D Duygu1908 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2016 1.309 323 123 29 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Duygu1908 #21 Parolaben .!.: O modeli bilmiyorum ama bende de bosch ankastre fırın var. Hiç iyi pişirmiyor.. Altı çok yavaş kalıyor. Hamurişi çöküyor. Ama şans işi biraz beyaz eşya Genişletmek için tıkla... Evet biraz şans bnm annemdede bosh olduğu icin aldım bende özelliği kullananlar var mı diye merak ettim acıkcası :) iyi çıkar inş şansıma
Parolaben .!.: O modeli bilmiyorum ama bende de bosch ankastre fırın var. Hiç iyi pişirmiyor.. Altı çok yavaş kalıyor. Hamurişi çöküyor. Ama şans işi biraz beyaz eşya Genişletmek için tıkla... Evet biraz şans bnm annemdede bosh olduğu icin aldım bende özelliği kullananlar var mı diye merak ettim acıkcası :) iyi çıkar inş şansıma
Jawlensky Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 4 Eylül 2018 18.764 72.076 598 29 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Duygu1908 #22 Duygu1908 .!.: Evet biraz şans bnm annemdede bosh olduğu icin aldım bende özelliği kullananlar var mı diye merak ettim acıkcası :) iyi çıkar inş şansıma Genişletmek için tıkla... aynen oyle arkadasim cok memnun ben pek memnun değildim. İnşaallah seninki guzel cikar güle güle kullanirsin
Duygu1908 .!.: Evet biraz şans bnm annemdede bosh olduğu icin aldım bende özelliği kullananlar var mı diye merak ettim acıkcası :) iyi çıkar inş şansıma Genişletmek için tıkla... aynen oyle arkadasim cok memnun ben pek memnun değildim. İnşaallah seninki guzel cikar güle güle kullanirsin
D Duygu1908 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2016 1.309 323 123 29 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Duygu1908 #23 Kizim ve ben .!.: aynen oyle arkadasim cok memnun ben pek memnun değildim. İnşaallah seninki guzel cikar güle güle kullanirsin Genişletmek için tıkla... Tşkkürler cnm inş uzun müddet kullanırım
Kizim ve ben .!.: aynen oyle arkadasim cok memnun ben pek memnun değildim. İnşaallah seninki guzel cikar güle güle kullanirsin Genişletmek için tıkla... Tşkkürler cnm inş uzun müddet kullanırım