Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna çok üzüldüm.
Ben yetişkin biri olduğunu düşünmüştüm. Dilerim ailesi durumun farkına varır.
Çocuk olup burada yakalanan bb vardı ama o da kendini norveçli sevgili, güzel okullarla hayal etmişti mesela. İnsan kendine hayal dünyası kursa dahi bunu mu kurar ya. Yazık. Fb, kons, pavyon, evli erkekler, aynı günde sayıca çok erkek. Çok üzüldüm ya.

Çocukken insanın hayali kons olmak, evli erkeklerle yatmak, günde onbir kere sevişmek olmamalı ya. Yazık. Allah akıl fikir versin.
Belki dikkat çekmeyen isteyen, ilgi görmek isteyen bir çocuktur. Ilgi göreyim de iyi yönden veya kötü yönden fark etmez diyordur. Buralarda arıyordur ileride başka yerlerde arayabilir. Gerçekten çocuksa bu üyeye ulaşılması gerektiğini düşünüyorum. Kaç yaşında acaba yaşını söylemek ifsaya girmez keşke biri söylese.

11 diyince aklıma bir ikiz kuleler gelirdi (kimilerinin yaşı yetmeyebilir gerçi) bir de artık sen geleceksin. Gerçi bir de stranger thingsdeki eleven var. Melissa p gibi kadınsın, 11 taneyi dizip ayakta kalmak enerji ister gençlik ister. Önlem almazsan eğer gençliğin heba olabilir.
HPV AŞISI ÖNEMLİDİR (kamu spotu)

Yazmak istediğim şeyin kibar versiyonu

Ben 5. Maddeyi eklemek isterdim ama çok pis lincler beni içinde 11 sayısı geçiyor
Benim bildiğim içinde 11 sayısı geçen tek konu Sehid’inki. 11 tane fake hesabı vardı kadının. Bunun 11 hikayesi neymiş

konu sahibi son durum nedir? Nişanlı mıymıs ne açıklama yaptı konu dışında cevap verme uzamasın hiç bu denli üzerine gelinmesini anlamadım merakla bekliyorum gelişmeleri valla akşamdan beri

Ben de. Hem yaşından büyük cinsel bilgilerinin olması hem de sistematik bir şekilde yalan söylemesi çok tehlikeli.

Yok 20-21 falan vardır. Öyle kanunen çocuk değil.

Flörtünle kalmak ne yawww ? Adı üzerinde flört yani tanıma dönemi . Madem flörtsünüz adam sizden nişanlım diye bahsetmeyecektir herhalde ... ayrıca iki gün boyunca beraber kaldığın erkeğin nişanlı olup olmadığını da anlayabilirsin nihayetinde . Bence bu hikayede eksik bişeyler var gibi

Mune aradi kazana whatsapptan yazdım diyor konu sahibi. Anlayamadım açıkçası durumu ben. Fake mi gerçek mi

Mune aradi kazana whatsapptan yazdım diyor konu sahibi. Anlayamadım açıkçası durumu ben. Fake mi gerçek mi
Bu yaşta öğretmen olamayacağı gerçek. Hele öğretmenim diye yazalı baya olmuş şimdi yazsa erken başlamış bitirmiş derdik ama yani araya serpiştirilmiş yalanlar olduğu kesin ama olayın özünü bilemiyorum

Yönetim sadece telefonla kadın olup olmadığını teyit edebiliyor. Hayal dünyasına nasıl müdahale etsin ki? E bu üye kadın o konuda sorun yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…