WBDLWBXLEBXKD doğru olabilirDETERJAN olan tursili TUZ sandıklarını söyledilerse herhangi bir hastanenin psikiyatri kliniğinde tedavi görmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
WBDLWBXLEBXKD doğru olabilirDETERJAN olan tursili TUZ sandıklarını söyledilerse herhangi bir hastanenin psikiyatri kliniğinde tedavi görmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Ya sabır niye fake olsun ? Üstünden 4 saat falan geçti sadece hafif baş dönmesi onun dışında hiç bir şey olmadıDoktora gitseydiniz kaç saat olduki ....olsa bişey olurdu az miktarda ise olmaz ....nasıl olmuski bu konu fake ise komik değil malum yaptigimiz yazdigimiz şeyler zekamiz kadar ...........
Ciddi mi rahatladım vallaBeyazlılar için olansa korkmayın bağırsaklara çok iyi geliyor
Ciddi miBeyazlılar için olansa korkmayın bağırsaklara çok iyi geliyor
Desene kurtardıkUzmanlar yeni virüse karşı koruyucu olarak 6 ayda bir tursil öneriyor ama bir miktar da kireç çözücü eklenmeli
Geçmiş olsun yemeğin içine bir kutu atmadılar ise bir kaşık eser miktarda deterjan seyreldiği için bir şey olacağını sanmam. Siz bolca su içinArkadaşlar selam bugün akrabalarımıza gittik tuz yerine yanlışla yemeği tursille yapmışlar (tursili tuz sanmislar) ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı ?
Ciddi miBeyazlılar için olansa korkmayın bağırsaklara çok iyi geliyor
Desene kurtUzmanlar yeni virüse karşı koruyucu olarak 6 ayda bir tursil öneriyor ama bir miktar da kireç çözücü eklenmeli
Yok bildiğin bir kutunun içinde tursil varmış tuz sanmışlar bembeyaz şu parçacıklar yok tuhaf bir durumdu şu ana kadar bir şey olmadı ama yazarken psikolojik mi bilmiyorum midem bulanmaya başladıTursille tuz aynı yerde mi duruyormuş? Afiyet olsun içiniz tertemiz olmuştur. Nerden baksan saçma ya.
Bence tencere yıkanırken kolaylık olsun demiş olabilirler yemek lekesi kolay çıkarTursille tuz aynı yerde mi duruyormuş? Afiyet olsun içiniz tertemiz olmuştur. Nerden baksan saçma ya.
Bol bol su için köpürdükce aticaksiniz.Ya sabır niye fake olsun ? Üstünden 4 saat falan geçti sadece hafif baş dönmesi onun dışında hiç bir şey olmadı
Sağolun üstüne yoğurt yedim şu anlık pek bir şey yok gibiGeçmiş olsun yemeğin içine bir kutu atmadılar ise bir kaşık eser miktarda deterjan seyreldiği için bir şey olacağını sanmam. Siz bolca su için
Köpürüyor mu korkmaya başladım valla üstüne yoğurt yedim o da iyi geliyor sanırsam:'')Bol bol su için köpürdükce aticaksiniz.
Acaba gılbeli falan mı bunlar Bingölde bir aşiret var Gılbe aşireti. Onlara tursil diyor herkes. Sebebi de Gılbeli 2 genç tarlaya kilolarca tursil ekmişler. Jandarma ne yapıyorsunuz diye sorunca da her şey çıkıyor tursil niye çıkmasın demişler.Sanırım olayın aslı da aslında jandarmaya yakalanınca tarlaya uyuşturucuları döküyorlar ve böyle bir yalan uyduruyorlar. O gün bugündür onlara tursil ailesi der herkes.Arkadaşlar selam bugün akrabalarımıza gittik tuz yerine yanlışla yemeği tursille yapmışlar (tursili tuz sanmislar) ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı ?
Hayır ama yaşlı olduğu için karıştırmış olabilir yani gittikçe koku duyuları köreliyorPişerken zaten etrafa kokusu yayılmıştır ya bu ne saçmalık. yemeği evin 5 yaşındaki hanımı mı yaptı?
Su icip köpük köpük atin bol bol. Cok köpürürse, elinize kuduz degilim yazili bi pankart alip hastaneye gidin.Köpürüyor mu korkmaya başladım valla üstüne yoğurt yedim o da iyi geliyor sanırsam:'')
Konu fake. Etkileşim için yapmayın böyle şeylerArkadaşlar selam bugün akrabalarımıza gittik tuz yerine yanlışla yemeği tursille yapmışlar (tursili tuz sanmislar) ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı ?
İlk önce bana beddua ettiniz sandım dedim ne oluyor durduk yere laf yiyorum wlxbslswlz tuhaf görmeniz normal ama Tuzla tursil aynıydı sadece tursil daha kalın parçacıklı bembeyazYeni bı tür türedi böyle kk ile dalga geçip nasıl yorumlar yapıyorlar diye yazıp çizen karmaya birakiyorum ben bu işi ....tez zamanda dert bulasiniz o dalga geçen suratı karma çarpar böyle ters düz evrene çağrı cümlelerin gücü var ..... dert ile dalga geçene dalga geçilecek hale düşecek dert gelsin ..... Kolay gelsin şimdiden eğer öyleyse tabi......
Tamam kanki fake olsun sizde yeni mi türediniz valla aglicam artıkKonu fake. Etkileşim için yapmayın böyle şeyler