- 7 Mayıs 2021
- 274
- 269
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sevgilisini sizinle aldatıyorBen sevgilisi bile değilim :) keşke benden bahsetse :)
Yazmak istediğim şeyin kibar versiyonuSizin için sorun muydu ki hayatınıza giren insanların nişanlı vs. olması?
Ben 5. Maddeyi eklemek isterdim ama çok pis lincler benievet oyle hobileri var kendisinin.
1-bakire olmadigini her yerde anlatmak ve ovunmek.
2-evli adamlarla yatmak.
3-evli adamla yattigini dalga konusu yapip her yerde anlatmak.
4-adamin karisi arayinca tek tek evinin surasinda su burasinda bu vardi kocan benimle beraber oldu diye kadini cildirtmak.
baslica hobileri bunlardir bu uyenin. unuttugum varsa ekleyiniz.![]()
Sizin için sorun muydu ki hayatınıza giren insanların nişanlı vs. olması?
Bu kızla eşim birlikte olmuşlarmıdır?
Soru arkadaşımın sorusu ben evli değilim. 1 buçuk senelik evliyim bir şey öğrendim eşim bana çok iyi beni çok sever kendisi 29 yaşında bir öğretmen kuruma gelen stajyer ben annemdeyken bize gelmiş komşu yeni ağzından kaçırdı eşimin üstüne çok gittim kahve içmeye geldi arkadaşız kızla dedi kızı...www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm
Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak...www.kadinlarkulubu.com
niye kocasiyla yattigin kadinin agzindan konu aciyorsun ki? disaridan nasil gorundugunu duymak icin mi?
simdi iki gun sonra da “kizlar arkadasimin sorusu, nisanlisinin onu aldattigindan suphelenmis” diye mi soracaksin?
Tosun bir iki maddede sen ekle allah aşkınaYazmak istediğim şeyin kibar versiyonu
Ben 5. Maddeyi eklemek isterdim ama çok pis lincler beniiçinde 11 sayısı geçiyor
![]()
Ablacım bı insanın aldatıp aldatmayacagini bilemezsin eyvallah ama tanıdığın bı insanın evli olup olmadığını da bilirsin herhalde .Tanımadığımı kim söyledi , sosyal medya kullanmıyorsa ne yapabilirim?
Vallaha miHayır tüm bunlar bir yana ne ara uzman çocuk gelişimci oldunuz acaba??
o konusu gozumden kacmis benim ya sagolsunGelişine vuruyorsun hee![]()
evet oyle hobileri var kendisinin.
1-bakire olmadigini her yerde anlatmak ve ovunmek.
2-evli adamlarla yatmak.
3-evli adamla yattigini dalga konusu yapip her yerde anlatmak.
4-adamin karisi arayinca tek tek evinin surasinda su burasinda bu vardi kocan benimle beraber oldu diye kadini cildirtmak.
baslica hobileri bunlardir bu uyenin. unuttugum varsa ekleyiniz.![]()
Gergin olmamak için medeni duruma bakmadan sevişiyor ne yapsıno konusu gozumden kacmis benim ya sagolsuncilek.yagmuru taa o zaman ifsalamis
ama nick degistirdikce unutuyoruz saniyor galiba. ilk gunku gibi aklima hey gidi tirsi28 bana “sen sevisemedigin icin gerginsin, ben bakire degilim istedigimle sevisirim” demisti.inanmistik o zaman yani sevistigini kanitlamak icin bu kadar detay bilmemize gerek yoktu da napalim artik hahahsjshs
seviştiğini öyle çok söylemek ve yaymak istiyordu ki 11 kişiyle beraber oldum bir günde diyordu. Artık ciddi mi yoksa övünmek için mi bilmiyorumTosun bir iki maddede sen ekle allah aşkına![]()
Etiketinde öyle yazıyorVallaha miuzman bide heee