Yapabilecek bir şeyim var mı ?

Sanki evliliği yapılması gereken bir görevmiş gibi gördüğünüzü hissettim. Okul tamam,iş tamam sırada ne var? Evlilik.
O yüzden bu şekilde birini severek bir evlilik yapabileceğinizi zannetmiyorum en azından en başında bir aşk olmaz zamanla aşka dönüşebilir.
Belliki mantık evliliği olacak o yüzden gerçekten çok ince eleyip sık dokuyun derim.

Bence bi süre ölü taklidi yap, şapkasız gözlüksüz çıkma

Bunu ben bulsam mevcut olanı bile boşarım pehh

Bunu ben bulsam mevcut olanı bile boşarım pehh
bir daha buraya hedeflerimi yazmayacagim djjdjd herkes umutsuz umutsuz konuşuyor.
o değilde hayatımda bir kere aşık olup bilmem kaç yıl deli gibi aşık kaldığım adamda bu tablodan bir bu kadar uzak olabilir cjdjsksmsm
neyse yıllar sonra söndürdük yangını , şimdi yazdığım gibi bişi bulucam xjdjjssn

Bol şans, buna çok ihtiyacın olacak

Bence iş ortamı diye mesafelidir.
Sen biraz belli edebilirsin.
Ne bilim mesela kahve al yanına git onada götür vs vs
Birimiz kahve almaya gidince diğerine de getiriyor genelde bir buçuk ayda nöbet dışında da yazmıyor oluşu boyle bir şey düşünmediğini göstermez mi sizce de

Kizlar, evlilik sevgi olmadan yurumeyecek kadar zor bi is, evlenmis olmak icin evlenilmez, sirf seviyorum diye evlenilmez, ayni yerden bakmak lazim hayata, ortak zevkler, keyifler lazim. Birlikte gülüp eglenmek lazim. Cok farkli sosyo ekonomik kültürel yapilardan geliyosaniz da o iş zor. Emin olmadan dalmayin sakin. Tanimadan etmeden, hayat görüşünüze aykiri değilse girip ayni evde yaşamadan evlenmeyin. Ayni evin icine girince aaa bu kavun kelekmiş demek de var.

Neden istediğimi bu kadar detaylı yazmama rağmen hala görev olduğu için istediğimi soylemenizi pek anlayamadım ama , ince eleyip sık dokuma konusunda hemfikirim

Birimiz kahve almaya gidince diğerine de getiriyor genelde bir buçuk ayda nöbet dışında da yazmıyor oluşu boyle bir şey düşünmediğini göstermez mi sizce de
Kiz bizim cayci da biri cay istedi mi bana da getirirdi mutlaka. Baska napiyo onu anlat.

Neden istediğimi bu kadar detaylı yazmama rağmen hala görev olduğu için istediğimi soylemenizi pek anlayamadım ama , ince eleyip sık dokuma konusunda hemfikirim
Şundan dolayı yazdım. Şu ana kadar karşı cinsle hiç bir paylaşımınız olamamış sanırım ne aşk ne arkadaşlık anlamında. Hiç erkek arkadaşım yok çevremde hep kız demiştiniz.
Ve şu an hayatınızda biride yok ama evlenmek için haber salmışsınız yani görücü usulü olacak belliki. O yüzden.

Ben de okuyamadım bütün konuyu nerde anlatmistin tam olarak bi alinti yapsan, bi de ben zilgit yemiyim bxbxbxb

konu sahibinin kriterleri bu yüzden çok az geliyor bana
çok yüzeysel kriterleri var bence daha net şeyler koymalı daha en baştan .

Lisede hem arkadaş hem de romatik olarak karşı tarafla iletişimim oldu şu yaşım ile aynı ben miyim degildir eminim ama hayatımda birini istemem veya bazı duyguları yaşamak istemem için illa şuan hayatımda erkek birilerinin aktif bir şekilde bulunmasına gerek yok ki , bazı isteklerimiz ihtiyaçlarımız zaten dogamizdan geliyor

Flört etmek dini inançlarına mi ters, onu sorayim bi?

konu sahibinin kriterleri bu yüzden çok az geliyor bana
çok yüzeysel kriterleri var bence daha net şeyler koymalı daha en baştan .
Latte yazdığım üç ye oldu mu üç vakte kadar evliyim demedim ya bunlar ilk etapta dikkat edip yola çıkacağım kişi demem için ,sonrası artık zaman geçirilerek anlaşılır zaten ,kişiye sorulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…