- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
Okumaz olaydımmmmmmmBizim icin sorun olur mu ilerde konu buydu. Bu ve bundan sonraki sayfalarda tartışmamız mevcut
Aynen oyalamaEderim ederim şimdi sen meşgulsundur :)
Tiktokta yokum da özelliklerim derken? Dış görünüşümü nerden gördünüz dkdkdkdCanım benim ben konudan bağımsız bir şey söyleyeceğim sana. Her yerde özel hayatın ve kişisel özelliklerinle ilgili çok bilgi paylaşıyosun. Burda soyadını bile paylaşmışsın anonim kalman senin için benim fikrimce daha sağlıklı olur. Çünkü ben senin soyadın ve özelliklerinde bir kızı tiktokta gördüm başkaları da görebilir
Çok sabirliyim değil mi :)Özellikle anaokulunda öğretmeni olduğu kısmı yalandır umarım.
Kıyamam uzun uzun yazmışsınız birde, sanki okuduklarını anlama ihtimali varmış gibi.
Diyelim ki öyle, sende ne boş kadınsın her konuma yorum atıyorsun ben samimi bulmadığım konuya yorum atmam ama sen bilirsin her dakika her konuda varsın dkdkdkd git iş bul kendineBen hiç birinin doğru olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen 19-20 yaşında asosyal bir hanım kızımız
Bir zamanların breakingbad’i vardı. O böyle değildi tabi ama güzel kandırmıştı herkesi bacak kadar haliyle
Ya hadi defol konumdan ordada dedim çok konuşuyorsun defol hadiÇok sabirliyim değil mi :)
Sanırım bu forumun neredeyse hepsi senin yerine yapabilecek donanımdadır.Yalan değil, yapmıyorum ama merak etme sen benim yerime yapabilirsin
Ne güzel, zira hiç umrumda değil nefret ettiğim bir meslek :)Sanırım bu forumun neredeyse hepsi senin yerine yapabilecek donanımdadır.
ISKUR Matruşka. işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık.Diyelim ki öyle, sende ne boş kadınsın her konuma yorum atıyorsun ben samimi bulmadığım konuya yorum atmam ama sen bilirsin her dakika her konuda varsın dkdkdkd git iş bul kendine
İnstanı buldum, yalan söylediğine emin oldumDiyelim ki öyle, sende ne boş kadınsın her konuma yorum atıyorsun ben samimi bulmadığım konuya yorum atmam ama sen bilirsin her dakika her konuda varsın dkdkdkd git iş bul kendine
Tirsi ben senin bir tek soyadına inanıyorum gerisi o an aklına nasıl eserse türünden.Yalan değil, yapmıyorum ama merak etme sen benim yerime yapabilirsin
Aynen iyi yaptın bakıp bakıp dur fkdkfkdlrİnstanı buldum, yalan söylediğine emin oldum
O zaman defolabilirsin :)Tirsi ben senin bir tek soyadına inanıyorum gerisi o an aklına nasıl eserse türünden.
Havuz problemi gibi A noktasından B noktasına gelmek için bir araç yola çıksa 24 saat içinde 11 kişi bir havuzu kaç mt küp doldurur.24 saatte içinde 11 kişiyle aganiginaganigi yapmış :)
Benimle paylaşmazsanız çok üzülürüm. Ben bu kişi yüzünden ban yedim :)İnstanı buldum, yalan söylediğine emin oldum
Yok bi kere baktım yetti bana. Küçücük hayal dünyasında yaşayan küçük şehir kızı gördüm. Üzüldüm ama senin için.Aynen iyi yaptın bakıp bakıp dur fkdkfkdlr
Beni de mi kovuyorsunO zaman defolabilirsin :)
İnstası kitli ya nasıl baktın. Ben tiktokuna baktımYok bi kere baktım yetti bana. Küçücük hayal dünyasında yaşayan küçük şehir kızı gördüm. Üzüldüm ama senin için.
Bir profil resminden bu kanıya mı vardındkskdkss bide şehir kızı ahahahaYok bi kere baktım yetti bana. Küçücük hayal dünyasında yaşayan küçük şehir kızı gördüm. Üzüldüm ama senin için.
Size iyi dedikodular hanımlar tiktokum var ama ben bilmiyorum sanırım dkdkfldldİnstası kitli ya nasıl baktın. Ben tiktokuna baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?