Yapay Zeka

Belkide haklisin ama ben cidden uzaylilarin varligina inaniyorum..hangimizin devreleri yandi acaba?))

Agzinda gül olan robot ancak bir turk senaristine yakisirdi zaten arada halayda cekeyimmi?)))
Şimdi gece gece tırsıtmayayım ama 99 depremi olmadan belki 1 hafta falan öncesiydi, İstanbul'dayım, gece evin arka balkonuna çamaşır asıyorum, çok yakından ışıklı bir cisim gördüm, içeri seslenene kadar hızla uzaklaştı, o gece aynı cisimi benden 6 km uzakta oturan bir tanıdık daha görmüş, hava sıcak diye bahçe de oturuyormuş kafayı bir kaldırmış bir cisim :)))

Eşim inanmamıştı, hatta seni almaya geldiler ama çenenden sebep vazgeçmişlerdir diye dalga geçmişti ama sonra o da gördü :KK70:

Şimdi gece gece tırsıtmayayım ama 99 depremi olmadan belki 1 hafta falan öncesiydi, İstanbul'dayım, gece evin arka balkonuna çamaşır asıyorum, çok yakından ışıklı bir cisim gördüm, içeri seslenene kadar hızla uzaklaştı, o gece aynı cisimi benden 6 km uzakta oturan bir tanıdık daha görmüş, hava sıcak diye bahçe de oturuyormuş kafayı bir kaldırmış bir cisim :)))

Eşim inanmamıştı, hatta seni almaya geldiler ama çenenden sebep vazgeçmişlerdir diye dalga geçmişti ama sonra o da gördü :KK70:
Hahahaa çeneden mi :KK70: uzaydan bile görünebiliyomu bizim çeneler acaba :KK70:

O zaman keşif yapıyorlardı bizim üstümüzde, fay hattını harekete geçirdiler. Yine Amerika yine Amerika :KK70:

Filme başlsmışsınız :))
Duygusal zeka yada duygular konusunda merak ettiğim bir şey öğrenilebilir olup olmadığı.
Çocuklarda korku öğrenilir bir şey mesela. Oğlum elinde örümceklerle geziyor. Her sokak köpeğinin boynuna atlayası var.
Ama bir örümcek diyip çığlık atsa yada Köpekten korkutsa bir daha yapmaz muhtemelen.
Yada söz gelişi vicdanlı insan yetistirmekten bahsediyoruz. Neyi öğreterek yapıyoruz bunu?
Kisacasi duygular ogrenilebilir mi?

Mune Mune Mayflower75 Mayflower75 Bibibella Bibibella Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret

Hahahaa çeneden mi :KK70: uzaydan bile görünebiliyomu bizim çeneler acaba :KK70:

O zaman keşif yapıyorlardı bizim üstümüzde, fay hattını harekete geçirdiler. Yine Amerika yine Amerika :KK70:
He vallahi öyle dedi, bazen balkonda gökyüzüne bakarım, hiç bekleme senin için gelmezler diyor :KK70:

Çene ölçüm cihazları varmış, taaa uzaktan ölçüp bu kadın geveze diyorlarmış :KK70:

Yani diyorum ben.uzaylilar var.Benim annemde taa eskiden birgun ormanda bir agacin altina isikli bir cismin dustugunu görmüş.Biraz beklemis ne olduğunu anlamaya calismis ama o isikli cisim indigi gibi tekrar yukari cikip kaybolmus.
Bahsettigim yer dag basi ve bir köyün ormanlari.yani oyle oyuncakimsi birsey olma ihtimali de yok

Yaaa turna gordunmu?))
Bibi dedi"seni kacirorlarsa gorersin"))

He vallahi öyle dedi, bazen balkonda gökyüzüne bakarım, hiç bekleme senin için gelmezler diyor :KK70:

