- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.194
- 53
- 31
Ben her iki türlü de acırım bu insana. Doğanın kaynaklarını tüketmekten başka birşey değil.Ben hiç birinin doğru olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen 19-20 yaşında asosyal bir hanım kızımız
Bir zamanların breakingbad’i vardı. O böyle değildi tabi ama güzel kandırmıştı herkesi bacak kadar haliyle
Şimdi de uzman çocuk gelişimci, attığın konuda da konsomatrislik yapıyor.Bizim icin sorun olur mu ilerde konu buydu. Bu ve bundan sonraki sayfalarda tartışmamız mevcut
Orda da anaokulu öğretmeni olduğunu söylemiş umarım yalandır. Çocuklarla bir arada olmaması gereken bir kişilik.Şimdi de uzman çocuk gelişimci, attığın konuda da konsomatrislik yapıyor.
En başta da dedim şimdi de diyorum ağır sallıyor
Açıklaması şuydu. Anaokulu öğretmeni ve iş bulamadığı için pavyonda çalışıyor. Ya eğer doğruysa bu kafada birinin çocuk yetiştirmemesi hayrımıza olmuş zatenŞimdi de uzman çocuk gelişimci, attığın konuda da konsomatrislik yapıyor.
En başta da dedim şimdi de diyorum ağır sallıyor
Iş bulamadığı için anaokulu öğretmenliği yapmıyormuş. Bulsa da enayi gibi 2500 tl ye çalışmazdı zaten :)Orda da anaokulu öğretmeni olduğunu söylemiş umarım yalandır. Çocuklarla bir arada olmaması gereken bir kişilik.
Akıt gelsin :)Aboo, yeni gördüklerim daha fena.
Kızlar bundan sonra potansiyel damat adaylarını size yönledireceğim, 7 sülalesini dizersiniz gibi valla.
Yok bilmiyorum belki de çyleYok ben ciddi sormuştum. Flört diyince o bahsettiğinden ayrılıp şimdiki adamla berabersin sandım.
hayatının aşkına flört deme bence ya, hem 1 sene flört mü olur, sevgilisinizdir bence
ya yeni girdim krize girdim yorumlara ay ne boşsunuz ya sçahahahajajaj sanane abi benim kons olmamdan ne boşsunuz ya ahahahaIş bulamadığı için anaokulu öğretmenliği yapmıyormuş. Bulsa da enayi gibi 2500 tl ye çalışmazdı zaten :)
Orda da anaokulu öğretmeni olduğunu söylemiş umarım yalandır. Çocuklarla bir arada olmaması gereken bir kişilik.
Aynen bu arkadaş aşırı boş biri fkdldldld yardım eder sanaAkıt gelsin :)
Açıklaması buysa mantıklı. Ama ben hala özgüveni eksik senaryocu bir vatandaş olduğunu düşünüyorum.Açıklaması şuydu. Anaokulu öğretmeni ve iş bulamadığı için pavyonda çalışıyor. Ya eğer doğruysa bu kafada birinin çocuk yetiştirmemesi hayrımıza olmuş zaten
ahahahahah konssan nisanli adamla yatmaktan neden rahatsiz oluyosun ahahahahah sevgilin bile degilmis ahhahah sana ne ahahahahasanane abi benim kons olmamdan ne boşsunuz ya ahahaha
Özellikle anaokulunda öğretmeni olduğu kısmı yalandır umarım.Ben hiç birinin doğru olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen 19-20 yaşında asosyal bir hanım kızımız
Bir zamanların breakingbad’i vardı. O böyle değildi tabi ama güzel kandırmıştı herkesi bacak kadar haliyle
Kıyamam uzun uzun yazmışsınız birde, sanki okuduklarını anlama ihtimali varmış gibi.Bizim icin sorun olur mu ilerde konu buydu . 4. Sayfadan itibaren kaos ve entrika dolu yorumları okuyabilirsiniz:)
Konslar sadece masaya oturuyor , seks işçisi değillerahahahahah konssan nisanli adamla yatmaktan neden rahatsiz oluyosun ahahahahah sevgilin bile degilmis ahhahah sana ne ahahahaha
Yalan değil, yapmıyorum ama merak etme sen benim yerime yapabilirsinAnaokulu öğretmeni olduğu kısmı özellikle bu yalandır umarım.
Kıyamam uzun uzun yazmışsınız birde, sanki okuduklarını anlama ihtimali varmış gibi.
Ben sana kons olamazsın demedim ben sana 24 saatte 12. Kişiyle olamazsın dedim. Şaka şaka olursun :)Yok bilmiyorum belki de çyle
ya yeni girdim krize girdim yorumlara ay ne boşsunuz ya sçahahahajajaj sanane abi benim kons olmamdan ne boşsunuz ya ahahaha
Canım benim ben konudan bağımsız bir şey söyleyeceğim sana. Her yerde özel hayatın ve kişisel özelliklerinle ilgili çok bilgi paylaşıyosun. Burda soyadını bile paylaşmışsın anonim kalman senin için benim fikrimce daha sağlıklı olur. Çünkü ben senin soyadın ve özelliklerinde bir kızı tiktokta gördüm başkaları da görebilirYok bilmiyorum belki de çyle
ya yeni girdim krize girdim yorumlara ay ne boşsunuz ya sçahahahajajaj sanane abi benim kons olmamdan ne boşsunuz ya ahahaha
12 az 30-40 adet lazım dkdkdkdkdld pardonda 11 kişi nerden çıktı öyle bir rekor kırmadım hiç ha diyelim kırdım SANANE?Ben sana kons olamazsın demedim ben sana 24 saatte 12. Kişiyle olamazsın dedim. Şaka şaka olursun :)
Ederim ederim şimdi sen meşgulsundur :)Aynen bu arkadaş aşırı boş biri fkdldldld yardım eder sana
Soyadımı paylaşma sebebin? Ben buraya yazdığımı hatırlamadım? Ne hakla yaniRekor denemesi sanırım. Hepimiz seni kıskanıyoz tirsi ortadan ikiye çat diye çatlayacaz kız :) Türkiye gibi hatunsun mayşellah :) alayımız gavuruz hasetiz sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?