Yapay Zeka

Dini kısımlara girmek istemedim, yüzeysel haliyle aklımın erdiğince yazdım, derinlemesine irdelersek hepimiz bir konu başlığına yönlendirilsek farklı derecelerde algılar ve analiz edebiliriz, oysa hepimizde aynı ağırlıkta beyin var ama bizden üstün olan bizi öyle bir programlamış ki ben %2'lik kısmını, siz %20'lik kısmını öğrenebiliyorsunuz, belki KaraTurna ve May %100'ünü öğrenebiliyor.
Beyin sürekli kendini yenileyebilen de bir organ ayrıca, kapasitesini arttırmakta mümkün ama mümkün mü bakalım ? Karmaşık ve derin bir konu sizin bahsettiğiniz.
Benim çocuklar benim beyni yedi, %1 bilemedin 1,5 anca var bende :KK70:

Bu arada teşekkür etmezsem içimde kalır, konu gerçekten konuşulması, üstünde düşünülüp tartışılması gereken bir konu, uzun zamandır yazarken bu kadar çok gülmemiştim, hem güldüm hem konuşulmaya değer bir konuda fikirleri okudum, çok keyifliydi, benim gibi beyni error vermiş doğal zekaya bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim :KK52:

Bu arada teşekkür etmezsem içimde kalır, konu gerçekten konuşulması, üstünde düşünülüp tartışılması gereken bir konu, uzun zamandır yazarken bu kadar çok gülmemiştim, hem güldüm hem konuşulmaya değer bir konuda fikirleri okudum, çok keyifliydi, benim gibi beyni error vermiş doğal zekaya bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim :KK52:
Beni konu dışından banlamazsin degil mi :KK53:
Yap bi guzellik be mune abla:KK6:

Bizde katildigin icin cok tesekkur eder sizi yine aramizda gormekten zevk duyarız sevgili Mune.Kalp kalp kalp)

Bende hic yok.o yuzden actim aslinda bu konuyu..oyle fena kiskaniyorum ki su yapay zekayi anlatamam.Tum derdim bu aslinda bu yuzden yok olmalilar:KK66:))
Bende kıskanıyorum. Hatta bunu ilk bulan düşünen şahsı hiç söylemiyim ne kadar kıskandığımı :KK12:

Aynı şeyleri yazacaktım tabi bu kadar edebi olmayacaktı kesin :KK53:

Güllüm çok güzel konu ve muhabbetti. Konuyu açan ellerin dert görmesin.
Ve yorumlaştığımız diğer arkadaşlar:KK68:

Bende kıskanıyorum. Hatta bunu ilk bulan düşünen şahsı hiç söylemiyim ne kadar kıskandığımı :KK12:

Aynı şeyleri yazacaktım tabi bu kadar edebi olmayacaktı kesin :KK53:

Güllüm çok güzel konu ve muhabbetti. Konuyu açan ellerin dert görmesin.
Ve yorumlaştığımız diğer arkadaşlar:KK68:
Amin canim cok sagolun bende kendi adima cok memnun oldum.Ne guzel fikir alisverisi ve espiriler yaptik cok hos bir sohbet oldu..sana ve katilan herkese cok tesekkur ederim.:KK200::KK200:

X