Yapay Zeka

Kesinlikle öğrenilir ben bir çok şeyi kendime öğrettim bende böcekleri elime alabilirim ne korkar ne iğrenirim (hamam böceği ve kene hariç :/ ) mesela ben acı duyduğumda tepki vermemeyi gıdıklandığımda tepki vermemyi öğrettim kendime biraz alakasız ama insan isterse herşeyi öğretebilir öğrenebilir saçma mı oldu ya

Film Marslı mı
Evet canım güzel filmdi bence detaylıydı sevdim ben mat amcayı yanlız ne zayıfladı beya marsamı gitsek

Dini kısımlara girmek istemedim, yüzeysel haliyle aklımın erdiğince yazdım, derinlemesine irdelersek hepimiz bir konu başlığına yönlendirilsek farklı derecelerde algılar ve analiz edebiliriz, oysa hepimizde aynı ağırlıkta beyin var ama bizden üstün olan bizi öyle bir programlamış ki ben %2'lik kısmını, siz %20'lik kısmını öğrenebiliyorsunuz, belki KaraTurna ve May %100'ünü öğrenebiliyor.
Beyin sürekli kendini yenileyebilen de bir organ ayrıca, kapasitesini arttırmakta mümkün ama mümkün mü bakalım ? Karmaşık ve derin bir konu sizin bahsettiğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…