• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapabilecek bir şeyim var mı ?

Benim de çoğu doktor arkadaşım erken evlendi, atama durumundan bazıları. Ben de başka bir gözlem yapacağım, çoğu erkek doktor karısını aldatiyordu 😑 çoğu erkek öğretmen de çok cimri oluyor mesela 😅
Çünkü öğretmenler de para yok :) zorunluluk artık

Çünkü öğretmenler de para yok :) zorunluluk artık
Aman yok ben kendimi bildim bileli boylelerdi ya eğitimci sülaleden geliyorum. Kendileri arabaya biner karıları otobüsle ise gönderirlerdi utanmadan. Canını al parasını alma.
Doktorlardaki aldatma tam nedendir bilemiyorum ama ogrencilikten başlıyordu ilginç bir şekilde.

Aman yok ben kendimi bildim bileli boylelerdi ya eğitimci sülaleden geliyorum. Kendileri arabaya biner karıları otobüsle ise gönderirlerdi utanmadan. Canını al parasını alma.
Doktorlardaki aldatma tam nedendir bilemiyorum ama ogrencilikten başlıyordu ilginç bir şekilde.
Çünkü hep ders çalışmaları gerekiyordu, biraz da asosyallik vardı . Sonra rahatlayınca yetmiyor tek kişi

kaç kişi yazmış şaşkınım açıkcasi
ne diye erken evlenmişler ya asistanlıkta vs aile hayatı sürdürmek o kadar zor ki
aşırı şaşırdım 😒

Benim bi tane uzatmalı ilişkim var 42 yaşında hiç evlenmemiş sizin meslekten 😁ben de tezi çürütmeye çalışim 😂

Ama evet bizim meslekte de %90 hemen ilk yıl evleniyor kalan %10 da çok çetin ceviz oluyor. Bence atananlar direkt aile kurma hevesinde olabiliyor ondan diyolaaa :)

Öğretmen erkek maalesef ben de sevmiyorum :(

Benim bi tane uzatmalı ilişkim var 42 yaşında hiç evlenmemiş sizin meslekten 😁ben de tezi çürütmeye çalışim 😂

Ama evet bizim meslekte de %90 hemen ilk yıl evleniyor kalan %10 da çok çetin ceviz oluyor. Bence atananlar direkt aile kurma hevesinde olabiliyor ondan diyolaaa :)
42 ye de sasirdim cjjxzjz
güvenilir biri mi

42 ye de sasirdim cjjxzjz
güvenilir biri mi

O da biraz tohuma kaçmış di mi 😂
Yani şöyle çok iyi biri ama biraz kafada var, biraz da sinir hastası, ne zaman ayrılmak istesem ailesinden biri ölüyor acıyorum o yüzden uzatmalı ilişkim 🙃

O da biraz tohuma kaçmış di mi 😂
Yani şöyle çok iyi biri ama biraz kafada var, biraz da sinir hastası, ne zaman ayrılmak istesem ailesinden biri ölüyor acıyorum o yüzden uzatmalı ilişkim 🙃
tövbe xjjdjdjd adam o kadar yaşlı olunca djdjkssm
kafada varsa sorun yokta sinir hastasi olması sıkıntı.
Ay doktorlara genel olarak güven olmuyor bence , erkek olanlarına.
benimde en son sevgilim doktordu 7 yıla yakın sürdü öyle böyle ; ama köpek gibi aşıktım anlatamam yani
yoksa entelektüel tercihlerime kalsa asla doktor seçmem sevgili olarakta / eş olarakta.

tövbe xjjdjdjd adam o kadar yaşlı olunca djdjkssm
kafada varsa sorun yokta sinir hastasi olması sıkıntı.
Ay doktorlara genel olarak güven olmuyor bence , erkek olanlarına.
benimde en son sevgilim doktordu 7 yıla yakın sürdü öyle böyle ; ama köpek gibi aşıktım anlatamam yani
yoksa entelektüel tercihlerime kalsa asla doktor seçmem sevgili olarakta / eş olarakta.

