- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Eviniz çok güzel bayıldım güle güle huzurlu oturmanız dileğiyle .. mutfakta değişiklik olmuş ayrı bir dolap yaptırmışsınız benimde mutfağım sizinkine çok benziyor kapı pencerede aynı sormak istediğim stor perde kullanmışsınız kullanımı kolaymı kapıdan dolayı ben nasıl olur kararsız kaldım sizden fikir almak istiyorum...
Merhaba
Stor perdenin kullanımı cok kolay tek sorun balkona her cıkışımda aç kapa yapıyorum ama bizim balkonda cam balkon yani kapalı oldugu için mutfak kapısını açık bıraksamda ev sogumuyor bazen perde acık kalıyor
Benim balkon açık ve balkonu çok kullanıyorum stor bana zor olur herhalde :)
balkonun da merak ettim acaba bendemi kapalı balkon yapsam...
yatak odası ve mutfak aklımı başımdan aldı süper güle güle oturun
Lacivert koltukta solar dediler sen memnun musunMerhaba
Öncelikle teşekkür ederim.Masamızı praktikerden aldık geçen sene ama praktikerlerin hepsi kapandı iflas etti biz kapanacağına yakın tesadüfen almıştık malesef
Lacivert koltukta solar dediler sen memnun musun
Eviniz cok zevkli döşenmiş rabbim huzurla saglikla mutlulukla icinde oturmanizi nasip etsin o lacivertin salona bu kadar yakisacagini tahmin bile edemzdim valla tv dizisinde biyerde daha gördüm lacivertin uyumunu tabi sizin ki kadar guzel degildi bende düşünmeye basladim yakinlarimda hic kimsede kullanmadi bu rengi .bu arada sizinzevkinize guvenerek benim odam hakkinda da bi yorum yaparmisiniz oda da ne gibi degisiklik yapmaliyim
Kumaşınızın adı ne kadife mi pekiMerhaba
Normal şartlarda lacivert koltuğun solacağını bende duymuştum bu sebepten biraz daha kaliteli bi yerden kaliteli kumaşı olan bi koltuk tercih ettim yaklaşık 1,5 senedir kullanıyoruz ve hiç bir şekilde solma olmadı
Bilgilerinize
arkadaş köşes koltuğunu satıyormuş canım bilgine...Kumaşınızın adı ne kadife mi peki
Sag ol canım köşe koltuk kullanışlı olmuyo diye hiç düşünmedim..arkadaş köşes koltuğunu satıyormuş canım bilgine...
Kumaşınızın adı ne kadife mi peki
Merhaba canım bir şey sorabilir miyim bulaşık makinen ile buzdolabı arasında ton farkı var mı
bizde beyaz eşya baktık aynı marka ama biri inox görünüm biri çelik ton farkı en yakını önerdiler de acaba hepsinde aynı şey mevcut mu diye merak ediyorum yani sizinkinde yok :)Renk olarak ben farketmedim ikiside aynı marka oldugu için olmaz sanırım olsa fark ederdim başak burcuyum takıntılıyım böyle şeylere