Poliklinik gibi mi?aslında zaten komuta yazmış yani şuan hiç hasta görmüyor.
asistanlikta da belirli bölümleri yazarsa hiçbir hassasiyet olmaz
hangisi poliklinik gibi mı ?Poliklinik gibi mi?
tatlım benimsanki daha mutlu evlilikler yapıyorlar
öyle gözlemliyorum ama benim o gozlemimde kesin yanlıştır
Karşılaştım bana sadece aile hekimliği veya ftr felan yazarsın diyen bir meslektasjm
biyokimyaPoliklinik gibi mi?
İşte şunu demek istedim, karşı tarafın hassasiyeti sizinle birebir aynı olması çokumkun değil. İster istemez biraz bazı konularda orta noktayı bulmanız gerekecek, çok keskin olmamaya çalışın . Biraz siz biraz karşı taraf bir şeyler yapmalıKarşılaştım bana sadece aile hekimliği veya ftr felan yazarsın diyen bir meslektasjmdirek irite oldum ,kıyafetime karisilmasi da beni irite eder sanırım eksigimi düzgün bir dille söylerse etmez de ama direk yapamazsın veya edemezsinler beni rahatsız ediyor ,bir de dikkat ediyorum zaten ,kaç yaşında insanlariz birinin birine şunu yapamazsin demesi hos gelmiyor bana
Bir ben bulamadım su okulda demek kitatlım benim
konuşmayı öğrendikten sonra bıdır bıdır o yaşta
"erkek zevcesinin elini tutunca ikisinin de günahları sapır sapır dökülür, melekler onlara sabaha kadar dualar eder" diye menkıbeler anlatan kuzenlerim var.
küçücük yaştan çok fazla nikah-zina-helal-haram endeksli yetişirsen evlenmeyi ibadet gibi bir şey haline getirmiş oluyorsun
ama bu dediğimi yobaz tayfa gibi anlama bu kız mesela siyasal mezunu (mülkiyeli yani), çift anadilli, avrupada lise vs okumuş bir kadın, lisanstan mezun olur olmaz evlendi....
kadının yeri- dinin yeri- aile vasfı gibi konularda belli fikirleri var..bunu yakalayacak, ideallerini gerçekleştirecek ortam da ancak evlilikle mümkün o yüzden mutlu.
konu sahibi
nasıl evlendi dersen
tabii ki okul arkadaşıyla
Haklisiniz ,inşallah böyle uzlaşmaya gidebilecek kadar anlasacagim biri olur da ,henüz olmadıİşte şunu demek istedim, karşı tarafın hassasiyeti sizinle birebir aynı olması çokumkun değil. İster istemez biraz bazı konularda orta noktayı bulmanız gerekecek, çok keskin olmamaya çalışın . Biraz siz biraz karşı taraf bir şeyler yapmalı
ya o değilde yanlış alanlar tavsiye etmiş benceKarşılaştım bana sadece aile hekimliği veya ftr felan yazarsın diyen bir meslektasjmdirek irite oldum ,kıyafetime karisilmasi da beni irite eder sanırım eksigimi düzgün bir dille söylerse etmez de ama direk yapamazsın veya edemezsinler beni rahatsız ediyor ,bir de dikkat ediyorum zaten ,kaç yaşında insanlariz birinin birine şunu yapamazsin demesi hos gelmiyor bana
ya ama ya ama yaaaİşte şunu demek istedim, karşı tarafın hassasiyeti sizinle birebir aynı olması çokumkun değil. İster istemez biraz bazı konularda orta noktayı bulmanız gerekecek, çok keskin olmamaya çalışın . Biraz siz biraz karşı taraf bir şeyler yapmalı
