Yanlışım var mı

Bence baban istemeden de olsa çok hayırlı bi işe vesile olmuş, ayrılmanıza. Her şeye rağmen şu pisliğe dönüp evlenirsen bundan sonra yaşayacağın bütün sıkıntıları haketmiş olursun. Kendini yakarsın haberin olsun.

ne kadar aciz ezik güçsüz silik bir adammış
g.tü yememiş ailenizi ikna etmeye bu kız nasılsa bana çok aşık sonra bir şekilde barışırız içimdeki zehri atayım demiş
bol bol şükredin üzüntünüz hafifleyince şimdi çok zor tabi anlıyorum

çok değil bikaç ay sonra ohh be diyeceksiniz
imkanınız varsa terapi alın derim

Artık yolunuza bakın yaşanan yaşandı bitti eskiye takılmayın adı üstünde eski sevgili adam olsaydı eski olmazdı. Siz bu durumu nasıl atlatıcınıza odaklanın. Ünv mevzunusunuz işinizde vardır aileniz size karışmıyorsa ( aşırı tutucu ailem yazmışınız ona nazaran karışmıyorsa diyorum ) Gidin bir seyahate kafanızı dinleyin kafanızı dağıtın sosyalleşin hayatınızı aktif geçirin. Daha çok gençsiniz Siz kendinizi kapatmadığınız sürece zamanla karşınıza çok daha iyileri muhakkak çıkacaktır Tabi bundan sonra Kimse için gereğinden fazla mücadele etmeyin yanınızda yürümek isteyen bir şekilde yolunu bulur sizinle yürür. Umarım biran önce atlatırsınız bu durumu

Allah kurtarmış

Babanız ne kadar haklıymış gidin adamın elini ayağını öpün. Bu pisliğin gerçek yüzünü anlamış adam ne kadar mübarek insanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…