Yapabilirsem başarı günlüğüm olacak☺️

Busra196

71,7(18.05)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
2.223
7.215
108
Herkese merhaba. Ben biri 19 aylik diğeri 2 aylık olan 2 bebiş annesiyim. Öğretmenim kamuda ve bu dönem doğumdan dolayı izinli olacam. Özellikle ikinci oğlum geldikten sonra uyandıktan sonra gün içinde neredeyse hiç oturmuyorum. Oldukça aktifim. Bunun yanında Spor yapmaya zaman bulabileceğimi sanmıyorum simdilik.
Burayı günlüğüm gibi kullacam . Ama katılmak isteyen olursa açığım 🤗 Boyum 167 ,kilom ise 74 . Malum dogumlarimin arası çok yakın olunca kilo vermeye pek zamanım olmadı. Hedefim 60 olmak . Bana en yakışan kilo bu💃 . Aynı zamanda emziriyor olduğum için de çok katı bı diyet yapmayacam ve kısa bı zaman diliminde vermeyi planlamiyorum.
Yeme alışkanlığım maalesef ki çok kotu. Şöyle ki gün içinde mutlaka 1 somun ekmek yerim kahvaltı ve akşam yemeğinde. Ve yetmezmiş gibi her yemeğin yanında bir tabak dolusu bulgur ya da pirinç pilavı yerim. Çikolata bağımlılığın var . Bağımlılık dediysem boşuna demedim her akşam çocuklar uyuduktan sonra kare
çikolatalar var ya malum markaların fıstıklı fındıklı sade işte onlardan 5 tane yiyorum. Bildiğin 5 paket yani 🤦 ve çay yanında bı kase dolusu dakota çekirdek yerim aksamlari. Valla yazarken utandım😔 neyse bakalım . Zararın neresinden dönersem kar gözüyle bakıp yola cikacam yarin. Öncelikli olarak ekmeği çikolatayı cerezi ve pilavı bırakmak hedefim. Bana kiloyu bunlar yapıyor cunku .Rabbim yardimcim olsun insallah♥️
12.04.2023 74.0
19.04.2023 tartı

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Ben biri 19 aylik diğeri 2 aylık olan 2 bebiş annesiyim. Öğretmenim kamuda ve bu dönem doğumdan dolayı izinli olacam. Özellikle ikinci oğlum geldikten sonra uyandıktan sonra gün içinde neredeyse hiç oturmuyorum. Oldukça aktifim. Bunun yanında Spor yapmaya zaman bulabileceğimi sanmıyorum simdilik.
Burayı günlüğüm gibi kullacam . Ama katılmak isteyen olursa açığım 🤗 Boyum 167 ,kilom ise 73 . Malum dogumlarimin arası çok yakın olunca kilo vermeye pek zamanım olmadı. Hedefim 60 olmak . Bana en yakışan kilo bu💃 . Aynı zamanda emziriyor olduğum için de çok katı bı diyet yapmayacam ve kısa bı zaman diliminde vermeyi planlamiyorum.
Yeme alışkanlığım maalesef ki çok kotu. Şöyle ki gün içinde mutlaka 1 somun ekmek yerim kahvaltı ve akşam yemeğinde. Ve yetmezmiş gibi her yemeğin yanında bir tabak dolusu bulgur ya da pirinç pilavı yerim. Çikolata bağımlılığın var . Bağımlılık dediysem boşuna demedim her akşam çocuklar uyuduktan sonra kare
çikolatalar var ya malum markaların fıstıklı fındıklı sade işte onlardan 5 tane yiyorum. Bildiğin 5 paket yani 🤦 ve çay yanında bı kase dolusu dakota çekirdek yerim aksamlari. Valla yazarken utandım😔 neyse bakalım . Zararın neresinden dönersem kar gözüyle bakıp yola cikacam yarin. Öncelikli olarak ekmeği çikolatayı cerezi ve pilavı bırakmak hedefim. Bana kiloyu bunlar yapıyor cunku .Rabbim yardimcim olsun insallah♥️
12.04.2023 73.0
19.04.2023 tartı
Merhaba Allah bağışlasın zor olmali iki çocuk arka arkaya
Zaten onlarin peşinde istemesenizde kilo verirsiniz:)
Ama yediklerinizi okuyunca çok şaşırdım o yemege kilonuz az bile benim eşim 112 kilodan şuan 94 kiloya düştü ama oncedende öyle ekmek çikolata falan yemezdi cok zor zayıfladı
Ben inaniyorum size başarabilirsiniz 🥰
zor bir diyet yapmaniza bile gerek yok bir somon ekmek sağlık açısından cok çok zararli zaten, sadece ekmeği kesseniz cocuklarla beraber iki aya 60 kiloya düşersiniz
Çikolatayida bir anda kesmeyin bitter yiyin ve yavaş yavaş azaltın her şeyi bir anda yasaklarsaniz yapamiyorum deyip bırakma olasılığınız daha fazla olabilir.
Saat akşam 6dan sonrada bir şey yememeye çalışın 🙂

