Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese söylediği tuhaf bişey var resmen kızın yav
Bana konsomatrislik yaptığını söylemişti. Resmen enayi gibi çalıştığımı, kendisinin kolay yoldan para kazanarak hayatını yaşadığını ve bundan çok memnun olduğunu söylemişti. Ben saygı duyduğum halde banlandım

Bi konuda konsomatris olduğunu, bizim enayi gibi 3 kuruşa çalıştığımızı söylemişti. Keyfime bakıyorum evdekinden guzelim demek ki geliyorlar demişti. :)

Ne hikmetse bende bi konuda 128 kg dan gelmiş, sarkmış memeli, çirkin vücutlu olduğunu okudum. Hiç inandırıcı gelmiyor anlattıkları.

Yüksek ihtimal reelde özgüvensiz bir vatandaş burda anlattıklarıyla kendince egosunu şişiriyor. Hatta kötü kadın olma pahasına..

Herkese söylediği tuhaf bişey var resmen kızın yav
Şeyi hatırlıyorum, kendi yaşlarındaki evlenmek isteyen ya da evlenmis olan kişilere ben sütümü içip yatıyorum yazıyordu konsomatris hanım sık sık ben yazdığı şeylerin hepsinin doğru olduğuna da inanmıyorum da orası ayrı.

Bizim icin sorun olur mu ilerde konu buydu. Bu ve bundan sonraki sayfalarda tartışmamız mevcut

Bizim icin sorun olur mu ilerde konu buydu . 4. Sayfadan itibaren kaos ve entrika dolu yorumları okuyabilirsiniz:)

Ben hiç birinin doğru olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen 19-20 yaşında asosyal bir hanım kızımız

Bir zamanların breakingbad’i vardı. O böyle değildi tabi ama güzel kandırmıştı herkesi bacak kadar haliyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…