- 11 Aralık 2018
- 40.711
- 253.071
- 598
E mune telefonda konuşup neyi teyit edebilir ki kadın olması dışında?Mune benle telefonda görüştü dedi ama
11 kişi yalamış okudum
Kafa kağıdıyla diplomasını göstermiştir belkim ne kıskançsın KudrA ya.E mune telefonda konuşup neyi teyit edebilir ki kadın olması dışında?
Tamam ondandır o zamanValla yeni uyandım
Minnoş kalbim çıtYa burada insanlar inanır da kırılır mı, ne bileyim bir tutam grup mu diye sorgular da heyecanlanır, sonra gerçekler ortaya çıkınca yüreği mi burkulur filan hiç düşünmüyorlar ya.
FB nedir ben bilmiyorumevet mesela bu yüzden hiç fb yapmadım.
samimi söylüyorum gerçekten cinsel yalnızlık çektiğim çok dönemlerim oldu ama iş başka yere gider uğraşamam, saçma sapan üzülmek istemiyorum diyerek yapmadım, uzak durdum.
fb niyetinde erkek bulmak çok kolay çünkü.
sonra kendimle uğraşmam çok zor.
yalnız aynı şehirde olmayan fb zor olur. fb'nin amacı elini attığın an bulacaksın hazır ve nazır
Yatak arkadaşı.sevişmelik takılmalıkFB nedir ben bilmiyorum
Ben de bilmiyordum. Burdaki kızlar fb deyince fenerbahce taraftarlığı filan sanıyordum.FB nedir ben bilmiyorum
Umrunda degil ki?Konuyu dün akşam saat 5 gibi açmışsın. Hala adama sormadın mı? Hiç merak da mı etmiyon?
Konu sahibinin sana vereceği cevabı ben yazayim: SANANE ahahahahahKonuyu dün akşam saat 5 gibi açmışsın. Hala adama sormadın mı? Hiç merak da mı etmiyon?
Öyle bir adam var mı ki?Konuyu dün akşam saat 5 gibi açmışsın. Hala adama sormadın mı? Hiç merak da mı etmiyon?
Öyle bir adam olsa sorardı, belki.Konuyu dün akşam saat 5 gibi açmışsın. Hala adama sormadın mı? Hiç merak da mı etmiyon?
Olmayan bir adam üzerine mı 24 sayfa yazdıkÖyle bir adam var mı ki?
Soyadımı paylaşma sebebin? Ben buraya yazdığımı hatırlamadım? Ne hakla yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?