- 25 Şubat 2009
- 644
- 74
- Konu Sahibi yaowwwwssss
bayıldım banyo fayanslarımız aynı bu arada:)evinde güle güle otur tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evin çok güzel canım, dinlendirici ferah sakin bayıldım, huzurla otur
birde bir yerlerde bir yorum gördüm banyoya sıvı sabunluk al mutfağında çok kalabalık yazan, ay çok güldüm ya biz kadın milleti çok alemiz dimi :)
her şey çok güzel güle gül otur
Merhaba, bende evinize bayıldım çok çok güzel özellikle salon ve yatak odası muhteşem .
Bana duvar boyası renginizin tam olarak marka ve kodunu söylebilir misiniz... ev aldım şimdi içini boyatacağım aynısı olsun istiyorum resimden göstersem anlamıyorlar...sizden ricam tşk.ler.
harika çok hoş seçimler.
bulaşıklık sepetinizi nereden aldınız
Bisey soraym.maliyeti yuksek mi oluyor bu tarz bi evin
Cok güzel olmuş bayldm evinize hayalimde ki ev diyebilirim.Evlilik arifesinde biri olarak bana baya güzel fikirler verdiniz :) Huzurla oturun inşallah
tesekkur ederım bnde aklımdakı herseyı yaptırmk ıstıyorum ama bakalım artık hayırlısı :) bı arastırayım o zaman :)Bide eğer koltuk için kafanda belli bir mobilya yoksa kesinlikle retro tarzına bakabilirsin.Şu an evlensem tek tercihim bu olur :)
güle güle kullan canım :)))
güle güle kullan canım :)))
pekiiii anı defterinizin ve düğün tacının felan bulunduğu köşe evin hangi odası ve neresi :))