Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

Merhaba, bende evinize bayıldım çok çok güzel özellikle salon ve yatak odası muhteşem .
Bana duvar boyası renginizin tam olarak marka ve kodunu söylebilir misiniz... ev aldım şimdi içini boyatacağım aynısı olsun istiyorum resimden göstersem anlamıyorlar...sizden ricam tşk.ler.

harika bir eviniz var. Insanın ıcını ferahlatıyor. Esyalar dısında evın kendısı de güzel. Mutfak, banyo tam hayalimdeki gibi. Ev guzel olunca ve esyalarda guzel olunca harika durmus.

evin çok güzel canım, dinlendirici ferah sakin bayıldım, huzurla otur

birde bir yerlerde bir yorum gördüm banyoya sıvı sabunluk al mutfağında çok kalabalık yazan, ay çok güldüm ya biz kadın milleti çok alemiz dimi :)

her şey çok güzel güle gül otur

Selam cnm

Aynen bende gülmüştüm ama inatla almıyorum :KK70: böyle alıştım

Begenmene çok sevindim :) teşekkürler

Merhaba, bende evinize bayıldım çok çok güzel özellikle salon ve yatak odası muhteşem .
Bana duvar boyası renginizin tam olarak marka ve kodunu söylebilir misiniz... ev aldım şimdi içini boyatacağım aynısı olsun istiyorum resimden göstersem anlamıyorlar...sizden ricam tşk.ler.

Merhaba

Begenmenize çok sevindim markası Filli boya - Kum beji parlak

Cok güzel olmuş bayldm evinize hayalimde ki ev diyebilirim.Evlilik arifesinde biri olarak bana baya güzel fikirler verdiniz :) Huzurla oturun inşallah

Bisey soraym.maliyeti yuksek mi oluyor bu tarz bi evin :KK51:

Merhaba

Öncelikle begenmenize cok sevindim fikir olduysa ne mutlu bana , ev biraz dediğiniz gibi maliyetli oluyor ama evlenmeden önce ne yapssak yanımıza kar kalıyor çünkü evlendikten sonra maddiyat açısından bekarlık gibi rahat harcama yapamıyor insan o yüzden ne begeniyorsanız yaptırın içinizde kalmasın :)

Cok güzel olmuş bayldm evinize hayalimde ki ev diyebilirim.Evlilik arifesinde biri olarak bana baya güzel fikirler verdiniz :) Huzurla oturun inşallah

Bide eğer koltuk için kafanda belli bir mobilya yoksa kesinlikle retro tarzına bakabilirsin.Şu an evlensem tek tercihim bu olur :)

Bu evse benimki ne??:-):-) Evinize bayildim gercekten cok ama cok guzel masallah diyeyim , iyi gunlerde oturun insallah . Evin heryeri ayri ayri guzel ozellikle divani cok begendim kizimin odasi icin almak istiyorum ben de.

X