Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

Bayıldım maşallah kırk bin kere, keyifle, sağlıkla oturun inşallah. Cıvıl cıvıl olmuş eviniz. Ben de koridordaki sehpayı merak ettim benim de öyle bir köşem var nasıl haretlendirsem orayı bilemiyorum. Aksesuarlarınız, renkler, detaylar hepsi birbirini tamamlamış. Gördüğüm en güzel evlerden biri.:nazar::nazar::nazar:

Bayıldım maşallah kırk bin kere, keyifle, sağlıkla oturun inşallah. Cıvıl cıvıl olmuş eviniz. Ben de koridordaki sehpayı merak ettim benim de öyle bir köşem var nasıl haretlendirsem orayı bilemiyorum. Aksesuarlarınız, renkler, detaylar hepsi birbirini tamamlamış. Gördüğüm en güzel evlerden biri.:nazar::nazar::nazar:

Merhaba

Öncelikle yorumunuz beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim.O sehpayı ikeadan aldım sizde ordan bulabilirsiniz 50 TL idi

canım bir sorum daha olacak yatak odanı yeni gördüm maşallah mükemmel orası da... makyaj masamın üstüne değişiklik istiyorum o yuvarlak küçük küçük şeyler sabun mu acaba? şık durmuş gerçekten :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah..Çok çok çok güzel..En sevdiğim tarz..Harika olmuş, cıvıl cıvıl.. :) Pozitif enerji hat safhada :) İnsan koşa koşa gelir, hiç çıkası gelmez bu evden :) Güle güle mutlulukla, huzurla en önemlisi sağlıkla oturun innnşallah :))

canım bir sorum daha olacak yatak odanı yeni gördüm maşallah mükemmel orası da... makyaj masamın üstüne değişiklik istiyorum o yuvarlak küçük küçük şeyler sabun mu acaba? şık durmuş gerçekten :)

Hayır :) onlar taş deniz kenarından toplamıştım oraya koyuverdim :)

bu ev bana yabanci gelmedi :KK45::KK49: benim IKEA esyalarimin cogu sendede var :KK15: harika degilmi
insanin icini aciyor
laciverti sende kullanmissin benim gibi :KK52:
güle güle otur cnm harika tabiki
countryyyy En Büyük TÜRKİYE:nazar:

ben de pek beğendim. mutfak tezgahı komnusunda bir arkadaş "kalabalık" demiş. ben de öyle düşündüm. ama sen rahatsan sorun da yok. gözüme sabunluk eksiğin çarptı. bu da benden sana hediye gelsin:) pembe içimden geldi. siyah falan olsa pek görünmezdi.
banyo+i%25C3%25A7in.jpg

ben de pek beğendim. mutfak tezgahı komnusunda bir arkadaş "kalabalık" demiş. ben de öyle düşündüm. ama sen rahatsan sorun da yok. gözüme sabunluk eksiğin çarptı. bu da benden sana hediye gelsin:) pembe içimden geldi. siyah falan olsa pek görünmezdi.
banyo+i%25C3%25A7in.jpg

Selam canım :)

Evet mutfagım dagınık ama öyle mutuyumki o haliyle normalde dolapllarıma sıgdırabilirim ama böle kalsın istiyorum

Sabunluk için teşekkür ederim :KK70:

eviniz bütünüyle çok şık güle güle oturun. yatak odası perdesini nerden aldınız.çok güzel duruyor?

X