canım bak daha önce başka bir üyeye daha yükseldin bu konuda. tırsi senin önceki kullanıcı adındı. ve sen soyadımı ne hakla yazarsın demeden önce ben senin soyadın olduğunu hiç düşünmemiştim bile.Soyadımı paylaşma sebebin? Ben buraya yazdığımı hatırlamadım? Ne hakla yani
Ya var ya şu dediginiz üyenin ismini hatırlamaya çalışıyordum geçen bizi iyi yiyen güzel sallayan üye vardı meğer hepsi hayal dünyasıymış sonra yapmayın etmeyin dediydi diye. Buydu ya rahatladim bak çok önemliymiş gibi, insan beyni işte:)Ben hiç birinin doğru olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen 19-20 yaşında asosyal bir hanım kızımız
Bir zamanların breakingbad’i vardı. O böyle değildi tabi ama güzel kandırmıştı herkesi bacak kadar haliyle
Maalesef. Hem etik değil hem yasal değil.Benimle paylaşmazsanız çok üzülürüm. Ben bu kişi yüzünden ban yedim :)
Nerden buldunuz lütfen söyleyin:)İnstası kitli ya nasıl baktın. Ben tiktokuna baktım
Neyse biz de dünyanın geri kalan 7 harikasına bakıp duralım...Maalesef. Hem etik değil hem yasal değil.
Şaşırma ikonunu tıkladım ama şaşırmadım sen KudrA'sin bulursun anlat nasıl buldunİnstanı buldum, yalan söylediğine emin oldum
Merakınızı anlıyorum ama ifşa etmeyi etik bulmuyorum :)Nerden buldunuz lütfen söyleyin:)
Bazen beni korkutuyor gibi oluyorsunİnstanı buldum, yalan söylediğine emin oldum
Bu kadar kişi nereden nasıl buldu onu anlamadım aslında ben.Merakınızı anlıyorum ama ifşa etmeyi etik bulmuyorum :)
korkmayın yav bişi yapmamM
Bazen beni korkutuyor gibi oluyorsun
Yok korkmuyorumkorkmayın yav bişi yapmam
sassyy cidden ahahahahahhaahahahahah konssan nisanli adamla yatmaktan neden rahatsiz oluyosun ahahahahah sevgilin bile degilmis ahhahah sana ne ahahahaha
Tam bir yufka yürekli ama sert disiplinli babaYok korkmuyorum
Tam korkacak gibi oluyorum yok geri kaçıyo
Korkuyorumsu
Böyle güven verici bir hisimsi
Yani ihtiyaç durumunda güvenilecek ama yamuk da yapılmayacak gibi
Doğan görünümlü şahin:)
Seviyorum seni
Hiçbir şey yazmıyor
hiç işi bilmiyorsunuz yaKaçırdık kızcayızı...
yok kız,aslında çok tatlıdır kendisi,dışarıdan wahşi duruyor sadeceM
Bazen beni korkutuyor gibi oluyorsun
Fuckbuddy *Fb ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?