Yapabilecek bir şeyim var mı ?

Ya ben evlilik için demedim :) ay sana koca buluyor gibi olduk gerçekten

Ya ben evlilik için demedim :) ay sana koca buluyor gibi olduk gerçekten
vala varsa çevrede
böyle dürüst , entelektüel, kadın üstünlüğüne inanan , kendi evini çekip çeviren (butun ev işlerini yapan) ben bununla yıllarca sohbet ederim diyebileceğim biri
hemen tanışmak isterim jdkdkd
dm den ulassinndjdjdjsj

Ya valla elimde erkek stoğu bitti :) 5 çift evlendirdim bir tanesi nişanlı çok seviyorum bu işleri . Senin saydığın adamlar da evlenmiyor ya keşke bol miktarda olsalar

Bu şahıstan bulursan kopyalar misin 3-5 tane arkadaşlar soruyorlar da

Ya valla elimde erkek stoğu bitti :) 5 çift evlendirdim bir tanesi nişanlı çok seviyorum bu işleri . Senin saydığın adamlar da evlenmiyor ya keşke bol miktarda olsalar
ya var biri zaten 10 yıldır arkadaşım , cidden arkadaşım.
kendisi ile 10 yıldır neredeyse her gün konuşuyoruz (mesajlasiyoruz)
ve asla sıkılmadık , kendisi tüm sartlarimi sağlıyor diyorum gel evlenelim senden daha çok istediğimi mümkün değil bulamam
nau nau diyor fjkdkdkdkf

Dovelim mi ahaha ya evlenelim deme egelenlim diyerek yavaş yavaş avına yaklaş :) kurbağayı kaynar suya atarsan kaçar altını yavaş yavaş aç :)

Bu şahıstan bulursan kopyalar misin 3-5 tane arkadaşlar soruyorlar da
ya zaten benim tüm ilişkilerimde
kadın haklari
ve ev işi konusu fix onu yapamayanla kahve bile içmem zaten değil sevgili olmak.
geri kalanla tam bir kombin yapamadım işte sevgili olarak
yaparsam da kimseye vermem 5 kopyayi da ben alırım fjdjjddkdjnd

Ya ben mezun olduktan sonra evlenilecek erkek bulma işini çok zor buluyorum. Burdan genclerimize sesleniyorum, 4 5 sene gezin tozun sakin sevgili yapmayın, son sene mutlaka birini bulun sonra mezun olun açıkçası odtuden sonra piyasaya çıkıp gerçek dünyaya adım attığım zaman hayatımın şokunu yaşamıştım, iyi ki sevgilim varmış dedim

Kısa vadede evlilik düşünmüyorsan ben olsam yoklardım

Kısa vadede evlilik düşünmüyorsan ben olsam yoklardım
tibbiyeli arkadaş yerine bana koca bulacağız gibi duruyor bu baslkta cjdjdjd
ne bileyim arkadaşım hiç öyle bir şey düşünmedim
ayrica ben hiç tanımadığım birilerini istiyorum hayatımda
7 sene aynı adamla 73838383 denedim olmadı
ondan tamamen vazgeçmişken yepyeni bir kan olsun olacaksa

nişanlılık dönemi zaten tanışıp eşine alışma dönemidir. mantığına uyarsa nişanlan tanı olmadi mı ayrılırsın. çalıştığın yerde etrafına iyi bak yakınında sana yaklaşamayan ,çekinen gözler vardır belki......

Ay hadi İnşallah flört dünyanın en güzel şeyi çok severdim , ilişki de güzel ya asddf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…