Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

eviniz huzur dolu az eşyayla sıcacık bir görüntü sağlamışşınız umarım benimde evim böyle güzel olur burdaki evleri görünce içim açılıyor :nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah güle güle oturun allah huzurunuzu bozmsın canım:KK68::KK68:

Çok teşekkür ederim umarım daha güzelleri sizin olur

Merhaba, güle güle oturun çok güzel eviniz. Yorumların hepsini okuyamadım salonunuzun m2 sini biliyor musunuz ? Teşekkür ederim şimdiden :)

Çok zevkli döşenmiş bir ev. Güle güle oturun. Özellikle tv ünitesinin bulunduğu kısımdaki taş duvara bayıldım:)

salondaki l koltuklarının rengi çok hoş nereden aldın bende günlük oturacağım odaya böyle bir koltuk bakıyorum temizliği kolay mı ? fiyat bilgisi verirsen sevinirim .

salondaki l koltuklarının rengi çok hoş nereden aldın bende günlük oturacağım odaya böyle bir koltuk bakıyorum temizliği kolay mı ? fiyat bilgisi verirsen sevinirim .

Merhaba

Koltuğum koyu renk oldugu için temizliği kolay oluyor evgör den aldık 4000 tl idi

bu arada perde de değişmiş. Canım mutfak dolaplarının aynısını yaptırmışsın. Diğer dolapları da siz yaptırmışsınızdır o halde. Bir de dikkatimi çekti fırın ankastre değil, dolap içinde çalışması sorun olmuyo mu canım?

Eviniz çok güzel bayıldım güle güle huzurlu oturmanız dileğiyle .. mutfakta değişiklik olmuş ayrı bir dolap yaptırmışsınız benimde mutfağım sizinkine çok benziyor kapı pencerede aynı sormak istediğim stor perde kullanmışsınız kullanımı kolaymı kapıdan dolayı ben nasıl olur kararsız kaldım sizden fikir almak istiyorum...

bu arada perde de değişmiş. Canım mutfak dolaplarının aynısını yaptırmışsın. Diğer dolapları da siz yaptırmışsınızdır o halde. Bir de dikkatimi çekti fırın ankastre değil, dolap içinde çalışması sorun olmuyo mu canım?

Merhaba :)

Öncelikle begenmenize sevindim mutfak dolaplarını aslında mütahit yapmıştı biz bulaşık makinasını koyarken 2 kapağı çıkarmak zorunda kalmıştık onu saklamıştık sonra bunu yaptırırken kullandık birebir aynısı oldu

Bide fırın orda sorun olmuyor şimdilik zaten sürekli kullanmadıgımız için

X