- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
- Konu Sahibi Mayflower75
Bibiyede yapay zeka yüklüyolarmış kaplan oluveriyomuş hahahaMantıklı benide alın sevdiceğimde tabiki he bide bibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bibiyede yapay zeka yüklüyolarmış kaplan oluveriyomuş hahahaMantıklı benide alın sevdiceğimde tabiki he bide bibim
İstemez benim kızım bu şizofren haliyle gayet güzelBibiyede yapay zeka yüklüyolarmış kaplan oluveriyomuş hahaha
Şimdi gece gece tırsıtmayayım ama 99 depremi olmadan belki 1 hafta falan öncesiydi, İstanbul'dayım, gece evin arka balkonuna çamaşır asıyorum, çok yakından ışıklı bir cisim gördüm, içeri seslenene kadar hızla uzaklaştı, o gece aynı cisimi benden 6 km uzakta oturan bir tanıdık daha görmüş, hava sıcak diye bahçe de oturuyormuş kafayı bir kaldırmış bir cisim :)))Belkide haklisin ama ben cidden uzaylilarin varligina inaniyorum..hangimizin devreleri yandi acaba?))
Agzinda gül olan robot ancak bir turk senaristine yakisirdi zaten arada halayda cekeyimmi?)))
Her haliyle güzel mayışık prensesİstemez benim kızım bu şizofren haliyle gayet güzel
Bir teoriye göre de onlar zaten dünya da, insanlar arasında yaşıyor :)
Hahahaa çeneden mi uzaydan bile görünebiliyomu bizim çeneler acabaŞimdi gece gece tırsıtmayayım ama 99 depremi olmadan belki 1 hafta falan öncesiydi, İstanbul'dayım, gece evin arka balkonuna çamaşır asıyorum, çok yakından ışıklı bir cisim gördüm, içeri seslenene kadar hızla uzaklaştı, o gece aynı cisimi benden 6 km uzakta oturan bir tanıdık daha görmüş, hava sıcak diye bahçe de oturuyormuş kafayı bir kaldırmış bir cisim :)))
Eşim inanmamıştı, hatta seni almaya geldiler ama çenenden sebep vazgeçmişlerdir diye dalga geçmişti ama sonra o da gördü
Ay gözümden yaş geldiAhahahah
Ekşide okumustum
‘Uzaylılar bizi gorurse diye utanıyorum abi
Düşünsenize herifler geliyor bizi halay cekerken görüyor
Nasıl açıklayacan?’
Öyle diyorsunda geçen bir film izledim hala bile hep belirsiz herşey gitmek 10 ay 1 sene falan sürüyor giderken başına birşey gelmezse tabiki oraya gidip kalmak her şeyi planlamak zor işler bence gidiliyordur
He vallahi öyle dedi, bazen balkonda gökyüzüne bakarım, hiç bekleme senin için gelmezler diyorHahahaa çeneden mi uzaydan bile görünebiliyomu bizim çeneler acaba
O zaman keşif yapıyorlardı bizim üstümüzde, fay hattını harekete geçirdiler. Yine Amerika yine Amerika
Yani diyorum ben.uzaylilar var.Benim annemde taa eskiden birgun ormanda bir agacin altina isikli bir cismin dustugunu görmüş.Biraz beklemis ne olduğunu anlamaya calismis ama o isikli cisim indigi gibi tekrar yukari cikip kaybolmus.Şimdi gece gece tırsıtmayayım ama 99 depremi olmadan belki 1 hafta falan öncesiydi, İstanbul'dayım, gece evin arka balkonuna çamaşır asıyorum, çok yakından ışıklı bir cisim gördüm, içeri seslenene kadar hızla uzaklaştı, o gece aynı cisimi benden 6 km uzakta oturan bir tanıdık daha görmüş, hava sıcak diye bahçe de oturuyormuş kafayı bir kaldırmış bir cisim :)))
Eşim inanmamıştı, hatta seni almaya geldiler ama çenenden sebep vazgeçmişlerdir diye dalga geçmişti ama sonra o da gördü
Benim beyinde göçtü, halaya durdu uzaylılara karşı savunma mekanizmasıAy gözümden yaş geldi
KaraTurna ilk su kaynatan ben oldum, benim memory error veriyor
Ay bunu benimkine söylemiyim zaten bunlarla kafayı tırlatmış bir hatunla uğraşıyo artık dilinden hiç kurtulamamHe vallahi öyle dedi, bazen balkonda gökyüzüne bakarım, hiç bekleme senin için gelmezler diyor
Çene ölçüm cihazları varmış, taaa uzaktan ölçüp bu kadın geveze diyorlarmış
Ben agzinda gül olan robot..Adim Güllü..Benim beyinde göçtü, halaya durdu uzaylılara karşı savunma mekanizması
Lelele sakine niye gittin tütüneee
Bence de var. Ama kimse onların bizden daha geri medeniyette olduğunu söyleyemez.Yani diyorum ben.uzaylilar var.Benim annemde taa eskiden birgun ormanda bir agacin altina isikli bir cismin dustugunu görmüş.Biraz beklemis ne olduğunu anlamaya calismis ama o isikli cisim indigi gibi tekrar yukari cikip kaybolmus.
