- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Herkese merhaba. Ben biri 19 aylik diğeri 2 aylık olan 2 bebiş annesiyim. Öğretmenim kamuda ve bu dönem doğumdan dolayı izinli olacam. Özellikle ikinci oğlum geldikten sonra uyandıktan sonra gün içinde neredeyse hiç oturmuyorum. Oldukça aktifim. Bunun yanında Spor yapmaya zaman bulabileceğimi sanmıyorum simdilik.
Burayı günlüğüm gibi kullacam . Ama katılmak isteyen olursa açığım
Boyum 167 ,kilom ise 74 . Malum dogumlarimin arası çok yakın olunca kilo vermeye pek zamanım olmadı. Hedefim 60 olmak . Bana en yakışan kilo bu
. Aynı zamanda emziriyor olduğum için de çok katı bı diyet yapmayacam ve kısa bı zaman diliminde vermeyi planlamiyorum.
Yeme alışkanlığım maalesef ki çok kotu. Şöyle ki gün içinde mutlaka 1 somun ekmek yerim kahvaltı ve akşam yemeğinde. Ve yetmezmiş gibi her yemeğin yanında bir tabak dolusu bulgur ya da pirinç pilavı yerim. Çikolata bağımlılığın var . Bağımlılık dediysem boşuna demedim her akşam çocuklar uyuduktan sonra kare
çikolatalar var ya malum markaların fıstıklı fındıklı sade işte onlardan 5 tane yiyorum. Bildiğin 5 paket yani
ve çay yanında bı kase dolusu dakota çekirdek yerim aksamlari. Valla yazarken utandım
neyse bakalım . Zararın neresinden dönersem kar gözüyle bakıp yola cikacam yarin. Öncelikli olarak ekmeği çikolatayı cerezi ve pilavı bırakmak hedefim. Bana kiloyu bunlar yapıyor cunku .Rabbim yardimcim olsun insallah
12.04.2023 74.0
19.04.2023 tartı
Burayı günlüğüm gibi kullacam . Ama katılmak isteyen olursa açığım

Yeme alışkanlığım maalesef ki çok kotu. Şöyle ki gün içinde mutlaka 1 somun ekmek yerim kahvaltı ve akşam yemeğinde. Ve yetmezmiş gibi her yemeğin yanında bir tabak dolusu bulgur ya da pirinç pilavı yerim. Çikolata bağımlılığın var . Bağımlılık dediysem boşuna demedim her akşam çocuklar uyuduktan sonra kare
çikolatalar var ya malum markaların fıstıklı fındıklı sade işte onlardan 5 tane yiyorum. Bildiğin 5 paket yani

12.04.2023 74.0
19.04.2023 tartı
Son düzenleme: