ay killi erkek seviyorum ya ben djjdjdkxkdkddkZeka kirmizi cizgim bxbxbcb gercekten ortalamanin üstünde olmayan adama tahammülüm yok, ama çok zeki diye de maymuna benzeyen bi adamla da evlenmem yani vdgsgsg şempanze anasi mi olayım vdhdh
Bence bi süre ölü taklidi yap, şapkasız gözlüksüz çıkmaSize boşanmış bir arkadaşımı anlatıyım, adında Ayşe diyelim
Ayşe oğluyla bir kitap fuarına gidiyor... Akşam bni aradı... Niceeeee ne oldu biliyonmuuu?Bu gün kitap fuarına gittim babamın polis arkadaşını gördüm... Yanında yakışuklııııı bşr polis vardı hep beni kesiyordu... Bn knşyrm gözler bnde, yürüyorum bna bakıyor... Neyse kız bn ne yaptım???? NE YAPTIN?
Babamın arkadaşını aradım... Dedimki x amca, bu gün yanındaki arkadaşın bna çok baktıeğer ciddi düşünüyorsa elini çabuk tutsun bni isteyenler var. Ben şokkkkkkk.
Amca demişki o evli zaten kızım m... Ayyyyy dedim Ayşe iyiki baban ölmüş yoksa seni tavana asardı...
Ay senin zevkine vxvddvvdvay killi erkek seviyorum ya ben djjdjdkxkdkddk
ama çok değil djdjkdkd orta seviyede djdkskdm cjdmsmdmdmsm cjdndmmssmAy senin zevkine vxvddvvdv
Bunu ben bulsam mevcut olanı bile boşarım pehhvala varsa çevrede
böyle dürüst , entelektüel, kadın üstünlüğüne inanan , kendi evini çekip çeviren (butun ev işlerini yapan) ben bununla yıllarca sohbet ederim diyebileceğim biri
hemen tanışmak isterim jdkdkd
dm den ulassinndjdjdjsj
bir daha buraya hedeflerimi yazmayacagim djjdjd herkes umutsuz umutsuz konuşuyor.Bunu ben bulsam mevcut olanı bile boşarım pehh
ama çok değil djdjkdkd orta seviyede djdkskdm cjdmsmdmdmsm cjdndmmssm
gece gece forumun seviyesini düşürmeye devam ediyorum fjdkdkdkssm
Bol şans, buna çok ihtiyacın olacakbir daha buraya hedeflerimi yazmayacagim djjdjd herkes umutsuz umutsuz konuşuyor.
o değilde hayatımda bir kere aşık olup bilmem kaç yıl deli gibi aşık kaldığım adamda bu tablodan bir bu kadar uzak olabilir cjdjsksmsm
neyse yıllar sonra söndürdük yangını , şimdi yazdığım gibi bişi bulucam xjdjjssn
bize neden bu kötülüğü yaptın şimdi gece gece
Birimiz kahve almaya gidince diğerine de getiriyor geneldeBence iş ortamı diye mesafelidir.
Sen biraz belli edebilirsin.
Ne bilim mesela kahve al yanına git onada götür vs vs
Neden istediğimi bu kadar detaylı yazmama rağmen hala görev olduğu için istediğimi soylemenizi pek anlayamadım ama , ince eleyip sık dokuma konusunda hemfikirimSanki evliliği yapılması gereken bir görevmiş gibi gördüğünüzü hissettim. Okul tamam,iş tamam sırada ne var? Evlilik.
O yüzden bu şekilde birini severek bir evlilik yapabileceğinizi zannetmiyorum en azından en başında bir aşk olmaz zamanla aşka dönüşebilir.
Belliki mantık evliliği olacak o yüzden gerçekten çok ince eleyip sık dokuyun derim.
Kiz bizim cayci da biri cay istedi mi bana da getirirdi mutlaka. Baska napiyo onu anlat.Birimiz kahve almaya gidince diğerine de getiriyor geneldebir buçuk ayda nöbet dışında da yazmıyor oluşu boyle bir şey düşünmediğini göstermez mi sizce de
Şundan dolayı yazdım. Şu ana kadar karşı cinsle hiç bir paylaşımınız olamamış sanırım ne aşk ne arkadaşlık anlamında. Hiç erkek arkadaşım yok çevremde hep kız demiştiniz.Neden istediğimi bu kadar detaylı yazmama rağmen hala görev olduğu için istediğimi soylemenizi pek anlayamadım ama , ince eleyip sık dokuma konusunda hemfikirim
Ben de okuyamadım bütün konuyuNeden istediğimi bu kadar detaylı yazmama rağmen hala görev olduğu için istediğimi soylemenizi pek anlayamadım ama , ince eleyip sık dokuma konusunda hemfikirim
konu sahibinin kriterleri bu yüzden çok az geliyor banaKizlar, evlilik sevgi olmadan yurumeyecek kadar zor bi is, evlenmis olmak icin evlenilmez, sirf seviyorum diye evlenilmez, ayni yerden bakmak lazim hayata, ortak zevkler, keyifler lazim. Birlikte gülüp eglenmek lazim. Cok farkli sosyo ekonomik kültürel yapilardan geliyosaniz da o iş zor. Emin olmadan dalmayin sakin. Tanimadan etmeden, hayat görüşünüze aykiri değilse girip ayni evde yaşamadan evlenmeyin. Ayni evin icine girince aaa bu kavun kelekmiş demek de var.
Lisede hem arkadaş hem de romatik olarak karşı tarafla iletişimim oldu şu yaşım ile aynı ben miyim degildir eminim ama hayatımda birini istemem veya bazı duyguları yaşamak istemem için illa şuan hayatımda erkek birilerinin aktif bir şekilde bulunmasına gerek yok ki , bazı isteklerimiz ihtiyaçlarımız zaten dogamizdan geliyorŞundan dolayı yazdım. Şu ana kadar karşı cinsle hiç bir paylaşımınız olamamış sanırım ne aşk ne arkadaşlık anlamında. Hiç erkek arkadaşım yok çevremde hep kız demiştiniz.
Ve şu an hayatınızda biride yok ama evlenmek için haber salmışsınız yani görücü usulü olacak belliki. O yüzden.
Flört etmek dini inançlarına mi ters, onu sorayim bi?Lisede hem arkadaş hem de romatik olarak karşı tarafla iletişimim oldu şu yaşım ile aynı ben miyim degildir eminim ama hayatımda birini istemem veya bazı duyguları yaşamak istemem için illa şuan hayatımda erkek birilerinin aktif bir şekilde bulunmasına gerek yok ki , bazı isteklerimiz ihtiyaçlarımız zaten dogamizdan geliyor
Latte yazdığım üç ye oldu mu üç vakte kadar evliyim demedim yakonu sahibinin kriterleri bu yüzden çok az geliyor bana
çok yüzeysel kriterleri var bence daha net şeyler koymalı daha en baştan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?