- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Çünkü öğretmenler de para yok :) zorunluluk artıkBenim de çoğu doktor arkadaşım erken evlendi, atama durumundan bazıları. Ben de başka bir gözlem yapacağım, çoğu erkek doktor karısını aldatiyorduçoğu erkek öğretmen de çok cimri oluyor mesela
Aman yok ben kendimi bildim bileli boylelerdi ya eğitimci sülaleden geliyorum. Kendileri arabaya biner karıları otobüsle ise gönderirlerdi utanmadan. Canını al parasını alma.Çünkü öğretmenler de para yok :) zorunluluk artık
kaç kişi yazmış şaşkınım açıkcasiBenim çevremdeki doktorlar hep erken evlendi latte . Dini gerekçesi olmayanlar da aynı şekilde
Çünkü hep ders çalışmaları gerekiyordu, biraz da asosyallik vardı . Sonra rahatlayınca yetmiyor tek kişiAman yok ben kendimi bildim bileli boylelerdi ya eğitimci sülaleden geliyorum. Kendileri arabaya biner karıları otobüsle ise gönderirlerdi utanmadan. Canını al parasını alma.
Doktorlardaki aldatma tam nedendir bilemiyorum ama ogrencilikten başlıyordu ilginç bir şekilde.
Erkekler işte aile hayatını esleri surdursun diye evleniyo :)kaç kişi yazmış şaşkınım açıkcasi
ne diye erken evlenmişler ya asistanlıkta vs aile hayatı sürdürmek o kadar zor ki
aşırı şaşırdım
kaç kişi yazmış şaşkınım açıkcasi
ne diye erken evlenmişler ya asistanlıkta vs aile hayatı sürdürmek o kadar zor ki
aşırı şaşırdım
Öğretmen erkek maalesef ben de sevmiyorumAman yok ben kendimi bildim bileli boylelerdi ya eğitimci sülaleden geliyorum. Kendileri arabaya biner karıları otobüsle ise gönderirlerdi utanmadan. Canını al parasını alma.
Doktorlardaki aldatma tam nedendir bilemiyorum ama ogrencilikten başlıyordu ilginç bir şekilde.
42 ye de sasirdim cjjxzjzBenim bi tane uzatmalı ilişkim var 42 yaşında hiç evlenmemiş sizin meslektenben de tezi çürütmeye çalışim
Ama evet bizim meslekte de %90 hemen ilk yıl evleniyor kalan %10 da çok çetin ceviz oluyor. Bence atananlar direkt aile kurma hevesinde olabiliyor ondan diyolaaa :)
he kendileri de uzman olunca aldatmaya başlasınlar sonra.Erkekler işte aile hayatını esleri surdursun diye evleniyo :)
42 ye de sasirdim cjjxzjz
güvenilir biri mi
tövbe xjjdjdjd adam o kadar yaşlı olunca djdjkssmO da biraz tohuma kaçmış di mi
Yani şöyle çok iyi biri ama biraz kafada var, biraz da sinir hastası, ne zaman ayrılmak istesem ailesinden biri ölüyor acıyorum o yüzden uzatmalı ilişkim
tövbe xjjdjdjd adam o kadar yaşlı olunca djdjkssm
kafada varsa sorun yokta sinir hastasi olması sıkıntı.
Ay doktorlara genel olarak güven olmuyor bence , erkek olanlarına.
benimde en son sevgilim doktordu 7 yıla yakın sürdü öyle böyle ; ama köpek gibi aşıktım anlatamam yani
yoksa entelektüel tercihlerime kalsa asla doktor seçmem sevgili olarakta / eş olarakta.
ay öğretmenler bilmiyorum ya hiç duzgunune denk gelmedim, gerçi öğretmen sevgilimde olmadı da djsjsjHaklısın sen içerisini biliyorsun ben de kendi mesleğimden birini önermem mesela, bizimkiler daha çapkın oluyorlar , ay inşallah sana da bana da namuslu koca nasip etsin Allah
Sizin sektör neydiHaklısın sen içerisini biliyorsun ben de kendi mesleğimden birini önermem mesela, bizimkiler daha çapkın oluyorlar , ay inşallah sana da bana da namuslu koca nasip etsin Allah
Öğretmen erkekler çok erken evleniyor latte , çoğu arkadaşım okul biter bitmez evlendi. Yazılımcılara bak :)ay öğretmenler bilmiyorum ya hiç duzgunune denk gelmedim, gerçi öğretmen sevgilimde olmadı da djsjsj
hep sosyal medyadan yazan onlar ya da polis.
Ben çok evliliğe hazır değilim ya önümüzdeki bir kaç yıl düşünmüyorum 35+ civarında olabilir
ama ben açıkçası kamu görevlisi istemem ya ,
Fotoğrafci olur , üni de hoca olur vs öyle bişi istiyorum
ekstra namuslu olursa iyi olur djsjsksk
seninde kalbine göre olur umarim
konu neden birden latte ve koca bulması olayına evrildi cjxjxkxÖğretmen erkekler çok erken evleniyor latte , çoğu arkadaşım okul biter bitmez evlendi. Yazılımcılara bak :)
Sizin sektör neydi
konu neden birden latte ve koca bulması olayına evrildi cjxjxkx
ben 31 yaşındayım ve 35+ civarı evlilik planlıyorum var daha vaktim fjsksksj bosanirlar o zamana
şaka bı yana kamu görevlisi düşünmüyorum gerçekten.
Entelektüel olan ve bu tarz hayat yaşayan biri olursa iyi olur.
Vala konu sahibi arkadaşın istekleri çok fazla değilDoktor kızları evlendiriyoruz kampanyası başlattık cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?