Bahsettigim yer dag basi ve bir köyün ormanlari.yani oyle oyuncakimsi birsey olma ihtimali de yok
Yaaa turna gordunmu?))
Bibi dedi"seni kacirorlarsa gorersin"))
Şimdi gece gece tırsıtmayayım ama 99 depremi olmadan belki 1 hafta falan öncesiydi, İstanbul'dayım, gece evin arka balkonuna çamaşır asıyorum, çok yakından ışıklı bir cisim gördüm, içeri seslenene kadar hızla uzaklaştı, o gece aynı cisimi benden 6 km uzakta oturan bir tanıdık daha görmüş, hava sıcak diye bahçe de oturuyormuş kafayı bir kaldırmış bir cisim :)))
Bence ogrenilir.Uzum uzume baka baka kararir sozu klasik olacak ama bence bu duruma uygun.Filme başlsmışsınız :))
Duygusal zeka yada duygular konusunda merak ettiğim bir şey öğrenilebilir olup olmadığı.
Çocuklarda korku öğrenilir bir şey mesela. Oğlum elinde örümceklerle geziyor. Her sokak köpeğinin boynuna atlayası var.
Ama bir örümcek diyip çığlık atsa yada Köpekten korkutsa bir daha yapmaz muhtemelen.
Yada söz gelişi vicdanlı insan yetistirmekten bahsediyoruz. Neyi öğreterek yapıyoruz bunu?
Kisacasi duygular ogrenilebilir mi?
Mune Mayflower75 Bibibella Uyuyan Adamdan Nefret
Şimdi gece gece tırsıtmayayım ama 99 depremi olmadan belki 1 hafta falan öncesiydi, İstanbul'dayım, gece evin arka balkonuna çamaşır asıyorum, çok yakından ışıklı bir cisim gördüm, içeri seslenene kadar hızla uzaklaştı, o gece aynı cisimi benden 6 km uzakta oturan bir tanıdık daha görmüş, hava sıcak diye bahçe de oturuyormuş kafayı bir kaldırmış bir cisim :)))
Bence öğrenilebilir ve öğrenecekler.Filme başlsmışsınız :))
Duygusal zeka yada duygular konusunda merak ettiğim bir şey öğrenilebilir olup olmadığı.
Çocuklarda korku öğrenilir bir şey mesela. Oğlum elinde örümceklerle geziyor. Her sokak köpeğinin boynuna atlayası var.
Ama bir örümcek diyip çığlık atsa yada Köpekten korkutsa bir daha yapmaz muhtemelen.
Yada söz gelişi vicdanlı insan yetistirmekten bahsediyoruz. Neyi öğreterek yapıyoruz bunu?
Kisacasi duygular ogrenilebilir mi?
Mune Mayflower75 Bibibella Uyuyan Adamdan Nefret
Yani diyorum ben.uzaylilar var.Benim annemde taa eskiden birgun ormanda bir agacin altina isikli bir cismin dustugunu görmüş.Biraz beklemis ne olduğunu anlamaya calismis ama o isikli cisim indigi gibi tekrar yukari cikip kaybolmus.
Bahsettigim yer dag basi ve bir köyün ormanlari.yani oyle oyuncakimsi birsey olma ihtimali de yok
Yaaa turna gordunmu?))
Bibi dedi"seni kacirorlarsa gorersin"))