- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.854
- 73
- 32
ay neden ya eglenceliymis hfjdjdjdkdBen bu kdr salak biriyle grşyrm diye ilişkimi kestim... O gün bu gündür....
peki koca buldu mu sonunda bari cjdjdjd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay neden ya eglenceliymis hfjdjdjdkdBen bu kdr salak biriyle grşyrm diye ilişkimi kestim... O gün bu gündür....
vala ilk cumlenizi anlamadımBenim istediğim şeylerin karşılıgi benim hayat tarzımda evlilik yoksa zor olduğu konusu tartışılmaz ama zor olduğu için de asla cesaret edememek istemiyorum,sadece aşk varsa evliliğe cesaret edilmeli diyorsanız katılmıyorum ,çünkü aşk alevli yüksek duygular uzun süreli olmuyor buna bağlanan evlilik de bir yerden sonra kitlenir çünkü aşk kör ediyor sanırım ,ben kafa yapısı olarak uyusup sevgi hisettigim içimin isindigi biri ile evlenirim,aşık olmayı beklemem sahsen
Daha komik bir hikayem var bu kocaya alakalıjıı o daha komikkkkk... Biraz gülmeye ihtiyacımuz varrr.. Onu da anlatayım mm...ay AHHAHHAHAAHA SHHSHSJSJSJ haykırarak güldum ay xhjzjzjzjzjzjzj xjzjzjjzksns
çok aşırı iyi cjxjzkzmdms
3 gün gülerim ben buna xjzmzmzn
ahahajajajjaan
Aşık olmadim demedim oldum ve çok güzel olduğu konusunda hemfikirim sizle ama sizde bilirsiniz bu ani ve yüksek bir dopamin pikidir,yani fizyolojisi gereği uzun olmuyor bence ,insanoğlu alisan bir canli,bence devam ediyor diyenlerin de güçlü bir sevgidirvala ilk cumlenizi anlamadım
hiç aşık olmadığınızi söylemiştiniz aşk hayattaki en güçlü duygulardan biridir aksine gerçek aşk çokta uzun sürer
ha makul birine aşık olmak iyi olurdu ama
sizin içinde bunu umarım açıkçası,
kafaniza uyan birine aşık olsanız ne hoş olur .
ben bir kere gerçekten aşık oldum , köpek gibi surunmeli surunmeli.
aşık olduğum kişi kötü biri değildi aslında ama negatif tarafları çoktu.
bir kere daha aşık olmayı çok ama çok isterim, olursam kendimi çok aşırı şanslı sayarim
aşka negatif bakmayın bence
Ayyy bir hoca buldu, onu kapattı, hoca kaçtı...ay neden ya eglenceliymis hfjdjdjdkd
peki koca buldu mu sonunda bari cjdjdjd
Hahajjaa müdürle olmadiysaniz sizden kaynaklı değil demek içiniz rahat olsunDaha komik bir hikayem var bu kocaya alakalıjıı o daha komikkkkk... Biraz gülmeye ihtiyacımuz varrr.. Onu da anlatayım mm...
O yakışıklı medyum memiş kocam bni aldattıktan sonra ayrıldım. Hiç çalışmamıştım... Ama mecbur çalışmam gerekli... Fabrikaya girdiğim dönem sabahın 5 de kalkıyorum. Yolda ağlıya ağlıya gidiyorum.... Her gün. Her gün. İş yerinde köşelere çekilip ağlyrm. Aslında koca değil, evlilikte değil amacım bir yuva istiyorum.. Alıştığım 19 senelik evliliğimi.yeni ayrıldığımda o düzenimi özledim aslında...
Bu sefer başladım allahım karşıma zengin birini çıkar ne olur çlşmıyım ve yuvam olsun, ama pipisi olmasın... Artık ağladıktan sonra bu duayı ediyorum. Sabah akşam m....
İş yerinde de her kez bna bak müdür geliyor tam senlik, sana bakıooo gibi sözler. Ama inanın zerre duygum yok erkeklere,,, Hele ki TV de öpüşen filmlere bile bakamıyordum o dönem. Neyse bn saçmalamayın falan filan... Bak çok zengin hayatın kurtulur vs.....
Günlerden bir gün bir bayan geldi bna dedi kiii müdürün pipisi çalışmıyor... Ben şokkk
Eve geldim özür dilerim allahım bnim yüzümdense o pipi olayı töbe ediyorum, ne olur onun pipisini geri ver... Hahahahahaa inanın 2 gün ağladım... Ama nedennnnnnn... Oğlumu koydum yerine,,, o da ergen oldu,,, oda genç olduuu,, ne kötü bir durum diye
Sabah akşm dua etmeye başladım.. Ama sonucu bilemiyorum. Bn götürdüm geri geldimi diye nsl öğrenşcem ki içim rahat etsin
ay ahhahahahaaDaha komik bir hikayem var bu kocaya alakalıjıı o daha komikkkkk... Biraz gülmeye ihtiyacımuz varrr.. Onu da anlatayım mm...
