Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her iki türlü de acırım bu insana. Doğanın kaynaklarını tüketmekten başka birşey değil.

Şimdi de uzman çocuk gelişimci, attığın konuda da konsomatrislik yapıyor.

En başta da dedim şimdi de diyorum ağır sallıyor
Açıklaması şuydu. Anaokulu öğretmeni ve iş bulamadığı için pavyonda çalışıyor. Ya eğer doğruysa bu kafada birinin çocuk yetiştirmemesi hayrımıza olmuş zaten

Yok ben ciddi sormuştum. Flört diyince o bahsettiğinden ayrılıp şimdiki adamla berabersin sandım.

hayatının aşkına flört deme bence ya, hem 1 sene flört mü olur, sevgilisinizdir bence
Yok bilmiyorum belki de çyle
Iş bulamadığı için anaokulu öğretmenliği yapmıyormuş. Bulsa da enayi gibi 2500 tl ye çalışmazdı zaten :)
ya yeni girdim krize girdim yorumlara ay ne boşsunuz ya sçahahahajajaj sanane abi benim kons olmamdan ne boşsunuz ya ahahaha

Orda da anaokulu öğretmeni olduğunu söylemiş umarım yalandır. Çocuklarla bir arada olmaması gereken bir kişilik.

Ya lisede o bölümden mezun olmuştur ya da dediğim gibi sallıyor. Ne ara pavyona gidiyor ne ara okula geliyor.

Haa covid dönemi pavyonlar kapandı ve uzmanlığı da o ara aldıysa oturup tebrik edelim bence

Açıklaması şuydu. Anaokulu öğretmeni ve iş bulamadığı için pavyonda çalışıyor. Ya eğer doğruysa bu kafada birinin çocuk yetiştirmemesi hayrımıza olmuş zaten
Açıklaması buysa mantıklı. Ama ben hala özgüveni eksik senaryocu bir vatandaş olduğunu düşünüyorum.

Özellikle anaokulunda öğretmeni olduğu kısmı yalandır umarım.

Bizim icin sorun olur mu ilerde konu buydu . 4. Sayfadan itibaren kaos ve entrika dolu yorumları okuyabilirsiniz:)
Kıyamam uzun uzun yazmışsınız birde, sanki okuduklarını anlama ihtimali varmış gibi.

ahahahahah konssan nisanli adamla yatmaktan neden rahatsiz oluyosun ahahahahah sevgilin bile degilmis ahhahah sana ne ahahahaha
Konslar sadece masaya oturuyor , seks işçisi değiller ayrıca o bilmiyor zaten kons olduğumu. Seni zerre bağlamaz

Anaokulu öğretmeni olduğu kısmı özellikle bu yalandır umarım.

Kıyamam uzun uzun yazmışsınız birde, sanki okuduklarını anlama ihtimali varmış gibi.
Yalan değil, yapmıyorum ama merak etme sen benim yerime yapabilirsin

ya yeni girdim krize girdim yorumlara ay ne boşsunuz ya sçahahahajajaj sanane abi benim kons olmamdan ne boşsunuz ya ahahaha
Ben sana kons olamazsın demedim ben sana 24 saatte 12. Kişiyle olamazsın dedim. Şaka şaka olursun :)

Canım benim ben konudan bağımsız bir şey söyleyeceğim sana. Her yerde özel hayatın ve kişisel özelliklerinle ilgili çok bilgi paylaşıyosun. Burda soyadını bile paylaşmışsın anonim kalman senin için benim fikrimce daha sağlıklı olur. Çünkü ben senin soyadın ve özelliklerinde bir kızı tiktokta gördüm başkaları da görebilir

Ben sana kons olamazsın demedim ben sana 24 saatte 12. Kişiyle olamazsın dedim. Şaka şaka olursun :)
12 az 30-40 adet lazım dkdkdkdkdld pardonda 11 kişi nerden çıktı öyle bir rekor kırmadım hiç ha diyelim kırdım SANANE?

Rekor denemesi sanırım. Hepimiz seni kıskanıyoz tirsi ortadan ikiye çat diye çatlayacaz kız :) Türkiye gibi hatunsun mayşellah :) alayımız gavuruz hasetiz sana...
Soyadımı paylaşma sebebin? Ben buraya yazdığımı hatırlamadım? Ne hakla yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…