- 13 Ocak 2020
- 45.079
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.874
- 598
- 33
Kimse ifsa da etmedi bilgiler derlendi.Mesleğin falan umrumda değil ama kazene ya milleti de kandırdım ama ifşa ettiler beni mi diye yazacaksınız acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse ifsa da etmedi bilgiler derlendi.Mesleğin falan umrumda değil ama kazene ya milleti de kandırdım ama ifşa ettiler beni mi diye yazacaksınız acaba
Meslek lisesi çocuk gelişimi çıkışlı muhtemelen. Üniversite okumuş mudur, okuyor mudur bilmiyorum.Bu yaşta öğretmen olamayacağı gerçek. Hele öğretmenim diye yazalı baya olmuş şimdi yazsa erken başlamış bitirmiş derdik ama yani araya serpiştirilmiş yalanlar olduğu kesin ama olayın özünü bilemiyorum
İfşa yok vander lütfenMesleğin falan umrumda değil ama kazene ya milleti de kandırdım ama ifşa ettiler beni mi diye yazacaksınız acaba
Ya yok da kendisi öyle düşündüğü için öyle yazdımİfşa yok vander lütfen![]()
konu fake, üye hayalperest diyorlarrrrrYa ben de adam nişanlı mıymış diye bakmaya geldim, meğer ortalık karışmışOlay ne kızlar biri çok minicik bir özel geçebilir mi? Konu mu fake yoksa bu hanım kız kötü yola mı düşmüş, anlayamadım
![]()
Fake olabilir dediğimde Mune ile görüştüm sorun yok dedi. Ona istinaden dedim.Yönetim sadece telefonla kadın olup olmadığını teyit edebiliyor. Hayal dünyasına nasıl müdahale etsin ki? E bu üye kadın o konuda sorun yok.
Biz biz kocayı zor bulduknası ya ben bunu kaçırdım
kim nerde ne zaman nasıl 11 kişiyle sevişmiş
hiç haber etmiyolar![]()
Meslek lisesinde çocuk gelişim mezunu olabilir.Bu yaşta öğretmen olamayacağı gerçek. Hele öğretmenim diye yazalı baya olmuş şimdi yazsa erken başlamış bitirmiş derdik ama yani araya serpiştirilmiş yalanlar olduğu kesin ama olayın özünü bilemiyorum
O hiç aklıma gelmedi bak görmediğim için öyle bir olay.Meslek lisesi çocuk gelişimi çıkışlı muhtemelen. Üniversite okumuş mudur, okuyor mudur bilmiyorum.
Ilk fb okuyunca fenerbahce taraftarı filan sandım benBen ne kadar safım ya.
Kız fb sini soruyormuş bende sandım ki cidden aşık olduğu adam.
Gidip kendimi bir yerden aşağıya atayım![]()
Yani şimdi 24 saatte 11 kişi yalan mıymış? Tüh ya çok inanmıştım ben ona. Gidip biraz dondurma kaşıklayarak ağlayacağım. İnsanlara hiç güvencim kalmadı, bugün de yıktınız insanlığa olan inancımı.
Para sevgisi mi bu sevgi
![]()
Mune benle telefonda görüştü dedi amaÖğretmen de değil, kons da değil. Küçücük çocuk![]()
11 kişi yalamış okudumYani şimdi 24 saatte 11 kişi yalan mıymış? Tüh ya çok inanmıştım ben ona. Gidip biraz dondurma kaşıklayarak ağlayacağım. İnsanlara hiç güvencim kalmadı, bugün de yıktınız insanlığa olan inancımı.
Calcim uyu11 kişi yalamış okudum![]()