- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.854
- 73
- 32
bu da negatif galiba acilde çok daha talip çıkıyor bence
İyi sohbet ediyoruz pozitivim gayet bence ama şey diye dusunuyorum direk öyle niyeti olsa nöbet dışında da acaba bahane bulup yazip konuşmaya felan calismazmiydi,yoksa iki ay kısa bir süre mi bunun için sizce ?Olsun yurt dışı olayına takılma.
Sende gidersin olursa .
Bence sen konuş arkadas ol .
Belki beğeniyordur seni .
Bakımlı ol pozitif güleryüzlü ol .
Neden olmasın ki
açık konuşayım bence değil 2 nöbet bile bunu yapmasına yeterİyi sohbet ediyoruz pozitivim gayet bence ama şey diye dusunuyorum direk öyle niyeti olsa nöbet dışında da acaba bahane bulup yazip konuşmaya felan calismazmiydi,yoksa iki ay kısa bir süre mi bunun için sizce ?
konudaki muzdarip arkadaşlar muhafazakar değilBu konu beni aşırı şaşırttı ya
ben muhafazakarlar aşırı kolay evleniyor sanıyordum
nasıl yani ?konudaki muzdarip arkadaşlar muhafazakar değil
dindar
arada büyük fark var.
gerçekten dini hayatın merkezine alarak ve bilinçli olarak dini saiklerle ve hassasiyetlerle hayat yaşayan insan sayısı ciddi anlamda aznasıl yani ?
ben şeyi kast etmiştim tamamen dinin hayatının merkezi olduğu bir hayat yaşayan kadınlar ve erkekler.
Bende sizle aynı fikirdeyim ben erkek olsam bahane bulmuş yazardım sankiaçık konuşayım bence değil 2 nöbet bile bunu yapmasına yeter
kendisi dindar biri mi mesela emin misiniz?
ayrıca siz adamı beğendiğiniz mi kaç sayfa oldu hiç bahsetmemissiniz
zorla begendirmeyin kendinize
Guldurdunuz benineden ki
Öyle olmuyor işteAyyy doktor olcam koca düşüneceğim en son şey olur heralde... Daha yaşın çokkkk genç cnmmm sal gitsin bütün koca adayları sana kurban olsn
e tamam kim kolay evleniyor şimdigerçekten dini hayatın merkezine alarak ve bilinçli olarak dini saiklerle ve hassasiyetlerle hayat yaşayan insan sayısı ciddi anlamda az
daha çok geleneksel muhafazakar mukaddesatçı (milliyetçi de buraya girebilir) ailelerde yetiştiği için geleneksel olarak muhafazakarlığı dini sosla yaşayan büyüüüükçe bir kitle var.
Öyle olmuyor işte
niye olmasın ya ne bileyim ben 31 yaşındayımÖyle olmuyor iştemalesef
Kendi adıma en azından bilinç düzeyinde toplumun bir baskisini kendi üzerimde hissetmiyorum şükür öyle bir cevrem de yok aksine kuzenlerim vs hep benden büyük ve bekarlar felan, benim isteme sebebim sevdiğim şeyleri beraber yapip güzel zaman geçireceğim hayatıma ortak olacak yakın bir dost ve elbette duygusal ve fizyolojik olarak da ihtiyacımız var buna ,çocukları çok seviyor olmam ve anne de olmak istemem ek bunlar,dediigniz gibi sadece toplum baskisindan dolayı bunu istiyor olmak ise gerçekten üzücüBu arada bu konu vasıtasıyla şunu da söylemek istiyorum. Bugün kadınlar günü, son yıllarda kadın hakları, kadın istihdamı, toplumda kadının yeri gibi pek çok konuda ilerleme sağlansa da bu konunun hala bu halde olması beni üzüyor. Benim de 30’lu yaşlara yaklaşmış veya 30 küsür yaş civarında evlenmemiş arkadaşlarım var. Çoğunun iyi bir işi, ailesi ve geliri var ve eğitimliler. Öyle çok evcimen tipler bile değillerdi, ama şu an hayatlarının tek ve en büyük problemi evlenmemiş olmak. Bu yüzden aşırı aşırı mutsuzlar. Yani bu yaşta olup da “ben evlenmek istemiyorum bana uygun değil” diyen bir tane bile yok. Acaba bunu kadınlara yine toplum mu yapıyor, neden bu noktadalar bilemiyorum. Bu durumun tamamen kendi istekleriyle ilgili olduğunu düşünmek istiyorum yoksa hala toplum baskısının kadınları bu kadar üzebileceğini düşünmek çok sinir bozucu olur.
Size boşanmış bir arkadaşımı anlatıyım, adında Ayşe diyelimÖyle olmuyor iştemalesef
ay AHHAHHAHAAHA SHHSHSJSJSJ haykırarak güldum ay xhjzjzjzjzjzjzj xjzjzjjzksnsSize boşanmış bir arkadaşımı anlatıyım, adında Ayşe diyelim
Ayşe oğluyla bir kitap fuarına gidiyor... Akşam bni aradı... Niceeeee ne oldu biliyonmuuu?Bu gün kitap fuarına gittim babamın polis arkadaşını gördüm... Yanında yakışuklııııı bşr polis vardı hep beni kesiyordu... Bn knşyrm gözler bnde, yürüyorum bna bakıyor... Neyse kız bn ne yaptım???? NE YAPTIN?
Babamın arkadaşını aradım... Dedimki x amca, bu gün yanındaki arkadaşın bna çok baktıeğer ciddi düşünüyorsa elini çabuk tutsun bni isteyenler var. Ben şokkkkkkk.
Amca demişki o evli zaten kızım m... Ayyyyy dedim Ayşe iyiki baban ölmüş yoksa seni tavana asardı...
Ben bu kdr salak biriyle grşyrm diye ilişkimi kestim... O gün bu gündür....ay AHHAHHAHAAHA SHHSHSJSJSJ haykırarak güldum ay xhjzjzjzjzjzjzj xjzjzjjzksns
çok aşırı iyi cjxjzkzmdms
3 gün gülerim ben buna xjzmzmzn
ahahajajajjaan
Benim istediğim şeylerin karşılıgi benim hayat tarzımda evlilik yoksa zor olduğu konusu tartışılmaz ama zor olduğu için de asla cesaret edememek istemiyorum,sadece aşk varsa evliliğe cesaret edilmeli diyorsanız katılmıyorum ,çünkü aşk alevli yüksek duygular uzun süreli olmuyor buna bağlanan evlilik de bir yerden sonra kitlenir çünkü aşk kör ediyor sanırım ,ben kafa yapısı olarak uyusup sevgi hisettigim içimin isindigi biri ile evlenirim,aşık olmayı beklemem sahsenniye olmasın ya ne bileyim ben 31 yaşındayım
bazi şeyler oldu çalışmayı bıraktım şimdi geri döndüm filan
koca zerre umrumda değil
komutadasin muhtemelen yakın maaş alıyoruz kendi hayatımız için fena olmayan bir para
benim aklımda zerre koca yok vala , bazı şeyleri iyileştirmek için terapiye başladım mesela (seansı 1200 yabu ölçüde lüks olmamalı her şey )
hobilerimle ilgileniyorum , bol bol okuyorum
sadece evlilik için demiyorum şu an hayatımda herhangi bir erkek figürü de yok ki ben çok severim erkekleri
siz evlilik istiyorsunuz ama ben evliliğin sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum hiç .
evlilik çok zor bir yol , insan birini çok sevip girmeli o yola
salt o yolu isteyen kimsenin tatmin olacağını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?