Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

kıymetli birşey olduğu belli yerinizde olsam salona alırdım ben onu koltugunuzlada cok uyumlu :)

Canım çok güzel evim maaşallah
mutfağını görünce merak ettim çok kabalık ya temizliği baya zamanını alıyordur sanırım

eviniz çok zevkli döşenmiş hem rengarenk hem sade. ama ben sehpanızdaki fotograflarınıza takıldım, çok güzel olmuşlar, adalara benziyor sanırım:) nereye çektirmiştiniz, prpfesyonel olduğu belli de :)

eviniz çok zevkli döşenmiş hem rengarenk hem sade. ama ben sehpanızdaki fotograflarınıza takıldım, çok güzel olmuşlar, adalara benziyor sanırım:) nereye çektirmiştiniz, prpfesyonel olduğu belli de :)

Merhaba

Tesekkur ederim evet fotoğraflarimizi profesyönel olarak İrfan Kizilkaya cekti internette ismini aratarak bulabilirsiniz

Herşey çok güzel olmuş. Güle güle oturun.
İken dan alınmaya değer ne varsa almışsınız.
Bu arada bestalari beyaz uzun asimetrik V şeklindeki ayaklarıyla kullanmanı tavsiye edebilirim. Hem altlarını temizlenmesi kolay olur, hem, kaşıklık olarak kullandığınız modüller daha şık duruyor. hemde TV nin odak noktası koltukta oturma mesafesine yükselir. Gözünüz yorulmamış ve 3 boyutta daha yüksek verim alırsınız.

Bende çok beğendim Allah güle güle oturmayı nasip etsin.salonunuzum kaç metrekare olduğunu öğrenebilir miyim? ben bir türlü sığamıyorum salonuma da sizin herşey cuk oturmuş.Bir de tv ünitesinin olduğu duvar kağıt mı taş mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…