Yapay Zeka

Evet çok mantıklı.

Veyahut kafa nakli yapan grubun, insan beynine direk yapay zeka donanımıyla girebilirler.

Bu gruptan güzel film çıkar, imdb en az 8.0
Gelin birleşelim dostlar :KK70:
Evet bu bana da mantıklı geliyor, yapay zekaların ana kaynağı yine insan beyni olur gibi geliyor bana, yapay zekalara bağlanan insanlarla ilgili çok film var, çoğunu da seyrettim, o filmlerde yapay zekalar çığrından çıkıyor ama bağlandıkları insanların duygu karmaşaları yüzünden oluyor, bu teknoloji de ne olursa olsun insan beynine her daim ihtiyaç duyacaklarını düşünüyorum, belki bazen bir seri katil, belki bir bilim adamı, belki bir adalet sağlayıcı kobay olarak kullanılacak bana kalırsa.

Valla aslında iyi film yaparız, bende bir sürü komplo teorisi var, artık deney, teknolojik belgesel, gelecek başlıklı o kadar çok program seyrettim ki istediğiniz her türde komplo üretebilirim :KK70:

Sen senaryoyu yazarsın, may cast seçer :KK70:

O zamanlar Sovyetler birliği ile büyük bir güç gösterisindelerdi ( yaşamış gibi aktarayım hehee)
Hesaplarına göre gidilmesi %0,0017ydi yanlış hatırlıyor olabilirim.
O kadar büyük meblağlarla bu keşif yapıldı ki, 2 sene öncesinde gönderilmek istenen 3 astronot kalkış anında yanarak can verince 2 sene sonra mükemmel sorunsuz bir Apollo ortaya çıkıverdi ne hikmetse :)
Ve Sovyetler’e verilmesi gereken mesaj verildi, ve bazı noktalarda onunla yarışılamayacağını her anlamda süper güç olduğunu kanıtladı.

Yapay zekada böyle şu anda. Bakalım gösterileri ne zaman başlayacak. Bizde çekirdekle izleyeceğiz..
Korkulur gercekten senden.Ne ara gittin oralara bakayim?Yapay zekadan konusurken bir anda isinlanma makinesi yaptin dimi?Ah seni ah)))
Saka bir yana haklısın.Gucu ele gecirebilme hirsi o kadar tehlikeli ki..iste insanligin sonu boyle gelecek.Kendi ellerimizle sonunu hazirliyoruz.
Cekirdeklerimizi simdiden hazirlayalim evet))

Evet bu bana da mantıklı geliyor, yapay zekaların ana kaynağı yine insan beyni olur gibi geliyor bana, yapay zekalara bağlanan insanlarla ilgili çok film var, çoğunu da seyrettim, o filmlerde yapay zekalar çığrından çıkıyor ama bağlandıkları insanların duygu karmaşaları yüzünden oluyor, bu teknoloji de ne olursa olsun insan beynine her daim ihtiyaç duyacaklarını düşünüyorum, belki bazen bir seri katil, belki bir bilim adamı, belki bir adalet sağlayıcı kobay olarak kullanılacak bana kalırsa.

Valla aslında iyi film yaparız, bende bir sürü komplo teorisi var, artık deney, teknolojik belgesel, gelecek başlıklı o kadar çok program seyrettim ki istediğiniz her türde komplo üretebilirim :KK70:

Sen senaryoyu yazarsın, may cast seçer :KK70:
Senaryo sensiz olurmu abla, anca beraber kanca beraber :KK70:
Ay hatta bende oynayayım, çırpı bacaklı avatarımsı kara birşey olayım. Vurun çipi ,vurun çipi :KK70:

O yıllarda gidildiğine asla inanmıyorum. Nerdeyse 39-40 yıl önce, şuan ki çamaşır makinesinden hallice birşeyle gidildi dönüldü ve 40 yıl sonrasının yapay zekası vesairesi ile benim bildiğim nasa oraya koloni kurardı :)
Öyle diyorsunda geçen bir film izledim hala bile hep belirsiz herşey gitmek 10 ay 1 sene falan sürüyor giderken başına birşey gelmezse tabiki oraya gidip kalmak her şeyi planlamak zor işler bence gidiliyordur :KK53:

Ben uzaylıları bekliyorum

Bir teoriye göre de onlar zaten dünya da, insanlar arasında yaşıyor :)
Uzaylı teorisinin insanların beynine yerleştirilmesi de zaten ayrı.
( yine bana göre hahah) yapay zekalı garip görünümlü varlıkların dünyayı ele geçirme olayına
“ Amanın uzaylılar geldi şimdi ne edeceuk”
Demek için kulp bulmaları.

Benim devreler yandı bu gece :KK70:

Senaryo sensiz olurmu abla, anca beraber kanca beraber :KK70:
Ay hatta bende oynayayım, çırpı bacaklı avatarımsı kara birşey olayım. Vurun çipi ,vurun çipi :KK70:
Kizlar ne olur bende oynayayim robotlardan korkan bir odlek olarak degilde bir robot olarak oynayayim ne olur?)))
Turnam sen avatarimsi birsey olamayacak kadar guzelsin.O rol sana uymaz)

( yine bana göre hahah) yapay zekalı garip görünümlü varlıkların dünyayı ele geçirme olayına

Sende hiç birşeye inanmıyorsun seni kaçırırlarsa görersin :KK53:

Hahahaha boşver hangimizin devreleri sağlam ki :))) diyorum ya bilim teknoloji üzerine o kadar çok belgesel izledim, o kadar çok program seyrettim ki, izlediğim filmler desen cabası, hatta x-files 11. sezon 1. bölüm düşmüş nete onu bile seyrettim, uzaylılar, yapay zeka, savaşan robot askerler, su savaşları komplo teorileri derken devre mevre kalmadı :KK70:

Belkide haklisin ama ben cidden uzaylilarin varligina inaniyorum..hangimizin devreleri yandi acaba?))
:oops: Bana diyene bak.
Sen ağzında Gül olan duygusal zekalı, romantik iyi tarafta olan bir robotu oyna :KK70:
Agzinda gül olan robot ancak bir turk senaristine yakisirdi zaten arada halayda cekeyimmi?)))

Ben uzaylıları bekliyorum
Ay hadi inş. :KK70: gelcekler ve bu replik :KK53:

images.jpg

Hahahaha boşver hangimizin devreleri sağlam ki :))) diyorum ya bilim teknoloji üzerine o kadar çok belgesel izledim, o kadar çok program seyrettim ki, izlediğim filmler desen cabası, hatta x-files 11. sezon 1. bölüm düşmüş nete onu bile seyrettim, uzaylılar, yapay zeka, savaşan robot askerler, su savaşları komplo teorileri derken devre mevre kalmadı :KK70:
Oh oh yalniz degilmisim super;:-)))
Bir site yoneticimiz var onunda devreleri yanik aney aney aney)))

İşte yapay zekalar bizim gibi su kaynatmayacaklar, hop memory, hooop memory :KK70:
Yiyecekler bizi kıtır kıtır hahaha :KK53:

X