sadece cinsellik için görüşmek demek. Bitince de herkes yolunaGeliinnn gelin. Sildim mesajları belki dolmuştur diye. Yanaş bakalım yamacıma :)
nası ya ben bunu kaçırdımMuhtemelen grupturen sevdiğim ama yassahhh
yalnız siz kons olduğunuzu saklarken onun nişanlı olup olmadığını merak ediyorsunuz. Gerçi daha nişanlanmamış. Ama bunu bilmeye hakkı var.Konslar sadece masaya oturuyor , seks işçisi değillerayrıca o bilmiyor zaten kons olduğumu. Seni zerre bağlamaz
Buna benzer bir tavırla yaklaştığım zaman enayi gibi 3 kuruşa çalışmaktansa böyle yaşarım demişti. Ben bu mesleği yapan insanlara da saygı duyuyorum. Herkes hayatı aynı şekilde idame etmeyebilir. Ama bunu bile isteye birinin seçmesi çok garip geliyor. Bugün bu konuda fake olduğuna kanaat getirdim artık zaten.@matrusqa canım bak ben sana çok samimi yazıyorum şu an.
benden yaşça küçüksün,bir abla olarak söylüyorum sana bunları.
lütfen lütfen,biraz öz eleştiri yap,makul davran. bu kadar öfkeli olma.
hayatınla ilgili uzun vadeli,kalıcı,ayakları yere basan planlar yap.
bak kaybolur gidersin eğer bu şekilde devam edersen...
bilmiyorum ben cidden üzüldüm ya...
Fake. Herkese ayrı telden yorum yapmış. Gerçi fake olması beni mutlu eder. Bir kadına bu hayatı bu düşünceleri yakıştıramıyorum.E konsluk yapıyorsan konu sahibi, stajerken evli öğretmenle nasıl seviştin? Bi öğretmen bir kons mu oluyorsun?
ben kons'luk yaptığı için demedim bunu. genel anlamda konularına hakimim onun. çok fikir uçuşması yaşıyor,çok ani ve fevri kararlar veriyor ve bence şu anda hayal dünyasında yaşıyor.Buna benzer bir tavırla yaklaştığım zaman enayi gibi 3 kuruşa çalışmaktansa böyle yaşarım demişti. Ben bu mesleği yapan insanlara da saygı duyuyorum. Herkes hayatı aynı şekilde idame etmeyebilir. Ama bunu bile isteye birinin seçmesi çok garip geliyor. Bugün bu konuda fake olduğuna kanaat getirdim artık zaten.
Kaybolup gidecek tabii..@matrusqa canım bak ben sana çok samimi yazıyorum şu an.
benden yaşça küçüksün,bir abla olarak söylüyorum sana bunları.
lütfen lütfen,biraz öz eleştiri yap,makul davran. bu kadar öfkeli olma.
hayatınla ilgili uzun vadeli,kalıcı,ayakları yere basan planlar yap.
bak kaybolur gidersin eğer bu şekilde devam edersen...
bilmiyorum ben cidden üzüldüm ya...
Ne sandın ama evliyim bebeyimTöbe töbe yareppim Allam töbeee.
Hayal dünyasında oluyor işte ben neler neler oluyorum bir bilsenE konsluk yapıyorsan konu sahibi, stajerken evli öğretmenle nasıl seviştin? Bi öğretmen bir kons mu oluyorsun?
Bu yüzden de fake olduğunu düşünüyoruz. Belki burayı kullanıp eğlenen bir ergen.ben kons'luk yaptığı için demedim bunu. genel anlamda konularına hakimim onun. çok fikir uçuşması yaşıyor,çok ani ve fevri kararlar veriyor ve bence şu anda hayal dünyasında yaşıyor.
ileride pişman olmaması için bir şeyler yapsın istiyorum....
Alakasızca şey de dedi mi: Sana ne be benim inancımdan!!!11! asdfghj
Yarın gelip "arkadaşımın nişanlısı fakbadi mi dedi" diye konu açar. Herkes hazır olsun
O zaman sana bir şarkı armağan etmek zorundayım.Ne sandın ama evliyim bebeyim
Ayric fb fake badi yanlıs biliyonuz
Öğretmen de değil, kons da değil. Küçücük çocukE konsluk yapıyorsan konu sahibi, stajerken evli öğretmenle nasıl seviştin? Bi öğretmen bir kons mu oluyorsun?
Ben bu üyeye tam olarak böyle bir yorum yapmıştım. Umrunda değildi ve aksine benimle kavga yarattıKaybolup gidecek tabii..
Gormuyor muyuz televizyonda?
Rahat hayat ugruna dustukleri yollarda katledilen kadinlari..
Isi gelince canim cicim olup parasini yediren erkekler kafalari atti mi yakip , ustune benzin dokerler..
Cunku bu hayat boyle acimasiz.
Cidden üzüldüm uyeye eger gercekse..
Cunku bu tarz yasantilarin sonu iyi bitmiyor.
2+2=4 kadar kesin.
Insallah hayal urunudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?