- 7 Mayıs 2021
- 274
- 269
- 18
Bu hikayede nişanlanacak kıza yazık olmuşHayatınızın aşkı nişanlanacak olabilir çünkü onun icin sadece bi fuckbody olduğunuz için oturup size sevgilisini anlatacak hali yok değil mi
Ya kurban olurum AhahahahahahahahahhaOtrera fb ilişkisi nedir çiftler aynı takımlı mı yani fenerbahçe vs gibi gibi
Bu nasıl bir yalan ya ahskd24 saatte içinde 11 kişiyle aganiginaganigi yapmış :)
Kendisi muhakkak ki evdekinden daha güzeldir:) bana bir konuda bunu söylemişti .o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum. :)Sizin için sorun muydu ki hayatınıza giren insanların nişanlı vs. olması?
Herkese söylediği tuhaf bişey var resmen kızın yavKendisi muhakkak ki evdekinden daha güzeldir:) bana bir konuda bunu söylemişti .o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum. :)
Artık iyice herşeyi sallayan bir ergen olduğuna ikna oldumKendisi muhakkak ki evdekinden daha güzeldir:) bana bir konuda bunu söylemişti .o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum. :)
Bana konsomatrislik yaptığını söylemişti. Resmen enayi gibi çalıştığımı, kendisinin kolay yoldan para kazanarak hayatını yaşadığını ve bundan çok memnun olduğunu söylemişti. Ben saygı duyduğum halde banlandımHerkese söylediği tuhaf bişey var resmen kızın yav
Bi konuda konsomatris olduğunu, bizim enayi gibi 3 kuruşa çalıştığımızı söylemişti. Keyfime bakıyorum evdekinden guzelim demek ki geliyorlar demişti. :)Artık iyice herşeyi sallayan bir ergen olduğuna ikna oldum
Evli adamlarla fingirdemedigimiz icin enayi olduk iyimiBi konuda konsomatris olduğunu, bizim enayi gibi 3 kuruşa çalıştığımızı söylemişti. Keyfime bakıyorum evdekinden guzelim demek ki geliyorlar demişti. :)
Belki bu sahne adıdır :) :)Bu nasıl bir yalan ya ahskd
Regl konusu da şey mi?
Sevgilisi farklı şehirden gelecek ama regl olduğu için bileti değiştirecekti, konu sahibi bozulmuştu. Ama nickler farklıydı ya sanki
Ben bir de hoşgörülü bir insan olmama rağmen bu hanım beni linç etmişti. :) konuyu da paylaşayımEvli adamlarla fingirdemedigimiz icin enayi olduk iyimi
Bi konuda konsomatris olduğunu, bizim enayi gibi 3 kuruşa çalıştığımızı söylemişti. Keyfime bakıyorum evdekinden guzelim demek ki geliyorlar demişti. :)
Şeyi hatırlıyorum, kendi yaşlarındaki evlenmek isteyen ya da evlenmis olan kişilere ben sütümü içip yatıyorum yazıyordu konsomatris hanım sık sıkHerkese söylediği tuhaf bişey var resmen kızın yav
Bizim icin sorun olur mu ilerde konu buydu. Bu ve bundan sonraki sayfalarda tartışmamız mevcutNe hikmetse bende bi konuda 128 kg dan gelmiş, sarkmış memeli, çirkin vücutlu olduğunu okudum. Hiç inandırıcı gelmiyor anlattıkları.
Yüksek ihtimal reelde özgüvensiz bir vatandaş burda anlattıklarıyla kendince egosunu şişiriyor. Hatta kötü kadın olma pahasına..
Bizim icin sorun olur mu ilerde konu buydu . 4. Sayfadan itibaren kaos ve entrika dolu yorumları okuyabilirsiniz:)Şeyi hatırlıyorum, kendi yaşlarındaki evlenmek isteyen ya da evlenmis olan kişilere ben sütümü içip yatıyorum yazıyordu konsomatris hanım sık sıkben yazdığı şeylerin hepsinin doğru olduğuna da inanmıyorum da orası ayrı.
Ben hiç birinin doğru olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen 19-20 yaşında asosyal bir hanım kızımızŞeyi hatırlıyorum, kendi yaşlarındaki evlenmek isteyen ya da evlenmis olan kişilere ben sütümü içip yatıyorum yazıyordu konsomatris hanım sık sıkben yazdığı şeylerin hepsinin doğru olduğuna da inanmıyorum da orası ayrı.
11 kez olsa iyi
11 ayrı kişiyle hemideee
Biz de karımıyız bee
11 kere yine iyi niyetli olurdu. 11 farklı kişiyle
Bu arkadaştan fazla şey bekliyorsunuz bence. Bunun olması ancak onun egosunu tatmin eder. :)Bu hikayede nişanlanacak kıza yazık olmuş
Eğer adam cidden nişanlanacak ise kıza ulaşıp anlat bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?