- 11 Aralık 2014
- 800
- 91
- 41
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Bu evse benimki ne??Evinize bayildim gercekten cok ama cok guzel masallah diyeyim , iyi gunlerde oturun insallah . Evin heryeri ayri ayri guzel ozellikle divani cok begendim kizimin odasi icin almak istiyorum ben de.
harika bir eviniz ve zevkiniz var Allah ağzınızın tadını eksik etmesin
Evin cok hos guzel gunlerde otur insallah canim ama country degilll sadece country tarza dAir aksesuarlarin var ama hersey hos olmus
merhaba canım... evini inanılmaz beğendim ben de senin yaptığın tarzda yapıyorum evimi. ama aklımdaki masayı bir türlü bulamamıştım.. ta ki senin resimlerini görene kadar :) yemek masanı nerden aldın canım?? eğer söylersen çoookk mutlu edersin beniiiiiiiii :)
yatak başındaki raf tam ortalanamamış bi tek ona takıldı gözüm :) çok güzel herşey ferah mavilerle iç açıcı, bir de dolabınız süper koocaman :) Rabbim huzur versin güzel evinizde...tuvalet masanızın üzerindeki saat çok tatlı nerden aldınız acaba? Bir de fon perdeleri güneşlik olarak da mı kullanoyorsunuz yoksa ayrıca güneşlik de var mı sadece fon olarak mı duruyorlar?
Evini çok beğeniyorum Güle güle mutlulukla huzurla otur canımmm. Çalışma odana, antrene,yatak odana , taş duvarına hepsine ayrı ayrı bayıldım. Çok zevklisinn
Evini çok beğeniyorum Güle güle mutlulukla huzurla otur canımmm. Çalışma odana, antrene,yatak odana , taş duvarına hepsine ayrı ayrı bayıldım. Çok zevklisinn
Teşekkür ederim bende :)Bide bende senin banyona bayılıyorum :))
Aaaa Adaşız o zaman ne güzel:)Teşekkür ederim cnm :) benim normalde ismimde sesli harfleri çıkarınca elfszn senin isminde de sadece g fazla bazen kendi ismim gibi görüyorum
Maşallah çok güzelmiş eviniz güle güle oturun
Aaaa Adaşız o zaman ne güzel:)