Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

Bu evse benimki ne?? Evinize bayildim gercekten cok ama cok guzel masallah diyeyim , iyi gunlerde oturun insallah . Evin heryeri ayri ayri guzel ozellikle divani cok begendim kizimin odasi icin almak istiyorum ben de.

Merhaba

Öncelikle begenmenize çok çok sevindim rabbim daha güzellerini size nasip etsin inşallah.Divanı Ikea'dan bulabilirsiniz

Sevgiler

merhaba canım... evini inanılmaz beğendim ben de senin yaptığın tarzda yapıyorum evimi. ama aklımdaki masayı bir türlü bulamamıştım.. ta ki senin resimlerini görene kadar :) yemek masanı nerden aldın canım?? eğer söylersen çoookk mutlu edersin beniiiiiiiii :)

yatak başındaki raf tam ortalanamamış bi tek ona takıldı gözüm :) çok güzel herşey ferah mavilerle iç açıcı, bir de dolabınız süper koocaman :) Rabbim huzur versin güzel evinizde...tuvalet masanızın üzerindeki saat çok tatlı nerden aldınız acaba? Bir de fon perdeleri güneşlik olarak da mı kullanoyorsunuz yoksa ayrıca güneşlik de var mı sadece fon olarak mı duruyorlar?

ben giriş,koridor kısmını beğendim,renkleri güzel kullanmışsınız
tabi önemli olan mobilya değil
İnşallah içinde hayırlı mutlu huzurlu bir ömür geçirirsiniz

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutfak hariç çok beğendim mutfağın kalabalık gibi biraz :)

Merhaba

Öncelikle begenmenize cok sevindim en güzelleri sizin olur inşallah

Masayı ikeadan aldım sizde ordan bulabilirsiniz

Begenmenize cok sevindim.Saati insatgramda cicilibicilievesyaları sitesinde bulabilirsiniz

Evini çok beğeniyorum Güle güle mutlulukla huzurla otur canımmm. Çalışma odana, antrene,yatak odana , taş duvarına hepsine ayrı ayrı bayıldım. Çok zevklisinn

Teşekkür ederim cnm :) benim normalde ismimde sesli harfleri çıkarınca elfszn senin isminde de sadece g fazla bazen kendi ismim gibi görüyorum

eviniz huzur dolu az eşyayla sıcacık bir görüntü sağlamışşınız umarım benimde evim böyle güzel olur burdaki evleri görünce içim açılıyor maşallah güle güle oturun allah huzurunuzu bozmsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…