- 8 Mart 2019
- 6.896
- 32.520
- 548
- 39
42 yaşında bekar doktor olunca bilemedim42 ye de sasirdim cjjxzjz
güvenilir biri mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
42 yaşında bekar doktor olunca bilemedim42 ye de sasirdim cjjxzjz
güvenilir biri mi
Ya ben evlilik için demedim :) ay sana koca buluyor gibi olduk gerçektenkonu neden birden latte ve koca bulması olayına evrildi cjxjxkx
ben 31 yaşındayım ve 35+ civarı evlilik planlıyorum var daha vaktim fjsksksj bosanirlar o zamana
şaka bı yana kamu görevlisi düşünmüyorum gerçekten.
Entelektüel olan ve bu tarz hayat yaşayan biri olursa iyi olur.
ileride ben cjjdjsjskd42 yaşında bekar doktor olunca bilemedim
Hiç tecrübem olmadıEmniyet, en çapkınlar bizde malesef
vala varsa çevredeYa ben evlilik için demedim :) ay sana koca buluyor gibi olduk gerçekten
Ya valla elimde erkek stoğu bitti :) 5 çift evlendirdim bir tanesi nişanlı çok seviyorum bu işleri . Senin saydığın adamlar da evlenmiyor ya keşke bol miktarda olsalarvala varsa çevrede
böyle dürüst , entelektüel, kadın üstünlüğüne inanan , kendi evini çekip çeviren (butun ev işlerini yapan) ben bununla yıllarca sohbet ederim diyebileceğim biri
hemen tanışmak isterim jdkdkd
dm den ulassinndjdjdjsj
Bayan doktor olunca bende bişey diyemiyorum erkek oluncaileride ben cjjdjsjskd
o yüzden bir şey demek istemiyorum djdjdjdjd
Bu şahıstan bulursan kopyalar misin 3-5 tane arkadaşlar soruyorlar davala varsa çevrede
böyle dürüst , entelektüel, kadın üstünlüğüne inanan , kendi evini çekip çeviren (butun ev işlerini yapan) ben bununla yıllarca sohbet ederim diyebileceğim biri
hemen tanışmak isterim jdkdkd
dm den ulassinndjdjdjsj
ya var biri zaten 10 yıldır arkadaşım , cidden arkadaşım.Ya valla elimde erkek stoğu bitti :) 5 çift evlendirdim bir tanesi nişanlı çok seviyorum bu işleri . Senin saydığın adamlar da evlenmiyor ya keşke bol miktarda olsalar
Dovelim mi ahaha ya evlenelim deme egelenlim diyerek yavaş yavaş avına yaklaş :) kurbağayı kaynar suya atarsan kaçar altını yavaş yavaş aç :)ya var biri zaten 10 yıldır arkadaşım , cidden arkadaşım.
kendisi ile 10 yıldır neredeyse her gün konuşuyoruz (mesajlasiyoruz)
ve asla sıkılmadık , kendisi tüm sartlarimi sağlıyor diyorum gel evlenelim senden daha çok istediğimi mümkün değil bulamam
nau nau diyor fjkdkdkdkf
ya zaten benim tüm ilişkilerimdeBu şahıstan bulursan kopyalar misin 3-5 tane arkadaşlar soruyorlar da
ihhih yok benden akıllı ben onu kandiramamDovelim mi ahaha ya evlenelim deme egelenlim diyerek yavaş yavaş avına yaklaş :) kurbağayı kaynar suya atarsan kaçar altını yavaş yavaş aç :)
üniversite de fikirlerini çok ama çok beğendiğim bir arkadaşım vardıBayan doktor olunca bende bişey diyemiyorum erkek olunca
Denemeden bilemezsin latte:)ihhih yok benden akıllı ben onu kandiramam
Kısa vadede evlilik düşünmüyorsan ben olsam yoklardımüniversite de fikirlerini çok ama çok beğendiğim bir arkadaşım vardı
çocuk ben evliliğe karşıyım diyodu
çok uzun ilişkileri de oldu evlenmedi hala.
boşta bence şu an
çokta güvenilir karakterli biriydi
tibbiyeli arkadaş yerine bana koca bulacağız gibi duruyor bu baslkta cjdjdjdKısa vadede evlilik düşünmüyorsan ben olsam yoklardım
nişanlılık dönemi zaten tanışıp eşine alışma dönemidir. mantığına uyarsa nişanlan tanı olmadi mı ayrılırsın. çalıştığın yerde etrafına iyi bak yakınında sana yaklaşamayan ,çekinen gözler vardır belki......Ben zaten aşkın patolojik bir durum olduğunu düşünüyor ve aşık olmak istemiyorumkarma bir arkadaş çevrem olmadığı için evet ben de görücü usulü olması taraftarıyım ki başka yolu yok sanırım, ben mantığima uyduktan sonra tanıyıp sevmek,güzel zaman geçirmek ve saygı duymak istiyorum ,aşık olmak aradığım bir şey değil zaten
bu arada çocuğu tibbiyeli arkadaşa onerirdim ama benim cevredekilerin hepsi dinsiz imansız tipler benim gibi cjjdjddnKısa vadede evlilik düşünmüyorsan ben olsam yoklardım
Ay hadi İnşallah flört dünyanın en güzel şeyi çok severdim , ilişki de güzel ya asddftibbiyeli arkadaş yerine bana koca bulacağız gibi duruyor bu baslkta cjdjdjd
ne bileyim arkadaşım hiç öyle bir şey düşünmedim
ayrica ben hiç tanımadığım birilerini istiyorum hayatımda
7 sene aynı adamla 73838383 denedim olmadı
ondan tamamen vazgeçmişken yepyeni bir kan olsun olacaksa