Haklısın sen içerisini biliyorsun ben de kendi mesleğimden birini önermem mesela, bizimkiler daha çapkın oluyorlar , ay inşallah sana da bana da namuslu koca nasip etsin Allah 🤲🏻

Haklısın sen içerisini biliyorsun ben de kendi mesleğimden birini önermem mesela, bizimkiler daha çapkın oluyorlar , ay inşallah sana da bana da namuslu koca nasip etsin Allah 🤲🏻
ay öğretmenler bilmiyorum ya hiç duzgunune denk gelmedim, gerçi öğretmen sevgilimde olmadı da djsjsj
hep sosyal medyadan yazan onlar ya da polis.
Ben çok evliliğe hazır değilim ya önümüzdeki bir kaç yıl düşünmüyorum 35+ civarında olabilir
ama ben açıkçası kamu görevlisi istemem ya ,
Fotoğrafci olur , üni de hoca olur vs öyle bişi istiyorum 😂
ekstra namuslu olursa iyi olur djsjsksk

seninde kalbine göre olur umarim 🧡

Sizin sektör neydi

ay öğretmenler bilmiyorum ya hiç duzgunune denk gelmedim, gerçi öğretmen sevgilimde olmadı da djsjsj
hep sosyal medyadan yazan onlar ya da polis.
Ben çok evliliğe hazır değilim ya önümüzdeki bir kaç yıl düşünmüyorum 35+ civarında olabilir
ama ben açıkçası kamu görevlisi istemem ya ,
Fotoğrafci olur , üni de hoca olur vs öyle bişi istiyorum 😂
ekstra namuslu olursa iyi olur djsjsksk

seninde kalbine göre olur umarim 🧡
Öğretmen erkekler çok erken evleniyor latte , çoğu arkadaşım okul biter bitmez evlendi. Yazılımcılara bak :)

Bi insan 6 sene okur da hiç mi etrafına bakmaz aklım almıyor. Ben de eşim de aynı üniversite aynı bölüm mezunuyuz ve aynı benim de arkadaş çevremde erkek yoktu ama sana biraz bakanı da farkeder en azından bakışınla karşılık verirsin yani. Sonrasında tanışmak için bahaneler üretilir yani.
Ayrıca eşim ve ben dindar ve ibadetinde insanlarız. Eşime göre kadin isi erkek işi yoktur. Yani muhafazakarlarda da böyle eşitlikçi erkekler var hatta belki yarı yarıya var. Ama tabi çoğu kapılmıştır ve okuldan mezun olup hala boşta erkekler hanzonun önde gidenleri oluyor çoğunlukla.
Senin gibi bi kuzenim var doktor yok gunah dedi yok namus dedi (küçümsemiyorum tabiki kendi görüşü ama) hiç bakmadı etrafına bin kere söyledim bak diye. Şimdi hiçbir kriteri yok nefes alsın yeter modunda.
Allah karşına kriterlerine uygun birini çıkarsın 🙏🏻
Ama burayı da başka insanlar okuyup örnek alacaktır. Özellikle muhafazakar kızlar yanlış kişilerle evlenip üzülmemek için insanları taniyabileceginiz sosyal ortamlara girin. Kulüpler kurslar vb.

Öğretmen erkekler çok erken evleniyor latte , çoğu arkadaşım okul biter bitmez evlendi. Yazılımcılara bak :)
konu neden birden latte ve koca bulması olayına evrildi cjxjxkx
ben 31 yaşındayım ve 35+ civarı evlilik planlıyorum var daha vaktim fjsksksj bosanirlar o zamana 😂😂
şaka bı yana kamu görevlisi düşünmüyorum gerçekten.

Entelektüel olan ve bu tarz hayat yaşayan biri olursa iyi olur.

konu neden birden latte ve koca bulması olayına evrildi cjxjxkx
ben 31 yaşındayım ve 35+ civarı evlilik planlıyorum var daha vaktim fjsksksj bosanirlar o zamana 😂😂
şaka bı yana kamu görevlisi düşünmüyorum gerçekten.

Entelektüel olan ve bu tarz hayat yaşayan biri olursa iyi olur.

Doktor kızları evlendiriyoruz kampanyası başlattık cünkü 😂😂

Back