Yanlışla tursil yedim ne yapmalıyım ?

Doktora gitseydiniz kaç saat olduki ....olsa bişey olurdu az miktarda ise olmaz ....nasıl olmuski bu konu fake ise komik değil malum yaptigimiz yazdigimiz şeyler zekamiz kadar ...........
Ya sabır niye fake olsun ? Üstünden 4 saat falan geçti sadece hafif baş dönmesi onun dışında hiç bir şey olmadı

Arkadaşlar selam bugün akrabalarımıza gittik tuz yerine yanlışla yemeği tursille yapmışlar (tursili tuz sanmislar) ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı ?
Geçmiş olsun:KK70: yemeğin içine bir kutu atmadılar ise bir kaşık eser miktarda deterjan seyreldiği için bir şey olacağını sanmam. Siz bolca su için😅🤣

Beyazlılar için olansa korkmayın bağırsaklara çok iyi geliyor
Ciddi mi
Uzmanlar yeni virüse karşı koruyucu olarak 6 ayda bir tursil öneriyor ama bir miktar da kireç çözücü eklenmeli
Desene kurt
Tursille tuz aynı yerde mi duruyormuş? Afiyet olsun içiniz tertemiz olmuştur. Nerden baksan saçma ya.
Yok bildiğin bir kutunun içinde tursil varmış tuz sanmışlar bembeyaz şu parçacıklar yok tuhaf bir durumdu şu ana kadar bir şey olmadı ama yazarken psikolojik mi bilmiyorum midem bulanmaya başladı

Geçmiş olsun:KK70: yemeğin içine bir kutu atmadılar ise bir kaşık eser miktarda deterjan seyreldiği için bir şey olacağını sanmam. Siz bolca su için😅🤣
Sağolun üstüne yoğurt yedim şu anlık pek bir şey yok gibi

Yeni bı tür türedi böyle kk ile dalga geçip nasıl yorumlar yapıyorlar diye yazıp çizen karmaya birakiyorum ben bu işi ....tez zamanda dert bulasiniz o dalga geçen suratı karma çarpar böyle ters düz evrene çağrı cümlelerin gücü var ..... dert ile dalga geçene dalga geçilecek hale düşecek dert gelsin ..... Kolay gelsin şimdiden eğer öyleyse tabi......🙏

Arkadaşlar selam bugün akrabalarımıza gittik tuz yerine yanlışla yemeği tursille yapmışlar (tursili tuz sanmislar) ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı ?
Acaba gılbeli falan mı bunlar 🤣 Bingölde bir aşiret var Gılbe aşireti. Onlara tursil diyor herkes. Sebebi de Gılbeli 2 genç tarlaya kilolarca tursil ekmişler. 🤣 Jandarma ne yapıyorsunuz diye sorunca da her şey çıkıyor tursil niye çıkmasın demişler.Sanırım olayın aslı da aslında jandarmaya yakalanınca tarlaya uyuşturucuları döküyorlar ve böyle bir yalan uyduruyorlar. O gün bugündür onlara tursil ailesi der herkes.🤣🤣

Yeni bı tür türedi böyle kk ile dalga geçip nasıl yorumlar yapıyorlar diye yazıp çizen karmaya birakiyorum ben bu işi ....tez zamanda dert bulasiniz o dalga geçen suratı karma çarpar böyle ters düz evrene çağrı cümlelerin gücü var ..... dert ile dalga geçene dalga geçilecek hale düşecek dert gelsin ..... Kolay gelsin şimdiden eğer öyleyse tabi......🙏
İlk önce bana beddua ettiniz sandım dedim ne oluyor durduk yere laf yiyorum wlxbslswlz tuhaf görmeniz normal ama Tuzla tursil aynıydı sadece tursil daha kalın parçacıklı bembeyaz

X