Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

cok sık güle güle kullanın :)

tek kelimeyle bayıldım cıvıl cıvıl enerjik neşeli bir ev olmuş maşallah güle güle oturun küçük odanda ki divanı sanırım ikeadan aldınız nasıl ??? memnun musunuz????

Begenmenize çok sevindim teşekkür ederim.
Divan çok kullanışlı özellikle büyük çekmeceleri ve açıldıgında büyük bir yatak oluşu çok iyi tavsiye ederim

Canım benim çok teşekkür ederim.En kısa sürede senin evinide KK da görmemiz gerekli muhteşem çünkü

Maaşallah subhanallahÇok beğendim,iyi günler de huzurla mutlulukla oturun inşallah.

yatak çift kişilik oluyor sanırım benimde çocuk odam sizin ki gibi küçük ve boş bir misafir geldiginde kullanmak istiyorum

Bayiillldiimmm. ...... tam benim tarzim gule gule kullan hayirli olsunn :)))

evinizi çok beğendim. sağlıklı mutlu günlerde oturun inşallah. mutfaktaki ufak masanızı nereden aldığınızı yazabilir misiniz? bende küçük masa arıyorum mutfağıma o nedenle.

çok güzel ve ferah bir eviniz var. Mutluluk ve huzurla oturun inşallah, Allah sağlık sıhhat versin.

OLMUŞDA ...OLMUŞŞŞ.... mutlulukla sağlıkla oturr her karesine zevkle baktımm..

Evin gerçekten çok güzel, pembe bi eve bu kadar mı güzel yakışır, harika döşenmiş bi ev.. tarzına bayıldım ,Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin, maaşallah.

Çok beğendim maşallah.
Mutlulukla oturun..

çok neşeli çok güzel bir ev akşam akşam içim açıldı:)huzurla oturun

Kızlar hepinize begeniniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

Instagramdan ev ve mutfak görsellerimi paylaşacağım , yeni fikirler paylaşabileceğimiz bir sayfa açtım eklerseniz ordan da görüşebiliriz

INSTAGRAM : elifcaninevi

Merhaba

Aslında orası balkon mutfagımın balkonu ordada masam var süsledik orayı.Doğalgaz borusuna astık fenerleride :)

Salon tamda bugünlerde hayal ettiğim gibi...çift gümüşlük benimde düşüncemdi hem yer kaplamaz hemde kapaklardan çok fazla içi gözükmüyor yani vitrinvari bişey değil .taş duvarada bayıldım .yuvarlak masa da özellikle çocuk olduğunda hem tehlikesiz hemde az yer kaplıyo çok hoş.divan açılınca yatak rahat oluyomu eğer öyleyese misafir için güzel çözüm.divanlı oda aşırı renkli bana göre ben gece uyuyamazdım o odada sanırim ama birbiriyle uyum tam olmuş.mutfak dolaplarına antredeki dolaba ve o büyük çerçeveye bayıldım.bir eleştiri : mutfak tezgajhı çok kalabalık göz yorucu olmus .Evinizde güle güle oturun huzurla sağlıkla ...

OLMUŞDA OLMUŞŞ DEMEMİM SEBEBİ SENDE EVİNDE KIRMIZILAR KULLANMIŞSIN VE MUTFAK MUTFAĞIMLA HEMEN HEMEN AYNI ÇOK SEVİYORUM KIRMIZILARI SERPİŞTİRMEK EVEE TEKRAR GÜLE GÜLE OTUR..

Çok zevkli,çok güzel enerjisi olan bir ev olmuş.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Renkleri çok güzel kullanmışsınız.Renklerle oynamak risklidir,fazlası renge bulanmış gibi durur.Ama sizdeki tam kararında olmuş.

Çok güzel bir yuva olmuş. Sıcacık. Bende 3lü sehpanızı merak ettim cam mı veya şeffaf gibi bir malzeme mi nereden aldınız?
Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin.

solonunuz küçük olmasına rağman o kadar güzel döşemişsiniz ki harika bir şey olmuş hem de çok çok ferah mobilyalarınızın hepsi ikea mı,
bir de yatak odanızı merakla bekliyoruz

Mavi koltuk takimina bayildim koridordaki pembe detaylara bayildim mutfaktaki tezgahta olan mutfak aletlerine bayildim her şeyiylecçok güzel gule gule olur darisi biz bekarlarin basina :)

Çok güzel bir yuva olmuş. Sıcacık. Bende 3lü sehpanızı merak ettim cam mı veya şeffaf gibi bir malzeme mi nereden aldınız?
Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin.

Merhaba cnm öncelikle begenmene cok sevindim teşekkür ederim

Sehpanın üreticisi firma arkadaşım ordan evlenirken almıştım.Normalde dışarıya üretim yapan bir firma arkadaşım oldugu için ucuza aldım Malzemesi pleksi , dilersen sana da alabiliriz indirimli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…