İnşallah olur işte bu da tanimayla oluyor, hiç tanımadığımız biri için kendimizden taviz vermemiz çok zor olsa gerek . Bir de sorarak da olmaz adam tamam aynen aynen der sonra o doğrultuda yaşamayabilir. İnsanoğlu değişken başladığı nokta ile gittiği noktada görüşler farklı olabiliyor . Bir kaç velimde şunu yaşadım , hafızlık okulunda çalışıyorum. Erkekler başlangıçta gayet dindarken süreç içinde sekuler yaşama geçmişler , evlilikler bitti ama çocuklar olduğu için iletişim devam ediyor . Dini baz almak sizin için uygun ama diğer şeyleri de eş gecmemeye çalışın . Ay evlilik ne zor 35 yaştan bildiriyorum bekarım :)Haklisiniz ,inşallah böyle uzlaşmaya gidebilecek kadar anlasacagim biri olur da ,henüz olmadı
bizde yuzde 80 asistanlıkta bulunuyorBir ben bulamadım su okulda demek ki
aile hekimliği ve FTR rahat olduğu için tavsiye edilir benceya o değilde yanlış alanlar tavsiye etmiş benceikisinde de karşı cinsi uygunsuz görebilirsiniz
niyeti neydi bunları tavsiye ederken
evet ama ftr bin asistanlığını çok sıkıntılı kaç yerde duydum .aile hekimliği ve FTR rahat olduğu için tavsiye edilir bence
kadının branşı daha rahat olsun kaygısı olabilir.
Derdi o değildi bence , daha az yoğun ve diğer meslektaşlarım la daha az iletişim de olcam ,daha az yoğun olunca eve gelip yemek yapicam akşam hizmetini yapicam ..ya o değilde yanlış alanlar tavsiye etmiş benceikisinde de karşı cinsi uygunsuz görebilirsiniz
niyeti neydi bunları tavsiye ederken
Henüz bulamadım , bulunca bakicam:)ya ama ya ama yaaa
yine benim bir kuzen var (iki taraf da hukuk mezunu, yine benim kuzen kız, biz kız sülalesiyiz ve herkesin okullar maşallah uçuşuyor böyle)
bu gerizekalı eniştem (kusura klamayın) kızın kazandığı sınavı (hakimlik savcılık gibi sınavlar oluyor ya)
kazanamadığı ve çatlasa kazanamayacağı için
kıza da yaptırtmadı
o da yapmadı işte
itaatkar müslüman kadın
ya ama ya dediğim bu işte
nedennnnn?
bu kadar mı önemli koca yav?
Küfür:)Derdi o değildi bence , daha az yoğun ve diğer meslektaşlarım la daha az iletişim de olcam ,daha az yoğun olunca eve gelip yemek yapicam akşam hizmetini yapicam ..
benim almam lazım öyle bir tip, aşırı domestik bir kadınım ev işi çok seviyorum, çokta iyi yaparım cjdjjssjDerdi o değildi bence , daha az yoğun ve diğer meslektaşlarım la daha az iletişim de olcam ,daha az yoğun olunca eve gelip yemek yapicam akşam hizmetini yapicam ..
Ben bunu kabul etmiyorum işte ,o adamın o kadına yapma demeye bile hakkı yok bence ki kadın da yapmışya ama ya ama yaaa
yine benim bir kuzen var (iki taraf da hukuk mezunu, yine benim kuzen kız, biz kız sülalesiyiz ve herkesin okullar maşallah uçuşuyor böyle)
bu gerizekalı eniştem (kusura klamayın) kızın kazandığı sınavı (hakimlik savcılık gibi sınavlar oluyor ya)
kazanamadığı ve çatlasa kazanamayacağı için
kıza da yaptırtmadı
o da yapmadı işte
itaatkar müslüman kadın
ya ama ya dediğim bu işte
nedennnnn?
bu kadar mı önemli koca yav?
ama istekleriniz çok celismiyor mu ?Ben bunu kabul etmiyorum işte ,o adamın o kadına yapma demeye bile hakkı yok bence ki kadın da yapmışitaatkar kadın bu işe itaatkar degilim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?