Yanlış mı tercih yaptım ??

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
kızlar iyi akşamlar beyaz eşyamı Bosch marka aldık fırınımın eco clean özelliği var kendi kendini temizliyormuş bu fırını kullanan yada bilgisi olan var mı memnun kalırmıyım ucuzda bişey değil biliyorsunuz benim icin önemli kullanmadığım icin değiştirebilirim ama yanlış bir karar vermem istemiyorum

Boschun farklı bir firinini kullanıyorum ama konuya yorum gelsin diye güncelleyim dedim Memnun kalırsınız bence,bendeki tüm elektronikler o markanın memnunum.Sadece dikey supurgesinden kaçın,cok arıza çıkarıyor

Kendi kendini temizleme olayi yalan. Sadece hava ufluyor yine bezi alip sileceksin tatlim. Valla benim de bosch vardi iyi pisirmedi arkadaşınki iyiydi.
Sans isi.

Kendi kendini temizleme olayi yalan. Sadece hava ufluyor yine bezi alip sileceksin tatlim. Valla benim de bosch vardi iyi pisirmedi arkadaşınki iyiydi.
Sans isi.
Bez deydirmek yasak çünkü bez leke yapıyor ızgara modunda 40 dkka çalıştırmak gerekiyomuş yağları yakarak temizlediği icin

Bende hepsini bosch aldım bu modelide çok övdüler bizde alalım dedik :))) inş hata yapmamışızdır

Evet dik süpürge eltimin vardı kaç yıl önce dünya paraya aldı hemen bozuldu

Evet dik süpürge eltimin vardı kaç yıl önce dünya paraya aldı hemen bozuldu
Ben de çıkar çıkmaz almistim,yeni üründü diye kullnici yorumu da bulamadim.Biraz kullandım ortadan ayrıldı,sıfırıyla değiştiler.O da aynısı oldu ve şarjı 60dk vadetmelerine rağmen yarim saatte bitiyor.Esim geçen gün götürdü 800tl ye tamir ediliyormuş. Suanlik idâre ediyorum o paraya tamir ettirmem

Bez deydirmek yasak çünkü bez leke yapıyor ızgara modunda 40 dkka çalıştırmak gerekiyomuş yağları yakarak temizlediği icin
Temizlemek için 40 dk daha calistirmaktansa, daha uygun normal bir modelini alip soğumadan nemli bezle silmek daha mantıklı geldi şimdi. Tabi suanki fiyat frklarini bilmiyorum,cok fark varsa diye diyorum

Tabanda biriken külleri topluyorsun bez yardımıyla tabanının malzemesi farklı

Bez değdirmek yasak demişsiniz ya onuniçin dedim
Ayrıca forumlarda var kullananlar 1,5 saatte temizliyomuş yaktığı elektrik temizlemeyi kendi yapmasına değecwk bişey değil

Fırında yemek çok pişiririm enaz haftada 1 çakıştırmam gerek akıl işi değil

Siz kek börek nadiren fırında yemek yapacaksanızda pahalılığını karşılamaz

Ay bilemedim değiştirsemmi gelmeden ((

yoo bosch cok iyi markadir.hem baska urunlrrde de var o ozellik anneminki profilo anneminki de oyle ve mis gibi pisiriyor. Bosch cok iyi. Ben simdi ankastre kullaniyorum maddiyatim yoktu bosch alamadim yoksa alirdim

Fırını güzel temizliyormu peki özellik annenizinki nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…