Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soyadımı paylaşma sebebin? Ben buraya yazdığımı hatırlamadım? Ne hakla yani
canım bak daha önce başka bir üyeye daha yükseldin bu konuda. tırsi senin önceki kullanıcı adındı. ve sen soyadımı ne hakla yazarsın demeden önce ben senin soyadın olduğunu hiç düşünmemiştim bile.

insanlar senin önceki kullanıcı adını yazıyorlar, boşuna yükseliyorsun. ve soyadın olduğunu ilan eden de sensin. kimse seni ifşa etmeye çalışmadı.

Ya var ya şu dediginiz üyenin ismini hatırlamaya çalışıyordum geçen bizi iyi yiyen güzel sallayan üye vardı meğer hepsi hayal dünyasıymış sonra yapmayın etmeyin dediydi diye. Buydu ya rahatladim bak çok önemliymiş gibi, insan beyni işte:)

korkmayın yav bişi yapmam
Yok korkmuyorum
Tam korkacak gibi oluyorum yok geri kaçıyo
Korkuyorumsu
Böyle güven verici bir hisimsi
Yani ihtiyaç durumunda güvenilecek ama yamuk da yapılmayacak gibi
Doğan görünümlü şahin:)
Seviyorum seni

Bir yazı okumuştum insan sık sık hayal dünyasına kaçar, kendini farklı zamanda, yerde veya koşullarda düşünürse bir müddet sonra inanmaya başlayabilirmiş cümle aralarında fark etmeden söyleyebilirmiş bile. Yani hayal kurun ama her şeyin fazlasının zarar olduğu gibi hayalin de fazlası zarar diyordu. Mantıklı aslında abartmayın yani dostlar:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…