Merhaba Allah bağışlasın zor olmali iki çocuk arka arkaya
Zaten onlarin peşinde istemesenizde kilo verirsiniz:)
Ama yediklerinizi okuyunca çok şaşırdım o yemege kilonuz az bile benim eşim 112 kilodan şuan 94 kiloya düştü ama oncedende öyle ekmek çikolata falan yemezdi cok zor zayıfladı
Ben inaniyorum size başarabilirsiniz 🥰
zor bir diyet yapmaniza bile gerek yok bir somon ekmek sağlık açısından cok çok zararli zaten, sadece ekmeği kesseniz cocuklarla beraber iki aya 60 kiloya düşersiniz
Çikolatayida bir anda kesmeyin bitter yiyin ve yavaş yavaş azaltın her şeyi bir anda yasaklarsaniz yapamiyorum deyip bırakma olasılığınız daha fazla olabilir.
Saat akşam 6dan sonrada bir şey yememeye çalışın 🙂
Merhaba . Çok teşekkür ederim ilginize☺️ . Aslında bu yönden çok avantajliyim yillardir hep böyle çok yediğim için az dikkat edince hemen veriyorum .ekmek fln neyse de benim sorunum abur cubur işte . Bugün hiç yemedim . Birazdan uyumayı planlıyorum çünkü çikolata krizindeyim resmen. Evet çocuklar fazlasıyla zorluyor. Bebeğim de sadece anne sütü alıyor . Emzirmenin de zayıflattığı ni okumuştum bu da avantaj .💃 6 dan sonra demişsiniz buna dikkat etmeye çalışacam. Çünkü uzun süreli aciliklardan yağ yakıldığı bilimsel artık. ☺️

Bugun yediklerim;
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Roka / marul(süt yapıyor)
Bir tabak dolusu tavuklu sebze yemeği
Bol salata (havuç marul mor lahana)
1 su bardağı ayran
Yarım lahmacun
60 gram yer fıstığı
İçecek ;
3 fincan bitki çayı ( rezene, ısırgan otu, tarçın, zencefil ve limon)
2,5 litre su

Merhaba bebislerle mutlu bir hayat dilerim, benimde 9yasinda bir kızım var Allah bağışlarsa,kilo al ver hayatım yürüyüşle geçiyor boyum 166 ,66 kilolara düşmüştüm yinee aldim oldum 80 çok moralimi bozdu, tekrar sağlıklı yemeye başladım 78.5 im haftada 1.5 kilo vermişim,hergun yürüyüş yapıyorum,sana tavsiyem cocuklarinla kaliteli vakit geçirmek için onlarla rahat koşup oynamak için motive et kendini,verebiliriz önce psikolojik olarak hazir olmalıyız bence.Bende abur cubur severim çikolata bayılırım ama 3 4 kare yiyorum icinden koparıp.Senin için bayılmiyor mu o kadar çikolataya merake ettim:) hele emziriyorsun bebiş güzel süt içsin çikolatalı milkshake içiyor belki:) inşallah hepimiz veririz arkadaşım benim de hedefim 60 olmak

