- 27 Ocak 2015
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi yaowwwwssss
bu sitedeki favori evim bu.
Güle güle oturun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eviniz huzur dolu az eşyayla sıcacık bir görüntü sağlamışşınız umarım benimde evim böyle güzel olur burdaki evleri görünce içim açılıyor maşallah güle güle oturun allah huzurunuzu bozmsın canım
bu sitedeki favori evim bu.
Çok teşekkür ederim çok daha güzelelri sizin olsun inşçok ferah bir evin var. güle güle otur
Merhaba, güle güle oturun çok güzel eviniz. Yorumların hepsini okuyamadım salonunuzun m2 sini biliyor musunuz ? Teşekkür ederim şimdiden :)
salondaki l koltuklarının rengi çok hoş nereden aldın bende günlük oturacağım odaya böyle bir koltuk bakıyorum temizliği kolay mı ? fiyat bilgisi verirsen sevinirim .
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için güle güle otur çok ferah evin.
Çok zevkli döşenmiş bir ev. Güle güle oturun. Özellikle tv ünitesinin bulunduğu kısımdaki taş duvara bayıldım:)
mutfak dolabınız çok güzel olmuş güle güle kullanın
Merhaba
Öncelikle çok teşekkür ederim malesef bilmiyorum eşime sorup size bilgi veririm
bu arada perde de değişmiş. Canım mutfak dolaplarının aynısını yaptırmışsın. Diğer dolapları da siz yaptırmışsınızdır o halde. Bir de dikkatimi çekti fırın ankastre değil, dolap içinde çalışması sorun olmuyo mu canım?