Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben 2 gündür flörtümle kalıyorum 10 senedir tanıdığım ama 1 senedir duygusallık içinde olduğum birisi. Farklı şehirde o burda işim vardı geldim. Bugün duşa girdim öğlen çıktım saçımı kurutuyorum oda balkonda kankasıyla konuşuyor tam emin değilim ama sanki kankasına “bana borcun vardı biliyorsun nişanlanıyorum” dedi ama emin değilim daha sonra gelen cevaba “hatunun ailesi…” daha duyamadım ama gördü duştan çıktığımı ve hala konuşmaya devam etti. Kafam karmakarışık sonra ben uyudum 3 saat olmuş oda gelmiş yanıma uyuyor şu an ama kafayı yemek üzereyim beni görüp bu kadar rahat konuşamaz acaba kuruntu mu yapıyorum sabah bir arkadaşı nişanlandı onu bana anlatıyordu ama bilmiyorum telefonu kapatıp geldi bana sarıldı ben uyurken. Bende karşılık vermedim sizce bunu nasıl sormalıyım ona?
Siz sorucamsınız o da size hee evet mi diyecek?? Bence siz kendiniz araştırın telefon vs bakmaya çalışın hareketlerinden eleverir direkt sormak bence doğru cvp vermez

konu sahibi ben onun sevgilisi bile değilim dedi.
o zaman adam gerçekten nişanlı olabilir.
iğrenç değil mi ya nişanlı ama evinde 2 gündür başka bir kadınla kalıyor. böyleleri hiç evlenmesin, bekar kalsın istediği gibi yaşasın hayatını bu ne arkadaş.
Zaten yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi ile aralarında fb ‘ liğe dayanan bir ilişki vardı.

yani adam gerçekten de nişanlı olabilir😱😱

Merhaba ben 2 gündür flörtümle kalıyorum 10 senedir tanıdığım ama 1 senedir duygusallık içinde olduğum birisi. Farklı şehirde o burda işim vardı geldim. Bugün duşa girdim öğlen çıktım saçımı kurutuyorum oda balkonda kankasıyla konuşuyor tam emin değilim ama sanki kankasına “bana borcun vardı biliyorsun nişanlanıyorum” dedi ama emin değilim daha sonra gelen cevaba “hatunun ailesi…” daha duyamadım ama gördü duştan çıktığımı ve hala konuşmaya devam etti. Kafam karmakarışık sonra ben uyudum 3 saat olmuş oda gelmiş yanıma uyuyor şu an ama kafayı yemek üzereyim beni görüp bu kadar rahat konuşamaz acaba kuruntu mu yapıyorum sabah bir arkadaşı nişanlandı onu bana anlatıyordu ama bilmiyorum telefonu kapatıp geldi bana sarıldı ben uyurken. Bende karşılık vermedim sizce bunu nasıl sormalıyım ona?
Borcunu ödesin diye sallamış olabilir.

Zaten yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi ile aralarında fb ‘ liğe dayanan bir ilişki vardı.

Nişanlı birinin biri ile fb olması ne kadar doğru?

konu sahibi ben onun sevgilisi bile değilim dedi.
o zaman adam gerçekten nişanlı olabilir.
iğrenç değil mi ya nişanlı ama evinde 2 gündür başka bir kadınla kalıyor. böyleleri hiç evlenmesin, bekar kalsın istediği gibi yaşasın hayatını bu ne arkadaş.
Kız tırsi'ymis zaten. İsim değiştirince tanıyamadım...
(Ben dahil) genelde insanlar birbirinin aynı ilişkiler yaşayıp duruyor. O yüzden onun bulduğu insan yine diğerleri gibi evli-nisanli-ciddi ilişkili biri olabilir. Çünkü öylelerini cekiyor

evet kuvvetle muhtemel nişanlı sahiden.

fb ilişkilerinde problem olan şey hep aynı: kadın erkeğe aşık olur. fb de olsa. olur. bizim kadınlarımız oluyor.
erkekler ne güzel fb olarak kalabiliyorlar. kadınlarımız kalamıyor. halbuki kalsa dert etmez yani kafayı meşgul etmeye ne gerek var nişanlı mı evli mi vs

bu hikayede de hanım kızımız fb'sinden hayatımın aşkı diye bahsetmekte.

bu arada bunu fb ilişkileri güzeldir manasında demiyorum, gözlemim bu yönde sadece (linç gelmesin :D )

Bence sormayın kendisine. Üstte de denildiği gibi eğer nişanlıysa size söylemez ki bunu. Ayrıca beni gördüğü halde telefonla konuşmaya devam etti demişsiniz ama apar topar telefonu kapasa yanlış bir şey olduğu anlaşılırdı, söylediği şeyi duymadığınızı varsayarak konuşmaya devam etmiş olabilir eğer nişanlıysa. Nasıl yaparsınız bilmem ama kendiniz öğrenmeye çalışın

evet kuvvetle muhtemel nişanlı sahiden.

fb ilişkilerinde problem olan şey hep aynı: kadın erkeğe aşık olur. fb de olsa. olur. bizim kadınlarımız oluyor.
erkekler ne güzel fb olarak kalabiliyorlar. kadınlarımız kalamıyor. halbuki kalsa dert etmez yani kafayı meşgul etmeye ne gerek var nişanlı mı evli mi vs

bu hikayede de hanım kızımız fb'sinden hayatımın aşkı diye bahsetmekte.

bu arada bunu fb ilişkileri güzeldir manasında demiyorum, gözlemim bu yönde sadece (linç gelmesin :KK70: )
Kadınlar fiziksel, tensel yakınlık kurunca duygusal olarak bağlanmaya meyilli oluyor. Konu sahibinin durumu da bu bence

nişanlı ve profesyonel yalancı🤷🏻‍♀️

Kadınlar fiziksel, tensel yakınlık kurunca duygusal olarak bağlanmaya meyilli oluyor. Konu sahibinin durumu da bu bence
evet mesela bu yüzden hiç fb yapmadım.
samimi söylüyorum gerçekten cinsel yalnızlık çektiğim çok dönemlerim oldu ama iş başka yere gider uğraşamam, saçma sapan üzülmek istemiyorum diyerek yapmadım, uzak durdum.
fb niyetinde erkek bulmak çok kolay çünkü.
sonra kendimle uğraşmam çok zor.

yalnız aynı şehirde olmayan fb zor olur. fb'nin amacı elini attığın an bulacaksın hazır ve nazır :KK70:

evet mesela bu yüzden hiç fb yapmadım.
samimi söylüyorum gerçekten cinsel yalnızlık çektiğim çok dönemlerim oldu ama iş başka yere gider uğraşamam, saçma sapan üzülmek istemiyorum diyerek yapmadım, uzak durdum.
fb niyetinde erkek bulmak çok kolay çünkü.
sonra kendimle uğraşmam çok zor.

yalnız aynı şehirde olmayan fb zor olur. fb'nin amacı elini attığın an bulacaksın hazır ve nazır :KK70:
Kadınlar zaten görüntü, hal , tavır olarak çekici bulmadığı biriyle fb de olmuyor. E beğendiği biriyle tensel yakınlık kurunca aşık da oluyor. Erkekler öyle mi nefes alsın yeter onlara 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back