Adet günü gebelik testii

Ben test yaptığım akşamı acile gidip kan verdim değerim 136 çıktı 2 gün sonra sağlık ocağında vrdim 265 çıktı bugünde kadın doğıma gittim 600 çıktı haftaya tekrar gidicem. Eğer silik çizgi çıktıysa bi kan verin

Arkadaşlar merhaba
3 aydır eşimle çocuk düşünüyoruz. Bugün adet olmak gerekiyordu ve olmadı. Düzenlidir adetlerim gününde veya iki gün önceden olurum. Dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım anında hemen ikinci oluştu sonra belki bozuktur diye ikinciyi yaptım yine silik çizgi çıktı. Sizce gebelik varmdıır? İlk çocuk olucak biraz heyecan biraz tecrübesizlik var 🫣 Bilgilerinizi bekliyorumm🥹
Hamilesin 🥰🥰Darısı başıma inşallah 🙏

Arkadaşlar merhaba
3 aydır eşimle çocuk düşünüyoruz. Bugün adet olmak gerekiyordu ve olmadı. Düzenlidir adetlerim gününde veya iki gün önceden olurum. Dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım anında hemen ikinci oluştu sonra belki bozuktur diye ikinciyi yaptım yine silik çizgi çıktı. Sizce gebelik varmdıır? İlk çocuk olucak biraz heyecan biraz tecrübesizlik var 🫣 Bilgilerinizi bekliyorumm🥹
Belirtilerin var mıydı varsa neler di

Aslında pek belirtim yoktu adetle hemen hemen aynı oluyo belirtiler. Sadece karnımda gaz sıkışması oluyodu ve son zamanlarda sık idrara çıkmaya başlamıştım.

Back
X