Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

Merhaba

Stor perdenin kullanımı cok kolay tek sorun balkona her cıkışımda aç kapa yapıyorum ama bizim balkonda cam balkon yani kapalı oldugu için mutfak kapısını açık bıraksamda ev sogumuyor bazen perde acık kalıyor

Benim balkon açık ve balkonu çok kullanıyorum stor bana zor olur herhalde :)

Eviniz cok zevkli döşenmiş rabbim huzurla saglikla mutlulukla icinde oturmanizi nasip etsin o lacivertin salona bu kadar yakisacagini tahmin bile edemzdim valla tv dizisinde biyerde daha gördüm lacivertin uyumunu tabi sizin ki kadar guzel degildi bende düşünmeye basladim yakinlarimda hic kimsede kullanmadi bu rengi .bu arada sizinzevkinize guvenerek benim odam hakkinda da bi yorum yaparmisiniz oda da ne gibi degisiklik yapmaliyim

Lacivert koltukta solar dediler sen memnun musun

Merhaba

Normal şartlarda lacivert koltuğun solacağını bende duymuştum bu sebepten biraz daha kaliteli bi yerden kaliteli kumaşı olan bi koltuk tercih ettim yaklaşık 1,5 senedir kullanıyoruz ve hiç bir şekilde solma olmadı

Bilgilerinize

Merhaba

Begenmenize cok sevindim çok teşekkür ederim tabi elimden geleni yaparım bakayım odanıza

Renk olarak ben farketmedim ikiside aynı marka oldugu için olmaz sanırım olsa fark ederdim başak burcuyum takıntılıyım böyle şeylere
bizde beyaz eşya baktık aynı marka ama biri inox görünüm biri çelik ton farkı en yakını önerdiler de acaba hepsinde aynı şey mevcut mu diye merak ediyorum yani sizinkinde yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…