Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

Kızlar fikirleriniz ve begenileriz için cok teşekkür ederim :)

Gule gule oturun salonunuzu cok begendim. Huzur var iceride ama mutfak icin ayni seyi soyleyemeyecehim
trzgahin ustu cok dolu. Yok yorucu. Daginik degilsinizdir eminim ama sizi cok daginik gosteriyor. Eve gelen misafirleriniz de boyle dusunur. Kaldirma sansiniz varsa mumkun oldugu kadar tezgahi bosaltmanizi tavsiye ederim

Selam eviniz gercekten coook sicak Rabbim gule gule oturmayi nasip etsin.Yalniz bana kiril mayin ama mutfaginiz coook kalabalik geldi bana birazcik sadelesse dahada SIK olur.
Mevlam evinizden mutlulugunuzu huzurunuzu eksik etmesin sevgiler.

hayırrrrrrrrrrr.... mutfağa dokunmayın serpiştirdiğiniz kırmızılarla çok güzelllll mutfaklarımız hemen hemen aynı ve avizemi değiştirdim kırmızı yaptım senden çaldım yaniii....

hayırrrrrrrrrrr.... mutfağa dokunmayın serpiştirdiğiniz kırmızılarla çok güzelllll mutfaklarımız hemen hemen aynı ve avizemi değiştirdim kırmızı yaptım senden çaldım yaniii....

Merhaba :)

Ben dokunmuyorum oylecene duruyor fikirlere tabiki onem veriyorum ama ben mutfagimi boyle seviyorum sizinde evinizi gormek isterim resim paylasirsaniz ?

Tesekkurler

maşallah çok güzel bir eviniz var sağlıkla huzurla oturmak nasip olur inşallah. Tam benim tarzım öz. oturma salonunuza ve girişinize bayıldım Allah bana da Aşkitomla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…