Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

eviniz çok güzel huzurla oturun inşallah
ben sadece mutfağı çok ama çok kalabalık buldum.
daha doğrusu mutfak tezgahını
rahat hareket etmenizi engellemiyor mu?yemek yaparken zorlanmıyor musunuz?

Selam canım :)

Evet mutfagım dagınık ama öyle mutuyumki o haliyle normalde dolapllarıma sıgdırabilirim ama böle kalsın istiyorum

Sabunluk için teşekkür ederim
Rica ederim, gerçeğini de hediye etmek isterdim ama napalım ancak böyle mümkün olabildi.
tezgah konusunda dedim ya nasıl mutluysan ve rahatsan öyle olsun diye. ben yemek yaparken tezgahtakiler de kirlenmesin diye, iki parça eşyayı da başka yerlere taşıyorum, valla extra temizlikten kaçmak için ne gerekiyorsa yapıyorum. her şey dolaplara!
herkes kendi kafasına göre atıp tutuyor işte. ee kadın milleti böyle
ben de heves ettim bir kaç foto da ben koyacağım. sen de beni eleştirirsin, ödeşiriz

Estagfurullah olur mu öyle şey :) bunlar güzel eleştiriler

Ama gerçekten toz olayı fena benim elimde habire cif çamaşır suyu mutfak tezgahı temizlemekle geçiyor sanırım yeni evliyim ya hevesliyim şimdilik hele bi çoluk çocuk olsunda görürüm ben beni

eviniz çok güzel huzurla oturun inşallah
ben sadece mutfağı çok ama çok kalabalık buldum.
daha doğrusu mutfak tezgahını
rahat hareket etmenizi engellemiyor mu?yemek yaparken zorlanmıyor musunuz?

Aslında inanın ki o kalbalık benim hiç gözüm görmüyor alışmışım sanırım ondan :)

Yemek yaparken mutfak havada uçuyor zaten ama yer darlıgı çekmiyorum :) sanırım kendimce bi düzen bu :)

bu arada diğer resimlerini de gördüm. Maşallah nazar değmesin, her şeyin çok özenli, özverili. Allah iyi günlerde eskittirsin.
benim de yok çocuğum ama olunca da buluruz çaresini bence. no panic.

:) evınız çok şirin bızde ikea aşıgı bı aıle olarak bıçok eşyamızı ıkeadan aldk komıdınlerımız yemek masamız hol dekı küçük masamız aynı ama gerısı farklı ıkea urunlerı güle güle oturun :)

fazlasıyla sirin bir ev güle güle oturun ama pek country diyemem:) genel anlamda salonun tarzı hos ama yemek takımının sandalyeleri deri degilde ahsap detaylı olsa ikea da cok güzel var hatta beyaz ahsap mutlaka biliyorsunuzdur cok bilinen bir modeli bence salonun tarzına cok daha uyum saglar.yanlıs anlamayaın sadece gozumde oyle canlandı ..

birde o welcome yazılı objenin altında beyazlı mavili bir aydınlatma var sanırım ona bayıldım bayıldım bayıldım onu bana verin:):):)

bence o güzel aydınlatmayı salonun bas kosesine koyun gercekten cok hos bir parca..

birde oval yemek masanızı da cok sevdim :) orjinal ve kullanıslı bir secim olmus

kızmazsanız zigonlarıda pek country tarzına yakıstıramadım

köse kanepenizn arka duvarına ayna yadagüzel yaglıboyabir tablo cok yakısır

birde son olarak tekli bir koltuk var kosenin yanında sanki biraz sıkısmıs gibi duruyor orada acaba baska odaya mı alsanız köse knepeniz okdukca geniş nasılsa birde son olarak koltuk salıda olmasa sanki daha mı iyi olur dicem benisüpürgeyle kovalayacaksınız haklı olarak:):):):)

Selam yazdiklarinizi tatil dolayisi ile yeni gordum.fikir vermenize cok sevindim bu resimleri yukledikten 1 gun sonra yagli boya tablo aldik salona ama o su an resimlerde yok malesef dediginiz gibi yapilmasi gereken degisiklikler mevcut cook tesekkur ederim

O lambamda kayinvalidemin el yapimi cok eski bi lamba kayinvalidem porselen fabrikasinda calisiyor o lambadan 2 adet yapmis eskiden biri bana digeri eltime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…