O yakışıklı medyum memiş kocam bni aldattıktan sonra ayrıldım. Hiç çalışmamıştım... Ama mecbur çalışmam gerekli... Fabrikaya girdiğim dönem sabahın 5 de kalkıyorum. Yolda ağlıya ağlıya gidiyorum.... Her gün. Her gün. İş yerinde köşelere çekilip ağlyrm. Aslında koca değil, evlilikte değil amacım bir yuva istiyorum.. Alıştığım 19 senelik evliliğimi.yeni ayrıldığımda o düzenimi özledim aslında...
Bu sefer başladım allahım karşıma zengin birini çıkar ne olur çlşmıyım ve yuvam olsun, ama pipisi olmasın... Artık ağladıktan sonra bu duayı ediyorum. Sabah akşam m....
İş yerinde de her kez bna bak müdür geliyor tam senlik, sana bakıooo gibi sözler. Ama inanın zerre duygum yok erkeklere,,, Hele ki TV de öpüşen filmlere bile bakamıyordum o dönem. Neyse bn saçmalamayın falan filan... Bak çok zengin hayatın kurtulur vs.....
Günlerden bir gün bir bayan geldi bna dedi kiii müdürün pipisi çalışmıyor... Ben şokkk
Eve geldim özür dilerim allahım bnim yüzümdense o pipi olayı töbe ediyorum, ne olur onun pipisini geri ver... Hahahahahaa inanın 2 gün ağladım... Ama nedennnnnnn... Oğlumu koydum yerine,,, o da ergen oldu,,, oda genç olduuu,, ne kötü bir durum diye
Sabah akşm dua etmeye başladım.. Ama sonucu bilemiyorum. Bn götürdüm geri geldimi diye nsl öğrenşcem ki içim rahat etsin
millet ne hayatlar yaşıyor xjdjdAyyy bir hoca buldu, onu kapattı, hoca kaçtı...
Evetttttt... Daha boşanamadım 6 yıl oldu. Dava devam ediyor. Ayyy iyiki boşanmışım diyorum, dünyada onun gibi yakışıklı yok diyen bnnnn ayrılınca medyum memiş benzeyen biriyle bööööö.. İş hayatıma gelince,,,, diş hekim asistanlığı ysptımm,, gelinlik sektörüne geçtim şimdi mağazam var... Çok şükür.ay ahhahahahaa
Allah sizide güldürsün
peki alistiniz mi calisma , boşanma vs olaylara
vayy muhteşem bir dönüşümEvetttttt... Daha boşanamadım 6 yıl oldu. Dava devam ediyor. Ayyy iyiki boşanmışım diyorum, dünyada onun gibi yakışıklı yok diyen bnnnn ayrılınca medyum memiş benzeyen biriyle bööööö.. İş hayatıma gelince,,,, diş hekim asistanlığı ysptımm,, gelinlik sektörüne geçtim şimdi mağazam var... Çok şükür.
Önce bir ilişki yaşamakla başlasan, yola evlenicem diye cikmak bana garip geliyorBelki de onunla ilgisi vardır ,lise de olmuştu en son
İnsallah bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olurEvetttttt... Daha boşanamadım 6 yıl oldu. Dava devam ediyor. Ayyy iyiki boşanmışım diyorum, dünyada onun gibi yakışıklı yok diyen bnnnn ayrılınca medyum memiş benzeyen biriyle bööööö.. İş hayatıma gelince,,,, diş hekim asistanlığı ysptımm,, gelinlik sektörüne geçtim şimdi mağazam var... Çok şükür.
İnşşşş... Çok teşekkür ederim. Rabbim size de hayırlı bir eş nasip etsinİnsallah bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olur
Ablam niye fiziksel görünüşü umursamıyorsun, cocugun çirkin mi olsun lattesizkitapsiz kuzum ben yerim bani bu konudan, gidiyorum ben hxhxhxhBende sizle aynı fikirdeyim ben erkek olsam bahane bulmuş yazardım sanki ama utangaç da biri bilemedim belki de kafasında bir ilişkiye başlama fikri yoktur , yani durusu saygısı konuşması hoşuma gitti ,dış görünüş derseniz onu sorgulamiyorum hiç (fazlaca önemsemiyorum sanırım ) ama bir buçuk aydır tanışıyoruz tam olarak iki haftadan sonra attım kafamdan bu fikri
. Ay aklima bu geldi vdhdhdhhd konu sahibi kusura bakma
ya bende hiç bakmıyorum fiziksel görünüşe ama djsjjssjAblam niye fiziksel görünüşü umursamıyorsun, cocugun çirkin mi olsun lattesizkitapsiz kuzum ben yerim bani bu konudan, gidiyorum ben hxhxhxh
Bence iş ortamı diye mesafelidir.İyi sohbet ediyoruz pozitivim gayet bence ama şey diye dusunuyorum direk öyle niyeti olsa nöbet dışında da acaba bahane bulup yazip konuşmaya felan calismazmiydi,yoksa iki ay kısa bir süre mi bunun için sizce ?
Zeka kirmizi cizgim bxbxbcb gercekten ortalamanin üstünde olmayan adama tahammülüm yok, ama çok zeki diye de maymuna benzeyen bi adamla da evlenmem yani vdgsgsg şempanze anasi mi olayım vdhdhya bende hiç bakmıyorum fiziksel görünüşe ama djsjjssj
entelektüel olsun , kibar olsun , sakin olsun , kendi halinde olsun. en sevdiğim