Çene ölçüm cihazları varmış, taaa uzaktan ölçüp bu kadın geveze diyorlarmış :KK70:
Ay bunu benimkine söylemiyim zaten bunlarla kafayı tırlatmış bir hatunla uğraşıyo artık dilinden hiç kurtulamam:KK70:
en azından ciddi ciddi dinliyo beni :KK70:

Yani diyorum ben.uzaylilar var.Benim annemde taa eskiden birgun ormanda bir agacin altina isikli bir cismin dustugunu görmüş.Biraz beklemis ne olduğunu anlamaya calismis ama o isikli cisim indigi gibi tekrar yukari cikip kaybolmus.
Bahsettigim yer dag basi ve bir köyün ormanlari.yani oyle oyuncakimsi birsey olma ihtimali de yok

Yaaa turna gordunmu?))
Bence de var. Ama kimse onların bizden daha geri medeniyette olduğunu söyleyemez.
Belki çok zeki, uzaktan bizim çabalarımızı izleyip
“ şunlara bakın nihahaha” diye diye dalga geçiyorlar.
Veya tamamen beyinsiz varlıklar başka gezegenlerdeki yaşamdan habersizler.
Varlar ama iletişim asla yok bana göre :p

Böyle bir durumda aklıma uzaylılar deGil, bir hava aracı ile yer alti fay hatlarını harekete geçiren insanlar miydi onlar acaba diye gelirdi. :)

Duygusal zeka yada duygular konusunda merak ettiğim bir şey öğrenilebilir olup olmadığı.
Çocuklarda korku öğrenilir bir şey mesela. Oğlum elinde örümceklerle geziyor. Her sokak köpeğinin boynuna atlayası var.
Ama bir örümcek diyip çığlık atsa yada Köpekten korkutsa bir daha yapmaz muhtemelen.
Yada söz gelişi vicdanlı insan yetistirmekten bahsediyoruz. Neyi öğreterek yapıyoruz bunu?

Mune Mune Mayflower75 Mayflower75 Bibibella Bibibella Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret
Bence ogrenilir.Uzum uzume baka baka kararir sozu klasik olacak ama bence bu duruma uygun.
Nasil ki birisi guldugunde etrafina pozitif enerji yayiyorsa sinirli anindada negatif oluyoruz.
Duygular insandan insana gecer.Birgun insandan robota gecmeme ihtimali de yok degil

HAARP diyorlardıya bir ara
Çok kişi o aralar bazı ışıklar gördüğünden bahsetmiş
Gökyüzünün renginin değiştiğinden vs
HAARP gercekse ben her seye inanırım ucan spagetti canavarına bile

Bence öğrenilebilir ve öğrenecekler.

İnanmayanlar iddiaya girek mi :KK53:

Yaaa turna gordunmu?))

Ben de gördüm gerçekten, gören başka tanıdıklarım da var, eşimde birkaç yıl önce gördü, hatta biz bir ara ufo olayına o kadar çok kafa yoruyorduk ki :)) anlatırken bile gülerim geliyor 6-7 yıl evvel yine gece ve balkondayım çamaşır asıyorum, karşımız dağ bir ışık yanıp yanıp sönüyor ama öyle güçlü bir ışık ki tarif edemem, dağ ıssız ve hiçbir yerleşim yok, gittim eşime söyledim, o da gördü o yoğun ışığı, valla mune araba farı desem değil, evlerden yansıyan ışık desem değil bu nedir falan diyor bir yandan a videosunu çekmeye başladı, ben gideceğim bu ışığın oraya dedi, ben olmaz ya kötü birşeyse diye engel olmaya çalışıyorum, sonuçta uzaylıysa kocamı kaçıracaklar :KK70:

Jandarmayı ara dedim, o bölgeye jandarma bakıyordu, jandarma geldi anaaa dediler bu ne böyle, kesin uzaylı falan, bir gittiler dizi film çekiliyormuş, o ışıklar gece ortalığı aydınlatsın diye konmuş dev projektörlermiş :KK70:
Jandarma, eşim ve ben hayal kırıklığına uğramıştık :KK70:

X