adama sordun mu gerçekten merak ediyorumMune tiktokmuş oymuş buymuş saçma sapan yorumlar geliyor. Hakaret edenler diz boyu, benim özel hayatım kimi ne ilgilendirir bence bir el at
Hah işte buTam bir yufka yürekli ama sert disiplinli baba
Facebook olabiler:)Fb ne ya
Bilmiyordum ama evliyim"Fb ne yaaa" yazanların alayını çevremdeki okumuş etmiş işi gücü yerinde arkadaşlarımla everecem. Bu zamanda bu saflık zor bulunur yav :) Hele " Fb aynı takımı tutmak mı? " yazan üye bekar ise kardeşimle tanıştıracağım onu isterse. Özelden bana ulaşsın...
Özeliniz kapalımı ulaşamıyorum da"Fb ne yaaa" yazanların alayını çevremdeki okumuş etmiş işi gücü yerinde arkadaşlarımla everecem. Bu zamanda bu saflık zor bulunur yav :) Hele " Fb aynı takımı tutmak mı? " yazan üye bekar ise kardeşimle tanıştıracağım onu isterse. Özelden bana ulaşsın...
O kadar fesatim ki fuckbuddy deyiverdim.Facebook olabiler:)
Kendisi beni aradı ve neyin ne olduğunu biliyor dert etme :)Mune buradaki çoğunluk bu arkadaşın fake olduğundan şüpheleniyor. Lütfen bunu değerlendirir misin ?
Bayılırım böyle insanlarayok kız,aslında çok tatlıdır kendisi,dışarıdan wahşi duruyor sadece
DeğilmişFacebook olabiler:)
Muhtemelen grupturOkudukça kafam karıştı arkadaş seks işçisi filan mıymış? 11 kişiyle insan niye sevişsin bi günde.
Fake olmanı dilerdim..Kendisi beni aradı ve neyin ne olduğunu biliyor dert etme :)
Ayyy mune beni de ara kıskandım yawKendisi beni aradı ve neyin ne olduğunu biliyor dert etme :)
O kadar fesatim ki fuckbuddy deyiverdim.
Geliinnn gelin. Sildim mesajları belki dolmuştur diye. Yanaş bakalım yamacıma :)Özeliniz kapalımı ulaşamıyorum da
Ben şaka yapmıştım yaDeğilmiş
Bende diyorum hayatımda birşey eksik buymuş yaEvli adamlarla fingirdemedigimiz icin enayi olduk iyimi
Töbe töbe yareppim Allam töbeee.Muhtemelen grupturen sevdiğim ama yassahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?