Merhaba bebislerle mutlu bir hayat dilerim, benimde 9yasinda bir kızım var Allah bağışlarsa,kilo al ver hayatım yürüyüşle geçiyor boyum 166 ,66 kilolara düşmüştüm yinee aldim oldum 80 çok moralimi bozdu, tekrar sağlıklı yemeye başladım 78.5 im haftada 1.5 kilo vermişim,hergun yürüyüş yapıyorum,sana tavsiyem cocuklarinla kaliteli vakit geçirmek için onlarla rahat koşup oynamak için motive et kendini,verebiliriz önce psikolojik olarak hazir olmalıyız bence.Bende abur cubur severim çikolata bayılırım ama 3 4 kare yiyorum icinden koparıp.Senin için bayılmiyor mu o kadar çikolataya merake ettim:) hele emziriyorsun bebiş güzel süt içsin çikolatalı milkshake içiyor belki:) inşallah hepimiz veririz arkadaşım benim de hedefim 60 olmak
Merhaba. Teşekkür ederim. Sizinkini de rabbim bagislasin,♥️ sizin de çok fazla değil 18 19 kilo verilir bence kolaylıkla su abur cuburlardan kutulursak🤦 valla hiç de baymiyor daha da yerim yani 😂 inşallah canım hadi hayırlısı diyelim. Sen de paylaş istersen burdan yediklerini

Çikolata işi nasıl olacak sizi iyi anlıyorum ben de çikolata bağımlısıyım diyette beni en çok o zorluyor
Merhaba. Valla ben de bilmiyorum bugün tam 6 tane çikolatalı gofret yedim ama nasıl yemek günlerdir aç kalmisim gibi😔 neyse bakalım önceki günlere nazaran bu hiçbisey tabi yine dikkat etmeye devam edecem inşallah.

Merhaba. Valla ben de bilmiyorum bugün tam 6 tane çikolatalı gofret yedim ama nasıl yemek günlerdir aç kalmisim gibi😔 neyse bakalım önceki günlere nazaran bu hiçbisey tabi yine dikkat etmeye devam edecem inşallah.
Gofret büyük müydü ben de bir adet dido yedikten sonra bayram çikolatalarına saldırdım paketin bitmemesi için dikkatli olmalıyım yoksa kocam beni yer 😂bıhtı artık bıhtı😂

Bugün yediklerim;
3 yumurta 2 dilim peynir ile omlet
1 tabak dolusu kıymalı taze fasulye
1 su bardağı ayran
Bol salata
6 çikolatalı gofret
1 bardak süt
20 30 gram çekirdek
İçecekler;
3 fincan bitki çayı(aynısından)
2 ,5 litre su

😂😂 Valla benim de her gün minimum abur cuburlarim 100 TL Allah affetsin 🤦 evet malesef büyük boydu😔
Benim de 60 gibi tutuyor 🙄bu ara dizginliyorum 25 le çıkıyorum ama günlük 100 TL yi bitiriyorsan sağlık açısından da tehlikeli zararlı yağlar ve şekerler var lütfen dikkatli olmalısın annem 2 tane çoko prens yese şekeri çıkıyor meyve yiyince çıkmıyor o kadar sen düşün ne kadar zararlı bu aklıma gelince frenliyorum

Ya yaa 😂😂şu çikolatalara verdiğim parayla bir motorsiklet alınırdı herhalde Nutella bana plaket vermeli 😂
Sen nutella'yı yerken reklamını yap verirler :D Nutella'yı pahalı diye unuttum bile ben Torku'ya başladım kaç yıldır onu yiyorum derken onada zam geldi bu gidişle şokoleye geçicem asdfg

Benim de 60 gibi tutuyor 🙄bu ara dizginliyorum 25 le çıkıyorum ama günlük 100 TL yi bitiriyorsan sağlık açısından da tehlikeli zararlı yağlar ve şekerler var lütfen dikkatli olmalısın annem 2 tane çoko prens yese şekeri çıkıyor meyve yiyince çıkmıyor o kadar sen düşün ne kadar zararlı bu aklıma gelince frenliyorum
Evet en çok da sağlık için bırakmak istiyorum zaten

Back
X