Benim zerre umrumda değil, fakat hamam gibi oldu neyse kazene whatsaptan yazdımDeşifre olmanıza üzüldüm. Bence konu kapansın.
Çocukken insanın hayali kons olmak, evli erkeklerle yatmak, günde onbir kere sevişmek olmamalı ya. Yazık. Allah akıl fikir versin.Öğretmen de değil, kons da değil. Küçücük çocuk
Anliyorum..bazen elden bir sey gelmiyor maalesef...Ben bu üyeye tam olarak böyle bir yorum yapmıştım. Umrunda değildi ve aksine benimle kavga yarattı
Buna çok üzüldüm.Öğretmen de değil, kons da değil. Küçücük çocuk
Ya ne yapsın ablası ek iş olarak limon mu sataydıE konsluk yapıyorsan konu sahibi, stajerken evli öğretmenle nasıl seviştin? Bi öğretmen bir kons mu oluyorsun?
Çocuk olup burada yakalanan bb vardı ama o da kendini norveçli sevgili, güzel okullarla hayal etmişti mesela. İnsan kendine hayal dünyası kursa dahi bunu mu kurar ya. Yazık. Fb, kons, pavyon, evli erkekler, aynı günde sayıca çok erkek. Çok üzüldüm ya.Buna çok üzüldüm.
Ben yetişkin biri olduğunu düşünmüştüm. Dilerim ailesi durumun farkına varır.
Belki dikkat çekmeyen isteyen, ilgi görmek isteyen bir çocuktur. Ilgi göreyim de iyi yönden veya kötü yönden fark etmez diyordur. Buralarda arıyordur ileride başka yerlerde arayabilir. Gerçekten çocuksa bu üyeye ulaşılması gerektiğini düşünüyorum. Kaç yaşında acaba yaşını söylemek ifsaya girmez keşke biri söylese.Çocukken insanın hayali kons olmak, evli erkeklerle yatmak, günde onbir kere sevişmek olmamalı ya. Yazık. Allah akıl fikir versin.
Benim bildiğim içinde 11 sayısı geçen tek konu Sehid’inki. 11 tane fake hesabı vardı kadının. Bunun 11 hikayesi neymişYazmak istediğim şeyin kibar versiyonu
Ben 5. Maddeyi eklemek isterdim ama çok pis lincler beniiçinde 11 sayısı geçiyor
Ben de. Hem yaşından büyük cinsel bilgilerinin olması hem de sistematik bir şekilde yalan söylemesi çok tehlikeli.Çocuk olup burada yakalanan bb vardı ama o da kendini norveçli sevgili, güzel okullarla hayal etmişti mesela. İnsan kendine hayal dünyası kursa dahi bunu mu kurar ya. Yazık. Fb, kons, pavyon, evli erkekler, aynı günde sayıca çok erkek. Çok üzüldüm ya.
Yok 20-21 falan vardır. Öyle kanunen çocuk değil.Belki dikkat çekmeyen isteyen, ilgi görmek isteyen bir çocuktur. Ilgi göreyim de iyi yönden veya kötü yönden fark etmez diyordur. Buralarda arıyordur ileride başka yerlerde arayabilir. Gerçekten çocuksa bu üyeye ulaşılması gerektiğini düşünüyorum. Kaç yaşında acaba yaşını söylemek ifsaya girmez keşke biri söylese.
ben 19-20 taş çatlasın 21 diye biliyorum....Kaç yaşında acaba
Mune aradi kazana whatsapptan yazdım diyor konu sahibi. Anlayamadım açıkçası durumu ben. Fake mi gerçek miBelki dikkat çekmeyen isteyen, ilgi görmek isteyen bir çocuktur. Ilgi göreyim de iyi yönden veya kötü yönden fark etmez diyordur. Buralarda arıyordur ileride başka yerlerde arayabilir. Gerçekten çocuksa bu üyeye ulaşılması gerektiğini düşünüyorum. Kaç yaşında acaba yaşını söylemek ifsaya girmez keşke biri söylese.
Ben 18 yaş altı diye düşünmüştüm. Yine de üzücüYok 20-21 falan vardır. Öyle kanunen çocuk değil.
Yok 20-21 falan vardır. Öyle kanunen çocuk değil.
Bu yaşta öğretmen olamayacağı gerçek. Hele öğretmenim diye yazalı baya olmuş şimdi yazsa erken başlamış bitirmiş derdik ama yani araya serpiştirilmiş yalanlar olduğu kesin ama olayın özünü bilemiyorumMune aradi kazana whatsapptan yazdım diyor konu sahibi. Anlayamadım açıkçası durumu ben. Fake mi gerçek mi
Yönetim sadece telefonla kadın olup olmadığını teyit edebiliyor. Hayal dünyasına nasıl müdahale etsin ki? E bu üye kadın o konuda sorun yok.Mune aradi kazana whatsapptan yazdım diyor konu sahibi. Anlayamadım açıkçası durumu ben. Fake mi gerçek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?