup olmadığı.
Çocuklarda korku öğrenilir bir şey mesela. Oğlum elinde örümceklerle geziyor. Her sokak köpeğinin boynuna atlayası var.
Ama bir örümcek diyip çığlık atsa yada Köpekten korkutsa bir daha yapmaz muhtemelen.
Yada söz gelişi vicdanlı insan yetistirmekten bahsediyoruz. Neyi öğreterek yapıyoruz bunu?
Kisacasi duygular ogrenilebilir mi?
Mune Mayflower75 Bibibella Uyuyan Adamdan Nefret
Evet canım güzel filmdi bence detaylıydı sevdim ben mat amcayı yanlız ne zayıfladı beya marsamı gitsekFilm Marslı mı
Hosgeldin tatlim gel katil bizeDemek bensiz şen şakrak bir muhabbete girdiniz, hmm
Hepinizden nefret ediyorumBenim yerime sen gel lavanta, ben bayılıcam uykusuzluktan. Çeneme vurdu
En güzel aşklar nefretle başlarHepinizden nefret ediyorum
Pek hos bulmadim, gulunmus eglenilmis bensiz, bozuklardayimHosgeldin tatlim gel katil bize
Ama tek başınada canın sıkılıyor dimiHepinizden nefret ediyorum
Yapay zeka belki su an okuyor burayi nefret demeyelim de basimiz derde girmesin;-)))Hepinizden nefret ediyorum
Iyi piki madem, cok nefret etmiyorum, birazcik..En güzel aşklar nefretle başlar
Dini kısımlara girmek istemedim, yüzeysel haliyle aklımın erdiğince yazdım, derinlemesine irdelersek hepimiz bir konu başlığına yönlendirilsek farklı derecelerde algılar ve analiz edebiliriz, oysa hepimizde aynı ağırlıkta beyin var ama bizden üstün olan bizi öyle bir programlamış ki ben %2'lik kısmını, siz %20'lik kısmını öğrenebiliyorsunuz, belki KaraTurna ve May %100'ünü öğrenebiliyor.Ben de duyguların %80 kadarının öğrenebilir olduğunu kalanın da yaratilistan geldiğini düşünüyorum.
Öğrenilebilir kısmı öğrenir ama yaraticidan gelen kısmı nasıl yapar? 100 kişinin verdigi tepkiyi analiz edip mi oluşturur?
O zaman robotların da Milliyeti olur. Çünkü hangi 100 kisi?
Yada %80 duygu bize yeter diyip kalanı eksik bıraksak ne olur?
Duyan da ben öğretecegim sancak :))
Yapay zeka belki su an okuyor burayi nefret demeyelim de basimiz derde girmesin;-)))
Tribin bile sevimli kız, hiç ciddiye alamıyorumIyi piki madem, cok nefret etmiyorum, birazcik..
Aynen, bibim hemen anladi vaziyeti, yildiz tilbe hesabiAma tek başınada canın sıkılıyor dimi
Hepinizden nefret ediyorum
Seni yerim, tatli poncik bi seysin ama konumuz bu değil..Tribin bile sevimli kız, hiç ciddiye alamıyorum